A lissandra jó késői játék?

Pontszám: 4,1/5 ( 65 szavazat )

Lisandra nagyon jó a csapatharcokban . Az AoE képességeinek és passzívnak köszönhetően könnyen CC-re tud jutni magas prioritású célpontokra, és egymaga megnyeri a csapatküzdelmet. ... A csapatok általában a késői játék során csoportosulnak.

Lissandra alkalmas egyéni sorbanállásra?

Igen .

A Lisandra jó liga?

Lissandra jó most? A 11.19-es javítás #38. legjobb választása a középső sávban , ami az E-Tier rangunkon belülre helyezi. Gyenge pick, valószínűleg bajnok buffokra van szüksége a nehézségi fokot tekintve, ez egy közepesen nehéz bajnokot játszani új játékosok számára a League of Legendákban.

Lissandra jó bajnok?

Lissandra egy kiváló csapatharc mágus, aki csodákra képes felállítani magát és csapatát a sikerhez. ... Ő egy bajnok , akire a csapat támaszkodhat az összeállításban, és kiszállhat, amikor eljön a csapatharc ideje.

A Talon erős késői játék?

Talon kára valójában őrült. A középjátéka és a késői játéka őrülten erős , és úgy érzem, hogy népszerűbbnek kellene lennie a profi szezonban a zed nerfek és az alacsony páncélos AP középsők felemelkedése miatt.

Miért SENKI NEM játszik: Lisandra | legendák Ligája

16 kapcsolódó kérdés található

Ki a jobb zed vagy Talon?

A Zed több potenciállal rendelkezik, a talon megbízhatóbb .

Miért rossz a Talon késői játék?

Talon a legrosszabbul skálázható assassin bar none , az ulton kívüli cooldownja is hosszú a többi bérgyilkoshoz képest, és minden sebzése a passzív kiváltásában merül fel, ami azt jelenti, hogy más bérgyilkosokkal ellentétben, akiknek csak 1-2 képességet kell eltalálniuk a squishiek törléséhez, Talonnak a rake megtérülésében kell támaszkodnia, ami könnyen...

Hány éves Lissandra?

Lisandra, Ivern: Valahol 8996-9996 év között .

Miért van Lissandrának utórengése?

A legtöbb Lissandra az Aeryt választja, hogy növelje poke sebzését, vagy Electrocute-t, hogy segítsen neki 1v1 all-in merényleteiben. Az Aftershock azonban nagyobb szabadságot ad Lissandrának, hogy beugorjon az ellenséges csapatba 1:5, hogy a halál nagy kockázata nélkül kezdeményezzen .

Miért nem játsszák az Anivia-t proban?

Aniviából hiányzik a mobilitás, a korai sávnyomás és az irányítás , még akkor is, ha rendkívül erős. Nem azt mondom, hogy ezek az okok helyesek, és hogy az erősségei nem tudják kompenzálni a gyengeségeit, de valószínűleg ezek a döntési tényezők a hátterében, hogy a profik miért nem játszanak vele versenyben.

Hogy érzed magad Lisandraként?

Tippek
 1. Azonnal használhatja saját magát, ha egyszerre nyomja meg az önküldő billentyűt és a végső billentyűt (alapértelmezés szerint Alt + R)
 2. Öntvény. ...
 3. Lissandra képességei rövidebbek, mint sok mágusé.

Akali jó LoL?

Az Akali jó a LoL-ben? Akali látott már jobb napokat a győzelmi arány tekintetében, de még mindig életképes bajnok a 11. évadban . Mivel sokat játszottak mind a felső, mind a középső sávban, Akali szilárd rugalmas választás lehet azoknak a játékosoknak, akik kényelmesen játszanak vele. A 11.9-es patch-en Akali csak játékainak 47,79%-át nyeri meg a középső sávban.

Qiyana jó LoL?

