Mit jelent a gyengülni?

Pontszám: 4,5/5 ( 6 szavazat )

1a : gyengének, gyengének vagy ingerültnek lenni vagy válni A növények sínylődnek a szárazságban. b : depressziós állapotban vagy életerő-csökkenésben lenni vagy élni tíz évig börtönben sínylődött. 2a : elkeseredni. b : elhanyagolást szenvedni a Szenátusban nyolc hónapig sínylődő törvényjavaslat.

Milyen típusú szó fogy?

gyengének vagy erőtlennek lenni vagy válni ; elhervad; áttűnés. hogy elveszítse az életerőt és a vitalitást. elhanyagoltság vagy hosszan tartó inaktivitás tapasztalása; nehézségeket és nyomorúságokat szenvedni: tíz évig börtönben sínylődni. késésnek vagy figyelmen kívül hagyásnak van kitéve; figyelmen kívül kell hagyni: egy petíció, amely egy évig ott hevert a felügyelő asztalán.

Használható főnévként a languish?

Az elsorvadó cselekedete .

Mit jelent, ha valami rossz miatt gyötrődsz?

Jelentése: Amikor az emberek vagy dolgok elsorvadnak, egyre betegebbek vagy gyengébbek lesznek . Képletesen, amikor az emberek vagy a dolgok elsorvadnak, kevésbé lelkesek vagy kevésbé intenzívek, vagy nem haladnak előre.

A languish melléknév?

bágyadttá válik, bármilyen módon. kifejező a lankadtság; gyengéd, szentimentális melankóliát jelezve: lankadó sóhaj. elhúzódó: akadékoskodó halál.

🔵 Nyugodt bágyadt langyos - Nyugodt jelentés - Nyugtalanító Példák - Bágyadt Definíció - C2 Szókincs

18 kapcsolódó kérdés található

Mi a sínylődés szinonimája?

elsüllyed , elpazarol (el), legyengül, hervad, elsorvad.

Mi a sínylődés legjobb meghatározása?

intransitív ige. 1a : gyengének, gyengének vagy idegesnek lenni vagy válni A növények sínylődnek a szárazságban . b : depressziós állapotban vagy életerő-csökkenésben lenni vagy élni tíz évig börtönben sínylődött. 2a : elkeseredni.

Mi a különbség a szorongás és a depresszió között?

A gyötrelem nem depresszió vagy szomorúság, hanem „az életben való jó érzés hiánya ” – mondja Keyes. A nyomorúság az élet értelmének, céljának vagy hovatartozásának hiánya is, ami ürességhez, érzelmek hiányához és stagnáláshoz vezet – mondja. A depresszió viszont klinikai rendellenesség.

Hogyan kezeled a gyengülést?

A kutatások azt sugallják, hogy az éberségen alapuló megközelítések lehetnek a leghatékonyabb módjai az érzelmek, például a gyengülés elleni küzdelemnek. Az éberség a pillanatról pillanatra való tudatosság állapota, amikor ítélkezés nélkül tapasztalsz meg gondolatokat és helyzeteket. A mindfulness segíthet abban, hogy kevésbé stresszesnek érezze magát, és mentálisan tisztább legyen.

Mit jelent a százéves?

: 100 éves vagy annál idősebb .

Mit jelent a karózás?

intransitív ige. 1 : szabadon vagy túlzottan alkoholt inni . 2 : körhintában részt venni : oldott viselkedésben részt venni. tárgyas ige.

Mit jelent a Rómeó és Júliában a sínylődés?

bánkódik. (v.) legyengül, elgyengül vagy eltompul ; leereszkedni; depressziósnak vagy lehangoltnak lenni; elszenvedni az elhanyagolást.

Mit jelent a gyalázatosan?

1: megalázó, lealacsonyító gyalázatos vereség . 2 : szégyent vagy gyalázatot érdemel : aljas. 3 : gyalázattal vagy szégyennel jelölve vagy azzal jellemezve : becstelen.

Mit jelent az animista?

1: egy doktrína, amely szerint az organikus fejlődés létfontosságú elve az anyagtalan szellem . 2 : tudatos élet tulajdonítása a természet tárgyaihoz és jelenségeihez vagy élettelen tárgyakhoz. 3: a testtől elválasztható szellemek létezésében való hit.

Mit jelent a gyengélkedés a mentális egészségben?

Keyes úgy jellemezte a sínylődést, mint „ürességet és stagnálást, ami egy csendes, kétségbeesett életet jelent...” Az egyének életüket üresnek vagy üresnek írhatják le. Az APA a gyengülést a mentális egészség hiányaként határozza meg, amelyet az elégedetlenség, az elkötelezettség hiánya és az apátia jellemez. Ez nem klinikai betegség.

Az apatikus érzelem?

A kifejezés a görög "pathos" szóból származik, ami szenvedélyt vagy érzelmet jelent. Az apátia ezeknek az érzéseknek a hiánya . De ez nem ugyanaz, mint a depresszió, bár nehéz lehet megkülönböztetni a két állapotot. Az élettel kapcsolatos „bla” érzés mindkét esetben gyakori.

Mi a nyomorúság a pszichológiában?

n. a mentális egészség hiányának állapota , amelyet nyugtalanság, apátia, kedvetlenség és az élet iránti érdeklődés elvesztése jellemez.

Mi az USA kiégése?

A kiégés a kimerültség egyik formája, amelyet az állandó elárasztott érzés okoz . Ez a túlzott és hosszan tartó érzelmi, fizikai és mentális stressz eredménye. A kiégés sok esetben összefügg a munkával. A kiégés akkor következik be, amikor túlterheltek, érzelmileg kimerültek, és nem tudtok lépést tartani az élet szüntelen igényeivel.

Hogyan virágzol?

Próbálja ki ezeket a stratégiákat, hogy virágozzon.
  1. Gyakorold a hálát. ...
  2. Építs jobb szociális kapcsolatokat. ...
  3. Ízesít. ...
  4. Képzeld el a lehető legjobb énedet. ...
  5. Csinálj véletlenszerű kedvességeket. ...
  6. Önkéntes. ...
  7. Légy önmagad. ...
  8. Ismerje meg értékét.

Mit jelent a Bibliában a gyengülés?

Elsorvadni annyi , mint szánalmasnak vagy gyengének lenni, mert beteg vagy, szerelmes vagy valahol elakadsz. Lehet, hogy a fogoly börtönben sínylődik, vágyva a szabadságára.

Mi a nyomorultság példája?

A gyengülés definíciója az, hogy nem haladunk előre, nem haladunk előre, vagy gyengülünk. Példa a gyengélkedésre egy projekt, amely csak ott van a polcon, és soha nem fejeződik be. A gyengülésre példa az a növény, amelyet soha nem öntözünk, és amely egyre betegebb lesz.

Mi az ellentétes domináns?

Ellentétben azzal, hogy hatalommal és befolyással rendelkezzen mások felett. gyenge . jellemtelen . hiányos . siralmas .

Mi a languish szinonimája és antonimája?

A szinonimák és antonimák teljes szótára elsorvad. Antonímák: virágzik, virágzik, virágzik, virágzik , virágzik. Szinonimák: fenyő, lelóg, süllyed, elájul, elsorvad, sóhaj, hanyatlás.

Mit jelent a növelés a Rómeó és Júliában?

növelni. nagyítani vagy növelni. Sok reggel látták ott, könnyekkel növelve a friss reggeli harmatot . Rómeó és Júlia felvonás 1.