Ki az elsorvadt ember?

Pontszám: 4,6/5 ( 63 szavazat )

Elsorvadni annyi, mint szánalmasnak vagy gyengének lenni, mert beteg vagy, szerelmes vagy valahol elakadsz. Lehet, hogy a fogoly börtönben sínylődik , vágyva a szabadságára. A languish, akárcsak a bágyadtság, a latin languere szóból származik, ami azt jelenti, hogy „gyengének vagy ájultnak lenni”. Szobanövényei elsorvadhatnak egy sötét, száraz sarokban.

Mit jelent a lanyhulás?

1a : gyengének, gyengének vagy ingerültnek lenni vagy válni A növények sínylődnek a szárazságban. b : depressziós állapotban vagy életerő-csökkenésben lenni vagy élni tíz évig börtönben sínylődött. 2a : elkeseredni. b : elhanyagolást szenvedni a Szenátusban nyolc hónapig sínylődő törvényjavaslat.

Mi a languished szinonimája?

elsüllyed , elpazarol (el), legyengül, hervad, elsorvad.

Hogyan használd a nyavalygást egy mondatban?

Nyugodtan egy mondatban?
 1. A tengeren eltöltött sok hét után a sínylődő férfiak gyorsan elveszítették erejüket.
 2. Az egykor reménykedő jelölt most a harmadik helyen tanyázott, és nem reménykedett a győzelemre.
 3. A kényszerbörtönben szenvedő foglyok hamarosan éhen halnak.

Mi a languish főnév?

bágyadtság . (megszámlálhatatlan) a test vagy a lélek állapota, amelyet kimerültség vagy betegség okoz, és bágyadt érzés jellemez: fáradtság. (megszámlálható) kedvetlen indolencia; álomszerűség. (megszámlálhatatlan) tompaság, lomhaság; az erő hiánya; stagnálás.

🔵 Nyugodt bágyadt langyos - Nyugodt jelentés - Nyugtalanító Példák - Bágyadt Definíció - C2 Szókincs

38 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a százéves?

: 100 éves vagy annál idősebb .

Mit jelent a karózus?

1 : szabadon vagy túlzottan alkoholt inni . 2 : körhintában részt venni : oldott viselkedésben részt venni. tárgyas ige. elavult : inni : quaff. mulat.

Hogyan használod a sínylődés szót?

Nyugodtan egy mondatban?
 1. A napfénytől távol a növény elsorvad, és végül elpusztul.
 2. Bár általában nem szeretek kint lenni a napon, ha egész nap meleg helyen kell sínylődni, akkor Hawaiit választom.
 3. Amikor a bíró elítéli a gyilkost, remélem, egy életen át börtönben sínylődik.

Mit jelent a gyalázatosan?

1: megalázó, lealacsonyító gyalázatos vereség . 2 : szégyent vagy gyalázatot érdemel : aljas. 3 : gyalázattal vagy szégyennel jelölve vagy azzal jellemezve : becstelen.

Hogyan győzöd le a gyengülést?

Még ha nem is gyengélkezel, valószínűleg ismersz olyan embereket, akik... Íme néhány módszer, amit javaslok a gyengélkedés legyőzésére:
 1. Készíts egy tervet. ...
 2. Indítson el egy projektet. ...
 3. Csinálj egy rejtvényt. ...
 4. Koncentrálj a célokra. ...
 5. Flow – vesszen el egy olyan tevékenységben, amely ellazít, de nem vonja el a figyelmét, például festés, játék a gyerekkel, figyelmes séták, testmozgás.

Mi lehet a nyomorultság példája?

A gyengülés definíciója az, hogy nem haladunk előre, nem haladunk előre, vagy gyengülünk. Példa a gyengélkedésre egy projekt, amely csak ott van a polcon, és soha nem fejeződik be. A gyengülésre példa az a növény, amelyet soha nem öntözünk, és amely egyre betegebb lesz.

Mi az ellentétes domináns?

Ellentétben azzal, hogy hatalommal és befolyással rendelkezzen mások felett. gyenge . jellemtelen . hiányos . siralmas .

Mit kérek érted?

1 : könyörögni különösen annak érdekében , hogy meggyőzze : kérje sürgősen könyörgött a főnöke egy újabb esélyt. 2 archaikus : foglalkozni : kezelni. intransitív ige. 1 : komoly kérést tenni : könyörögni.

Mi a nyomorúság a pszichológiában?

n. a mentális egészség hiányának állapota , amelyet nyugtalanság, apátia, kedvetlenség és az élet iránti érdeklődés elvesztése jellemez.

Mit jelent az updraft a tudományban?

: gáz (például levegő) felfelé mozgása

Mit jelent a malingerer?

Valaki, aki Oscar-díjat érdemel a tünetek kiváló szimulációjáért? Akkor ismersz egy malingerert. A malinger ige a francia malingre szóból származik, ami " beteg "-et jelent, és aki malingert, betegséget színlel.

Mi az a tudatlan ember?

: nem sokat tudó személy : tudatlan vagy buta ember. Tekintse meg a ignoramus teljes definícióját az angol nyelvtanulók szótárában.

Mi a vita angolul?

1 : egy vitában vagy érvelésben előadott vagy fenntartott szempont. Állítása szerint a kaszinó építésének engedélyezése nem állna a város legjobb érdekében. 2 : a versengés cselekménye vagy példája, hogy kizárta magát az igazgatói tisztségért folytatott versengésből. 3: rivalizálás, versengés.

Hogyan használod a vicarious-t egy mondatban?

Vicarioly mondatpélda
 1. Hadd éljek helyetted keresztül. ...
 2. Tina helyettesként élte át a lányát, és olyan tevékenységekkel töltötte fel a napját, amelyekről gyerekként kimaradt. ...
 3. Féltékeny barátja hawaii útjára, Jessica helyetteseként élte át őt, és állandóan képeket kért.

Mi az elnyomásra vonatkozó mondat?

Elnyomó mondat példa. „ Igen, egyfajta elnyomást érzek ” – válaszolta a herceg arra a kérdésére, hogy mit érez. Borzasztó a kisebbségi népek elnyomása hazánkban. Az elnyomás és a zsarnokság oka gyakran egy korrupt és hataloméhes uralkodó.

Mit jelent a részegség?

adj. 1. Delirious erős itallal vagy mintha erős itallal; ittasan . 2. Rendszeresen részeg.

Mit jelent a wassail szó?

(2/1. bejegyzés) 1 : korai angol pirítós valaki egészségére . 2 : borból, sörből vagy almaborból, fűszerekből, cukorból és általában sült almából készült forró ital, amelyet hagyományosan nagy tálban szolgálnak fel, különösen karácsonykor.

Hogy hívják azt az embert, aki 100 évig élt?

Százéves az, aki 100 éves vagy annál idősebb. A centenárium jelzőként is használható egy 100 éves vagy idősebb személy leírására, mint például A ceremónia a százéves veteránokat tisztelte, vagy az ilyen személlyel kapcsolatos dolgokat, például a Százéves éveimbe léptem.

Hogy hívják a 20 évet?

A C18 vicennial szó eredete: a késő latin vīcennium húsz éves periódusból, a latin vīciēs szóból húszszor + -ennium, annus évből.