Melyik fegyver a legjobb rozáriához?

Pontszám: 4,6/5 ( 66 szavazat )

A Crescent Pike a legjobb 4 csillagos fegyver a Physical DPS Rosaria számára. Magas alapszintű támadása van, részstatátuma a fizikai sérülés. A Rosaria folyamatosan hoz létre energiarészecskéket, lehetővé téve, hogy a Crescent Pike passzívja folyamatosan aktív legyen.

A Dragonspine Spear jó Rosaria számára?

Dragonspine Spear ( fizikai sebzés ) vagy Crescent Pike (fizikai sebzés) – Ez a kettő ideális Rosaria számára, mivel egyáltalán nem gacha fegyverek. ... Mindkét fegyver fizikai sebzést használ részstatisztikának, de a Dragonspine Spear nagyobb értékű lesz, ha teljesen vízszintes.

A vérfoltos lovagiasság jót tesz Rosariának?

A Bloodstained Chivalry jobb készlet neki , de sokkal könnyebb megszerezni a Gladiátor fináléját. Azt is érdemes megjegyezni, hogy ez az összeállítás jelentősen javul, ha Rosaria segítségével eléred a 6-os Constellation-t.

Melyik fegyver a legjobb a xianglinghoz?

Két négycsillagos fegyvert ajánlunk a Xianglinghez. A Grudge prototípusa növeli a sebzést, ha elemi készségeket használ, míg a Crescent Pike növeli a sebzést, amikor felvesz egy elemi gömböt. Az első arra szolgál, amikor egy képességet és kapcsolót leadsz, a második pedig jobb, ha elsősorban a DPS-t Xianglingként csinálod.

Rosaria 5 csillagos lesz?

Ha mégis megszerez egy kiemelt ötcsillagosot, 33 százalék az esély arra, hogy Rosaria lesz az .

Legjobb fegyverek Rosaria számára a Refine 1-5-nél több játékstílushoz | Spear Tier List | Genshin Impact

31 kapcsolódó kérdés található

Melyik lándzsa jobb Rosaria számára?

Ami a fizikai sebzést illeti, a lándzsák tekintetében két fő király létezik: Crescent Pike és a Dragonspine Spear . Mindkét lándzsa erősnek tűnik Rosarián, de az erősebbik könnyen látható a tesztelés során.

Rosaria megadja a kritikát?

Rosaria további CRIT RATE-t szerezhet , és ugyanezt nyújthatja párttagjainak, így sokoldalú karakterré válik. A build szerint a karakter valószínűleg képes lesz a Main DPS és a Support DPS szerepére.

A Rosaria növeli a kritikus arányt?

Ha olyan csapatban játszik, ahol nincs más Cryo felhasználó, akkor jelentősen növelni szeretné az energiafeltöltést. Ellenkező esetben a szokásosabb sebzési statisztikákra összpontosíthat. Ha jól felépítették és a megfelelő csapattal játszanak, Rosaria folyamatosan 15%-kal megnövekedett CRIT Rate -t és erős Cryo elemi reakciókat tud biztosítani a csapat számára.

A Deathmatch jó Genshin hatást gyakorol?

A Deathmatch a Genshin Impact csatabérletéből szerezhető be. A fegyver másodlagos státuszaként a CRIT Rate-ot tartalmazza, így életképes fegyverré válik a DPS karakterek számára. Bár a Crit ütések nagyobb sebzést eredményeznek, nem előnyös, ha a játékosok az elemi reakciómetát részesítik előnyben.

Rosaria 4 csillagos?

Rosaria egy 4 csillagos Cryo felhasználó , aki a Polearmot használja fegyverként. A mondstadti Favonius-templom tagja.

Milyen fegyvert használ Zhongli?

Genshin Impact útmutató: Zhongli fegyverei, műtárgyai és tehetségei. Zhongli egy 5 csillagos Geo karakter a Genshin Impactban. A Geo Archon, Morax hajója pólusfegyverrel forgatja az ellenséget.

Hány éves Zhongli?

#1 - Zhongli: 28 év (emberi alak) , 6000+ év (Archon forma) Morax és Barbatos egyaránt Archonok, de az előbbi sokkal idősebb.

Készíthetek még egy Dragonspine lándzsát?

Most már megadhatod neki az összes anyagot, lehetővé téve számára, hogy megkovácsolja a Dragonspine Spear fegyvert. ... Megjegyzés: További Dragonspine Spears létrehozásához ugyanazokra az anyagokra lesz szüksége, mint korábban (1x Northlander Polearm Prototype és 50x Starsilver érc). 8x Vitalized Dragontooth is kell.

Milyen szinten kell lenned a Dragonspine-ba?

Bár a Dragonspine-be bármilyen kalandrangsorban beléphetsz, addig nem veheted fel a küldetéseket, amíg nem vagy legalább a 20. kalandrangsorral , és ez csak a január 5-én végződő esemény alatt lehetséges. Ezt követően el kell érned az Adventure Rank 40-et, és egy Story Key-t kell használnod az Albedo Dragonspine történetküldetés eléréséhez.

Rosaria maradandó lesz?

Most a kiszivárogtatások arra utalnak, hogy egy új karakter, Rosaria érkezik a Genshin Impact 1.4 patch frissítésébe. Először Albedo történetküldetése során jelent meg, még az 1.2-es patch-ben, és azóta sok játékos kívánságlistáján szerepel. És most végre várhatóan véglegesen bekerül a játékba .

Hogy hívja Rosaria Barbatost?

Rosaria lehet, hogy az egyház testvére, de nem éppen az istenek híve. Valójában nem is tudja, hogyan kell kimondani a „ Barbatos”-t , az Anemo Archon nevét. Fischl egyszer hallotta, hogy Rosaria „Bartabos”-nak ejti a nevet, miközben azt gondolta, hogy Rosaria imát vezet.

Rosaria Genshin állandó?

**Rosaria szintje ideiglenes .