Qiyana 11.20 A Qiyana Build 11.20 E-Tier pick a Mid Lane szerepére a 11. évadban. Ennek a bajnoknak jelenleg 56,24%-os győzelmi aránya (jó) , 0,8%-os választási aránya és 0,35%-os kitiltási aránya (alacsony) ).

Kayle jó alacsony ELO?

Kayle. ... Kayle nem olyan könnyű, mint a többi alacsony Elo League of Legends bajnok, akit ezen a listán említettem, de ugyanolyan erős . Az egyik legfontosabb tipp a Kayle játékhoz, hogy biztonságosan gazdálkodj, és élj túl a 6. szintig. Ezen a ponton megkapod a legjobb és lövész lőtávolságodat.

Mit építsek a Veigarra?

Veigar elem építése
 • Luden vihara.
 • Varázslócipők.
 • Zhonya homokórája.
 • Morellonomicon.
 • Rabadon halálsapkája.
 • Üres személyzet.

Hogyan győzed le Lisandrát?

Elleninformációk Óvakodj attól, hogy minion hullámok mögé állj, mert az Ice Shard szilánkjai ingyenes sebzést okozhatnak Lissandrának. Próbálja meg elkerülni, hogy a csapat többi tagjával összefonódjon, hogy csökkentse Lissandra képességeinek hatását. Lissandra passzív viselkedése arra ösztönzi őt, hogy akadályozza az ellenség mozgását – a kitartás segíthet ennek ellensúlyozásában.

Hogyan győzed le Akalit és Lissandrát?

 1. 210. Dobja W-jét a lepel közepére, hogy ne menjen sehova. ...
 2. Annak ellenére, hogy kijátszhatod a késői játékát, csak folytasd a q-val való zaklatást, nehogy gazdálkodjon (6-os szint előtt)...
 3. Lissandra természetesen egy bérgyilkos-ellenes bajnok, tehát ha Liss vs Akali vagy, csak piszkáld MINDIG, ugorj be és ölj.

Lissandra ember?

Lissandra később bosszúból megöli Avarosát. Lissandra az eredeti neve, de később hasonlóvá vált a Frostguard vezetőjének címéhez. ... Amikor emberi alakja megöregedett, saját halálát színlelte, majd meggyilkolta utódját, hogy ellopja személyazonosságát.

Hány éves Zoe LoL?

Míg egy későbbi javítás javított néhány, a 7.23-ban bevezetett problémát, most Zoe-ra, az Alkonyat Aspektusára összpontosítunk, aki lényegében egy 5000 éves égi lény, ártatlannak látszó gyermek formájában.

Hány éves Teemo?

Február 22-én Teemo 10 éves lett . 16 másik bajnok mellett egy évtizede játszható, akár hiszi, akár nem. Ahogy a LoL érett, és a versenykörnyezet egyre uralkodóbbá vált, Teemo, valamint bármely más bajnok lemaradt.

Talon későn esik le?

Talon előrébb tudja vinni csapatát erőteljes barangolásaival, ami gyakran korán megnyert meccsekhez vezet, ha helyesen játszol vele. ... Szinte nincs olyan helyzet, amikor Talon ne tudna nyújtani valamit a csapatnak. Ennek ellenére elég későn esik le a játékból .

A Talon életképes felső?

Talon a kedvenc bajnokom, és ennek az útmutatónak mindent tartalmaznia kell, amire szüksége van az induláshoz. Talon jelenleg a Conqueror bruiser builddel a legéletképesebb . A letalitás helyett ajánlom, mivel minimalizálja Talon készlet gyengeségeit, és több játékot is lehetővé tesz.

Tényleg nehéz játszani Zeddel?

Zed egy mechanikusan kemény bajnok , magas tudású padlóval és magas képzettségű mennyezettel. Ahhoz, hogy sikeres legyél a Zednél, jó mechanikára és általános játéktudásra van szükséged, amivel a Silver elo-nál nem rendelkezel. Gyorsabban fog mászni, ha olyan valakivel játszol, mint Annie, mert könnyen játszható, könnyen elsajátítható, és képes megtaposni az alacsony elo játékokat.