Kik Lissandra nővérei?

Pontszám: 4,5/5 ( 62 szavazat )

Ebben a veszélyes és változékony korban született Lissandra és nővérei, Serylda és Avarosa . Mindegyik arra törekedett, hogy kihasználja a háborúban lévő erőket, és mindegyik szörnyű árat fizetett. Serylda megpróbált parancsolni az égnek felettük, de az első szürkületig elvesztette a hangját.

Ashe és Sejuani nővérek?

A LoL szerint Ashe és Sejuani nem testvérek . Ők ketten közel nőttek fel, mivel freljordi törzseik kezdetben testvértörzsek voltak, de végül szétváltak, miután a törzsek közötti kapcsolatok megromlott.

Ki vakította meg Lisandrát?

Mire való? Lissandrát egy ősi félisten karmai vakították meg, amikor nővéreivel az ősi Freljord összes földjét meg akarták hódítani.

Ki a League of Legends három nővére?

A három legendás nővér neve Avarosa, Serylda és Lissandra .

Kivel rokon Lissandra?

Lissandra volt a „Kereső”, a közvetítő a Jégszülött és a Figyelők között . Lissandra és két nővére, Avarosa és Serylda három Jégszülött nővér volt, akik a Frozen Watchers-t szolgálták mindaddig, amíg az utóbbi kettő úgy döntött, hogy a függetlenségért harcolnak.

Lissandra története magyarázata

15 kapcsolódó kérdés található

Ki Tryndamere felesége?

A Riot társalapítója, Marc 'Tryndamere' Merrill feleségének neve Ashley .

Velkoz figyelő?

Vel'Koz tanai és kérdés-felelei, volt egy népszerű elmélet, miszerint Vel'Koz a Frozen Watchers egyike volt - a vizuális hasonlóságok és Lissandra idézetének szó szerinti értelmezése miatt: "A Figyelőket üvöltve küldték a mélybe." Megerősítették, hogy Vel'Koz konkrétan nem tartozik Lissandra Figyelői közé , bár egy ...

Voli és ORNN testvérek?

Ornnnak van egy testvére, akit Volibearnek hívnak . Ez a félisten egy óriási jégmedve kinézetű, és a háború isteneként viselkedik követői számára. A körülötte összegyűlt törzset Ursine-nak hívják, és a mai napig létezik.

Anivia és Volibear testvérek?

Ornn, Volibear és Anivia hivatalosan testvérek .

Ki Volibear testvére?

Egy napon Volibear meglátogatta testvérét, Ornnt . Ez nem volt baráti megálló, mert Ornn és bátyja soha nem voltak barátságosak, és korábban sem látogatták meg egymást. A nagy medve háborúzni készült, és fegyverekre volt szüksége a hadseregének.

Ki ölte meg Avarosát?

Lisandra meggyilkolta Avarosát. Avarosát íjjal temették el egy különleges pecséttel ellátott sírba. Lissandra ekkor elkezdte felkészíteni a világot a figyelők visszatérésére. A 3 nagy törzs külön érezte magát, és háborúkat indított a freljord uralma érdekében.

Mi az Avarosa?

Nos, az avarosanok azok , akik hűségesek . Míg mások háborúznak, Ashe éjjel-nappal azon dolgozik, hogy egyetlen szövetséget hozzanak létre Freljord-szerte. Progresszív törzsek halmaza, amelyek Avarosa tanításain keresztül hisznek a diplomáciában.

Honnan van Volibear?

A Freljord könyörtelen északi vidéke az Ursine otthona, egy heves és harcias faj, amely évezredek óta tűrte a kopár tundrát. Vezetőjük egy dühös ellenfél, aki parancsot ad a villámcsapásnak, hogy félelmet csapjon ellenségeibe: Volibear.

Ashe Avarosa leszármazottja?

Ashe Avarosa közvetlen leszármazottja , egyike annak a három harcos nővérnek, akik a Freljord nevű jeges tundrát uralkodtak. Azért érkezett a Háborús Intézetbe, hogy megpróbálja békét teremteni háború sújtotta nemzetében.

Braum jégszülött?

A hatalmas bicepszekkel és még nagyobb szívvel megáldott Braum Freljord szeretett jégszülött hőse . Minden Frostheldtől északra lévő rétesterem legendás erejével koccint, és meséket mesél arról, hogyan döntött ki egyetlen éjszaka alatt egy tölgyes erdőt, és egy egész hegyet ütött törmelékké.

Tryndamere egy Freljord?

A féktelen dühtől és dühtől fűtve Tryndamere egyszer átvágta magát a Freljordon , és nyíltan kihívta Észak legnagyobb harcosait, hogy készüljenek fel a még sötétebb napokra.

Volibear isten?

Nem, Volibear egy isten . Ő a viharok és a háború istene. Anivia, Ornn és a titokzatos Seal Sister testvére is. Ő és Ornn sokszor veszekedtek, és Volibear felelős Ornn követőinek elpusztításáért.

Anivia félisten?

A könyörtelen jégből és keserű szelekből született félisten , elemi erőkkel meghiúsít mindenkit, aki meg meri zavarni hazáját.

Anivia istennő?

Anivia egy isten a LoL Lore szerint? Bajnoki története szerint Anivia félisten . Ő a Freljord és a szüntelen tél megteremtője, aki képes parancsolni az elemeknek. Ő az északi Valoran rész védelmezője, és számos csatában harcolt.

Volibear rosszfiú?

A Volibear, más néven Valhir vagy The Relentless Storm, egy gazember játszható karakter a League of Legends többjátékos online csataaréna játékban.

A Volibear jó vagy rossz?

Következtetés. Összességében a Volibear új képességkészlete ugyanolyan menő, mint érdekes – de hiányzik belőle valami. Az alapvető hiba a gyorsaság hiánya: a Volibear túlságosan lassú és kiszámítható marad, ami szinte játszhatatlanná teszi magasabb rangokon.

ORNN egy medve?

Ornn masszív személyisége alatt valójában egy óriási mackó, akit igazán érdekel… biztonságos távolságból.

Velkoz az űrből van?

Ahhoz, hogy igazán megértsük Vel'Koz borzalmát, először ismernünk kell a Figyelőket, és azt, hogy hogyan vakították el őket a halandó birodalmára. Az anyagi síkon túl, kívül és valahogy alatta húzódik a megismerhetetlen szakadék. Ez az Üresség birodalma , ahol soha egyetlen halandó vagy halhatatlan lény sem járhat.

Velkoz Isten?

"Arclight Vel'koz valószínűleg bemutatta a legtöbb tudományt; ahol ő az isten, aki az ívfény erejével ruházza fel a halandókat a sötétség idején. Csobbanása azt ábrázolja, ahogy egy templom előtt megnyilvánul, hogy "próbára tegye" a harcosokat abban a reményben, hogy az általa választott arkangyalokká válhat.

Hogyan szállsz szembe egy figyelővel?

A kombó egyetlen ellentéte az, hogy megöljük Lissandrát, mielőtt szintet lépne , vagy kétféle gyors/sorozatos eltávolítással eltávolíthatjuk mindkét Figyelőt. Most az a nagy probléma, hogy Lissandrát nagyon nehéz keményekkel megölni.