Az erőszakos nők keresztények?

Pontszám: 4,5/5 ( 40 szavazat )

Azt is kijelentették, hogy céljuk a "kiszámíthatatlanság" A "Country Death Song" volt az első dal, amelyet Gano Ritchie-nek játszott, miután találkozott a középiskolában. A Hallowed Ground keresztény vonatkozású dalszövegeit egyesek ironikusnak tartották, annak ellenére, hogy Gano áhítatos baptista.

Mit jelent a Violent Femmes?

A Violent Femmes egy folk punk zenekar volt, amelynek hangzása a gospel, a punk rock, a népzene és a blues eklektikus kombinációja. ... A zenekar neve rögtönzött ötlet volt. Ritchie akkor találta ki a címet, amikor egy barátja megkérte, hogy írja le a biztosítási eladó bátyját.

Gordon Gano keresztény?

A hitben gyökerező zene régóta meghatározó eleme a dalszerzésnek – Gano jámbor keresztényként nevelték fel – , de eltérő reakciókat kapott, mondja. "Vannak, akik azt mondják: "Nem tudok keresztény zenét hallgatni, de a ti dalaitokat igen. De mások nem szeretik" - mondta.

Honnan származik a Violent Femmes név?

A név tiszta ostobaság volt, amit Ritchie talált ki a helyszínen, miután elmondta egy barátjának, hogy a biztosítási eladó testvére egy punkzenekarban játszik. Amikor bátyja bandájának nevét szorgalmazták, Ritchie szájából kipattant az "Violent Femmes".

Ki írta a Violent Femmes dalokat?

A Violent Femmes és az azt követő dalok többsége akkor íródott, amikor a dalszerző Gordon Gano 18 éves középiskolás diák volt a wisconsini Milwaukee-ban.

Régebben – Erőszakos Femmes

29 kapcsolódó kérdés található

Ki fedezte fel a Violent Femmes-t?

A Violent Femmes a wisconsini Milwaukee-ban alakult a '80-as évek elején, melynek tagjai Gordon Gano énekes/gitáros, Brian Ritchie basszusgitáros és Victor DeLorenzo ütőhangszeres. Miután a színlelők James Honeyman-Scott felfedezte őket, miközben az utcán bujkáltak, a banda leszerződött Slash-hez és...

Ki az a lány a Violent Femmes album borítóján?

Nem csak az a csodálatos ebben a történetben, hogy Billie Jo Campbellt még egyetemi évei alatt is elismerték a Violent Femmes 1983-as nagylemezének borítóján.

Hol élnek a Violent Femme-k?

Milwaukee, Wisconsin , US Violent Femmes egy amerikai folk punk banda Milwaukee-ból, Wisconsin államból.

Mikor jelent meg a Blister in the Sun?

A „Blister in the Sun” a Violent Femmes legnagyobb slágere, de a nyitó album többi része, a „Violent Femmes” is ugyanilyen jó. 1983 -ban adták ki, amikor Gano éppen befejezte a középiskolát; sok szempontból ez a legjobb középiskolai album.

Mi az a folk/punk zene?

A folk punk a népzene és a punk rock fúziója . Az alműfaj az akusztikus hangszereket és a népzene személyes szövegét ötvözi a punk rock anarchista tanulságaival, hogy egyedi zenei stílust és környezetet teremtsen a hallgatók számára.

Ausztráliaiak az Erőszakos Femmesek?

„Mindannyian fel vagyunk öltözve, és nincs hova mennünk” – írta közleményében Brian Ritchie, a hobarti basszusgitáros. „A zenekar fele az Egyesült Államokban, a másik fele Ausztráliában van . A Covid korlátozásokkal mindkét helyen nem tudunk összejönni.

Mit jelent a hólyagos hő?

Használja a hólyagos jelzőt a rendkívül meleg kifejezésre. Lehet, hogy szeret Georgiában élni, kivéve a nyári hőségtől. Egy péknek óvatosan kell kivennie a kenyeret a sütőből a hólyagos hő miatt.

Kik az erőszakoskodó tagjai?

Mike Protich elmagyarázza az átmenetet a Red Sun Risingből az erőszakosba. Az év elején egy névtelen új trió, a Violent kiadott egy dalt "Fly on the Wall" címmel. Végül kiderült, hogy a tagok Mike Protich, Dave McGarry és Pat Gerasia – korábban a Red Sun Rising tagja.

Felkél az erőszakos Vörös Nap?

A Red Sun Rising határozatlan idejű szünetet jelentett be 2020. február 28-án . A tagok Mike Protich, Dave McGarry és Pat Gerasia új zenekart alapítottak, a The Violent, és 2020. május 22-én kiadtak egy videoklipet a "Fly on the Wall" című kislemezükhöz.