Mely állítások igazak az icmp-csomagokra vonatkozóan?

Pontszám: 4,3/5 ( 46 szavazat )

Mely állítások igazak az ICMP-csomagokra vonatkozóan? Visszaigazolják a TCP szegmens vételét . Garantálják a datagram kézbesítést....
 • Az ICMP garantálja a datagramok kézbesítését.
 • Az ICMP információval szolgálhat a gazdagépeknek a hálózati problémákról.
 • Az ICMP IP-datagramokba van beépítve.
 • Az ICMP UDP-datagramokba van beépítve.

Mely állítások igazak az ICMP-csomagokra 1, amelyek egy TCP-szegmens fogadását nyugtázzák?

Minden szegmenst vagy ICMP hasznos adatot egy IP-datagramba (vagy csomagba) kell beágyazni.
 • Visszaigazolják a TCP szegmens fogadását.
 • Garantálják a datagram kézbesítést.
 • Tájékoztatást nyújthatnak a gazdagépeknek a hálózati problémákról.
 • IP-datagramokba vannak beágyazva.

Mi az ICMP csomag?

Az ICMP - csomagok olyan IP - csomagok , amelyekben az ICMP az IP - adatrészben található . Az ICMP üzenetek az eredeti üzenet teljes IP-fejlécét is tartalmazzák, így a végrendszer tudja, melyik csomag hibásodott meg. Az ICMP-fejléc az IPv4- vagy IPv6-csomagfejléc után jelenik meg, és 1-es számú IP-protokollként azonosítható.

Mi nem igaz az ICMP-re?

Magyarázat: Az ICMP NEM biztosít megbízható adatátvitelt Internet Protocol (IP) környezetben. A Transmission Control Protocol (TCP) az adatok megbízható továbbítását IP-környezetben biztosítja.

Melyik Layer 4 protokollt használják a telnet kapcsolathoz?

A Telnet TCP -t használ a 4. rétegen.

Az ICMP csomagformátum magyarázata a Wireshark |. segítségével IP-fejléc Ethernet ICMP-fejléc | időbélyegző Linux

40 kapcsolódó kérdés található

Melyik réteg az a Telnet?

7. réteg – Alkalmazás A Telnet és az FTP protokollok alkalmazási rétegbeli protokollok.

Melyik protokollt használja a Ping?

Az ICMP valószínűleg leginkább a ping parancshoz használt üzenetprotokollként ismert. A ping parancs ICMP-visszhang kérést küld a célállomásnak.

Hol használják az ICMP-t?

Az Internet Control Message Protocol (ICMP) a hibák jelentésére és a hálózati diagnosztikára szolgál . A hibajelentési folyamat során az ICMP üzeneteket küld a fogadótól a feladónak, ha az adatok nem érkeznek meg úgy, ahogy kellene.

Mi az ICMP üzenet célja?

Magyarázat: Az ICMP-üzenetek célja visszajelzést adni az IP-csomagok feldolgozásával kapcsolatos problémákról .

Mi az ICMP funkciója?

Az ICMP-t főként annak meghatározására használják, hogy az adatok időben elérik-e a kívánt célt . Az ICMP protokollt általában hálózati eszközökön, például útválasztókon használják. Az ICMP kulcsfontosságú a hibajelentésben és -tesztelésben, de használható elosztott szolgáltatásmegtagadási (DDoS) támadásokban is.

Milyen 5 típusú hibát kezelnek az ICMP-üzenetek?

Az ICMP a forrás IP-címét használja a hibaüzenet elküldésére a datagram forrásának (kezdeményezőjének). Öt típusú hibát kezel a rendszer: a cél elérhetetlen, a forrás kioltása, az idő túllépése, a paraméterekkel kapcsolatos problémák és az átirányítás (lásd az 1. ábrát).

Hogyan küldhetek be ICMP-csomagot?

ICMP echo kérés csomag küldése a megadott IP-címre: Adja ki a ping parancsot Privileged Exec módban .... A ping parancs kiadása után a következő karakterek jelenhetnek meg a kijelzőn:
 1. ! ...
 2. . ...
 3. ? ...
 4. A – Címmaszk kérési üzenet.
 5. a – Címmaszk válaszüzenet.
 6. D – Router Discovery hirdetési üzenet.

