Melyik fegyver a rozáriához?

Pontszám: 4,2/5 ( 25 szavazat )

A Crescent Pike a legjobb 4 csillagos fegyver a Physical DPS Rosaria számára. Magas alapszintű támadása van, részstatátuma a fizikai sérülés. A Rosaria folyamatosan hoz létre energiarészecskéket, lehetővé téve, hogy a Crescent Pike passzívja folyamatosan aktív legyen.

A királyi lándzsa jó Rosariának?

Most megteheti, mert ez a lándzsa jó Rosariának akár DPS-nek, akár támasznak. A fő statisztika az energiafeltöltés, ami nem rossz, de nem is igazán jó.

Milyen polefegyverek jók Rosaria számára?

A Staff of Homa a legjobb pólusfegyver Rosaria fő- vagy al-DPS szerepkörében. Ha támogató karakterként használod, a Skyward Spine a legjobb választásunk.

Melyik a legjobb készlet Rosaria számára?

Mivel Rosaria képességei a kritikus találatokon múlnak, a négyrészes Berserker készlet nagyszerű választás. Ez 12%-kal javítja a kritikus találati arányát, és további 24%-kal, ha 70% alatt van. Van még a Gladiator's Destiny készlet, amely 18%-kal növeli a támadását és 35%-kal a normál sebzést, mivel ő polefegyvert használ.

Rosaria maradandó lesz?

Most a kiszivárogtatások arra utalnak, hogy egy új karakter, Rosaria érkezik a Genshin Impact 1.4 patch frissítésébe. Először Albedo történetküldetése során jelent meg, még az 1.2-es patch-ben, és azóta sok játékos kívánságlistáján szerepel. És most végre várhatóan véglegesen bekerül a játékba .

Legjobb fegyverek Rosaria számára a Refine 1-5-nél több játékstílushoz | Spear Tier List | Genshin Impact

20 kapcsolódó kérdés található

Mi a legjobb fegyver Noelle számára?

A Whiteblind a tökéletes kard Noelle számára. A fegyver szintbe állításával Noelle védelmét is növeled, mivel ez a kard másodlagos támadása. A Whiteblind statisztikáin kívül a fegyver a támadási és védekezési statisztikáidat is hat százalékkal növeli minden egyes találattal, a maximális stack pedig négy.

A Starglitter jó Rosaria számára?

A Starglitter prototípusa egy kovácsolható póluskar. A Starglitter prototípusa egy jó négycsillagos pólus választás Rosaria számára . Ez a fegyver különösen akkor működik, ha Chongyun van a csapatodban.

A krio vagy a fizikai Rosaria jobb?

Rosaria két dolog – egy Cryo karakter és egy fizikai sebző. Ha van Cryo csapatod, akkor fenséges támogató karakterként működhet. Hatékony használatához fizikai DPS-vé kell tennie. Ez azt jelenti, hogy a nyers sebzésének és a kritikus ütési sebzésének növelésére kell összpontosítania.

Rosaria 4 csillagos?

Rosaria egy 4 csillagos Cryo felhasználó , aki a Polearmot használja fegyverként. A mondstadti Favonius-templom tagja.

Rosaria 5 csillagos lesz?

Ha mégis megszerez egy kiemelt ötcsillagosot, 33 százalék az esély arra, hogy Rosaria lesz az .

A Rosaria DPS vagy támogatás?

Rosaria egy kiváló Sub DPS Cryo karakter, aki nagy sebzést tud okozni, és erőteljes buffot kínál. Ha olyan csapatban játszik, ahol nincs más Cryo felhasználó, akkor jelentősen növelni szeretné az energiafeltöltést. Ellenkező esetben a szokásosabb sebzési statisztikákra összpontosíthat.

Melyik lándzsa jó Rosaria számára?

Dragonspine Spear (fizikai sebzés) vagy Crescent Pike (fizikai sebzés) – Ez a kettő ideális Rosaria számára, mivel egyáltalán nem gacha fegyverek.

Miért rossz Chongyun?

A Genshin Impactban Chongyun egy ördögűző, aki Liyue-ból származik. Fiatal kora óta szenved a túlzott pozitív energiától . Emiatt csodálatos ördögűző lesz, mivel a szellemek elmenekülnének, csak mert a közelben van. De ez is frusztrálja, mert úgy érzi, nem egy megfelelő ördögűző.

Chongyun jobb, mint a borotva?

Razor egy phys közelharci típus, míg a Chongyun egy sorozat DPS típusú. A Razor fizikai DPS, így szinte bármilyen helyzetben használható. Ő is egy 1 trükk póni. Ha Main DPS-t keres, és szereti a stílusát, akkor nagyon jól fog működni egészen a játék végéig.

Mely tehetségeket érdemes teljesítenem Chongyunért?

Chongyun passzív tehetségek
  • Állandó légzés. A Spirit Blade – Chonghua's Layered Frost által létrehozott mezőn belüli kard, claymore vagy Polearm karakterek normál támadási sebessége 8%-kal nőtt.
  • Rimechaser penge. ...
  • Gallant Journey.

Noelle jobb Zhonglinál?

Sőt, Noelle DEF bónusz státusszal rendelkezik, amikor szintet lép fel, Zhongli pedig Geo dmg bónuszt, amikor szintre lép. Személyes véleményem szerint Zhongli jobb pajzstámaszként, mert a pajzsa 20 mp-ig bírja és 12 mp-es lehűtése van, míg Noelle 12 mp-es és 24 mp-es lehűlési idővel rendelkezik.

Noelle gyógyító Genshin?

Healerként nincs szüksége más statisztikákra a DEF-en és a Healing Bonus-on kívül. Noelle gyógyulása csak akkor következik be, amikor megtámadja az ellenséget , de minden karakteren dolgozik a pályán és azon kívül.

Noelle jó Genshin?

A legjobb Genshin Impact Noelle felépítés Noelle a legalkalmasabb egy fő DPS-szerepre , mivel elementáris robbanásait a szokásos támadásait geo AoE támadásokká alakítja. Javasoljuk, hogy párosítsa őt egy másik földrajzi karakterrel, például a Genshin Impact Zhongli-jával, hogy olyan elemi rezonanciát kapjon, amely növeli az általános földrajzi sebzést.

Hu Tao egy 4 csillagos Genshin?

Közelgő Hu Tao szalaghirdetés a Genshin Impactban. Bannerében Bennett, Fischl és Noelle négycsillagos karakterek lesznek.

Milyen nehéz megszerezni Rosariát?

Rosaria a kiemelt 4 csillagok egyike a zászlón, így a megjelenési esélye magasabb a szokásosnál. A játékosok 16%-os eséllyel kapják őt a zászló első 4 csillagaként, és 33%-os eséllyel másodikként. Ezt követően az esély 2% körülire csökken minden 4 csillagosra .

Mennyire jó Hu Tao Genshin hatása?

A megfelelő fegyverrel, műtárgyakkal és buffokkal egy C6 Hu Tao pár millió pontot sebezhet . Még C0-nál is folyamatosan megöli a bossokat hat számjegyű sebzéssel egyetlen sorozatban. Ha nem, akkor a felrobbantott támadásai hihetetlenül nagy sebzést okozhatnak a sorozaton kívüli pillanataiban is.