Mit jelent a TCP a hálózat rövidítése?

A TCP a Transmission Control Protocol rövidítése , egy kommunikációs szabvány, amely lehetővé teszi az alkalmazási programok és a számítástechnikai eszközök számára, hogy üzeneteket cseréljenek a hálózaton keresztül. Úgy tervezték, hogy csomagokat küldjön az interneten keresztül, és biztosítsa az adatok és üzenetek hálózaton keresztüli sikeres kézbesítését.

Melyek a TCP IP-modell rétegei?

A TCP/IP modell öt rétegből áll: az alkalmazási rétegből, a szállítási rétegből, a hálózati rétegből, az adatkapcsolati rétegből és a fizikai rétegből .

A TCP IP-modellben melyik réteg felelős a csomagok célba juttatásáért?

Az Internet Layer – IP – az Internet Protocol rövidítése, és felelős azért, hogy a csomagokat a forrás gazdagéptől a célállomásig kézbesítse a csomagfejlécekben lévő IP-címek megtekintésével.

Milyen portot használ az ICMP?

Tűzfalszabályok az ICMP-hez ( TCP/UDP 7-es port )

Mi az ICMP üzenettípus?

Az ICMP-üzenetek sok típusa mára elavult, és már nem látható az interneten. Néhány fontos, amelyet széles körben használnak: Echo Reply (0), Echo Request (8), Redirect (5), Cél elérhetetlen (3), Traceroute (30), Time Exceeded (11). Ezen ICMP-típusok közül sok rendelkezik "kód" mezővel.

Az ICMP UDP?

Az ICMP egy hálózati rétegbeli protokoll. Az ICMP-csomagokhoz nincs TCP- vagy UDP-portszám társítva , mivel ezek a számok a fenti szállítási réteghez vannak társítva.

Mi az ICMP üzenetek két típusa?

1 Válasz
 • Internet Control Message Protocol (ICMP) üzenetek:
 • Különféle típusú ICMP üzenetek:
 • Forrás kioltási üzenet:
 • Echo válaszüzenet:
 • TTL (Time to live) lejárt üzenet:
 • A port nem elérhető üzenet:

Hogyan engedélyezhetem az ICMP tűzfalat?

Bontsa ki a Számítógép konfigurációja/Irányelvek/Windows-beállítások/Biztonsági beállítások/Windows tűzfal speciális biztonsággal/Windows tűzfal Speciális biztonsággal/Bejövő szabályok csomópontot. A Protokolltípus: legördülő listából válassza ki az ICMPv4 elemet , majd kattintson a Testreszabás gombra... Jelölje be az Összes ICMP típus rádiógombot, majd kattintson az OK gombra.

Biztonságos az ICMP?

Sok hálózati rendszergazda úgy érzi, hogy az ICMP biztonsági kockázatot jelent , ezért mindig le kell tiltani a tűzfalnál. Igaz, hogy az ICMP-vel kapcsolatban vannak bizonyos biztonsági problémák, és sok ICMP-t le kell tiltani. De ez nem ok az összes ICMP-forgalom blokkolására!

Melyik réteg az ARP?

Az ARP az Internet Protokoll (IP) [RFC826] által használt protokoll, amely az IP hálózati címeket az adatkapcsolati protokoll által használt hardvercímekre képezi le. A protokoll a hálózati réteg alatt működik az Open Systems Interconnection (OSI) hálózat és az OSI kapcsolati réteg közötti interfész részeként.

Mit jelent az MS, hogy ping?

A késleltetést ezredmásodpercben (ms) mérik , tehát ha a ping értéke „100 ms”, akkor 100 ezredmásodperc kell ahhoz, hogy az eszköz válaszoljon a tárhelyszervertől érkező kérésre. Alacsonyabb késleltetés, más néven ping kívánatos, hogy simább játékmenetet és felhasználói élményt érjünk el, amire mindannyian vágyunk, késés nélkül.

A ping TCP vagy UDP?

A ping parancs kapcsolódhat ezekhez a TCP és UDP protokollokhoz, de nem használ TCP-t vagy UDP- t. Ezt akár interjún, bizonyítványon vagy osztályvizsgán is megkérdezhetik. A ping parancs az ICMP protokollt használja.