Melyik mophie powerstation a legjobb?

Pontszám: 4,8/5 ( 72 szavazat )

Ami a hatékonyságot illeti, a Powerstation XXL a harmadik leghatékonyabb csomag, amelyet teszteltem összességében 92,51 százalékkal. Továbbra is a Mophie Powerstation Plus XL az első csomag 93,41 százalékkal, a ZeroLemon ToughJuice pedig a második 93,27 százalékkal. Az általam tesztelt hordozható akkumulátorok átlagos hatékonysága 83 százalék.

Melyik a legerősebb Mophie?

A Mophie Powerstation XXL egy nagy teljesítményű, 20 000 mAh-s akkumulátor, amely sok mindent kínál. Masszív alumínium tokban érkezik, amely erősebb, mint a piacon kapható rengeteg műanyag power bank. A Mophie a Zagg Brands, egy több leányvállalattal rendelkező technológiai vállalat tulajdona.

Melyik márka a legjobb power bankhoz?

A legjobb energiabankok Indiában
 • ANKER POWERCORE 20100 POWER BANK ULTRA H-val.
 • AMBRANE 20000MAH.
 • MAXOAK 50000MAH POWER BANK.
 • MI 10000MAH LI-POLYMER POWER BANK 3I.
 • ONEPLUS 10000 MAH POWER BANK.
 • REDMI 10000 MAH GYORSTÖLTŐ SLIM POWER BANK.
 • AMBRANE P-1111.
 • MI WIRELESS POWER BANK 10000MAH.

Mi az a Mophie Powerstation XL?

Áttekintés. A mophie powerstation vezeték nélküli XL hordozható akkumulátorral könnyedén töltheti Qi-kompatibilis iPhone-ját vagy AirPodjait bárhol . Egyszerűen helyezze Apple eszközeit a töltőfelületre, hogy vezeték nélkül, egyetlen gombnyomással tölthessen.

Hány teljes telefont képes a Mophie Powerstation XL táplálni?

A powerstation XXL akkumulátor összesen 3 USB porttal rendelkezik, és akár 3 eszközt is képes egyszerre tölteni. A portok közül kettő 2,1 A-ig, egy port pedig 1,0 A sebességig tölt.

Mophie Powerstation XXL hordozható laptop akkumulátor | Napi vagy utazáshoz kötelező

43 kapcsolódó kérdés található

Honnan tudhatok egy jó power bankot?

Hogyan lehet azonosítani a jó Power Bankot.
 1. #1 Azonosítsa okostelefonja mAh-ját. Ez létfontosságú ahhoz, hogy a kütyühöz megfelelő tápegységet válassza ki. ...
 2. #2 Ellenőrizze a portokat, a méretet, a súlyt és a csatlakozókat. ...
 3. # 3 Vegye figyelembe az árat és a minőséget. ...
 4. # 4 Biztonság. ...
 5. #5 Ellenőrizze a márkás opciókat. ...
 6. #6 Izgalmas értéknövelt funkciókkal rendelkezik?

Mit kell ellenőrizni powerbank vásárlása előtt?

Power bank vásárlásakor győződjön meg arról, hogy a kimeneti feszültsége megegyezik a készülékével . Ha a töltő kimeneti feszültsége kisebb, mint a töltendő eszközé, a töltő nem fog működni. Tehát ha a készüléke 1500 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, tanácsos egy kétszeres vagy háromszoros (vagyis 3000 mAh-s vagy nagyobb) kapacitású Power bankot választani.

Hány mAh jó egy power banknak?

Az 5000-2000 mAh -ból bármi a legjobb az Ön számára, de emlékeznie kell arra, hogy egy kisebb eszközhöz több mint valószínű, hogy nem lesz több tápellátási lehetőség.

Miért olyan drága a mophie?

Ők a legismertebb márkák, és a márka ismertsége miatt többet is kérhetnek . Az emberek tudják, hogy kiváló minőségű termékeket gyártanak, és kitartanak mellettük. Persze lehet, hogy egy ismeretlen cég akkumulátorai ugyanolyan minőségűek, de ebben nem lehet igazán biztos. Mophie tudja ezt, és ezért többet fizet.

A mophie powerbank jó?

A legjobb iPhone-okhoz tervezett hordozható töltő A Mophie Powerstation Plus XL az egyik legjobb iPhone-ra és iPad-re tervezett power bank (az USB-C porttal rendelkező iPad Pro 2018 termékcsaládon kívül), és ezt több okból is állítjuk.

Mit tölthet egy mophie?

A gyümölcslécsomag-tok vezeték nélkül tölthető a mophie charge force tartozékokkal és az összes Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltővel , és vezeték nélkül tölthető a legtöbb márkájú vezeték nélküli töltőbázissal.

Hány órát bír ki az 10000mAh?

Ha készüléke 1 mA-t vesz fel, akkor a 10 000 mAh-s akkumulátor 10 órán át bírja. Ha készüléke 10 000 mA-t használ, akkor előfordulhat, hogy az akkumulátor csak egy órát bír ki.

Melyik a jobb 20000mAh vagy 10000mAh?

A 10 000 mAh-s akkumulátorkapacitású Redmi power bank az alapváltozat, míg a 20 000 mAH-s változat a gyorstöltős változat. ... Az 10000 mAh-s szabványos változat vékonyabb és könnyebb, míg a 20000 mAh-s változat kissé terjedelmes, mivel az akkumulátor kapacitása megduplázódott.

Hogyan válasszak power bankot a telefonomhoz?

Szinopszis
 1. Mindenekelőtt tudnia kell az okostelefon akkumulátorának méretéről és a töltő specifikációiról. ...
 2. A megvásárolt power bank legalább akkora legyen, mint a készülék akkumulátora. ...
 3. A power bank kimeneti feszültségének egyenlőnek vagy magasabbnak kell lennie, mint a készüléké.

Mennyi ideig működnek a power bankok?

A power bankok átlagosan 4-5 évig működnek, és 4-6 hónapig bírják a töltést anélkül, hogy sok energiát veszítenének. Például egy 5000 mAh-s hordozható töltőnek, amelyet kétnaponta egyszer kapcsolnak be, 1000 napra lesz szüksége ahhoz, hogy elérje az 500 töltési-kisütési ciklust, és 80%-ra csökkenjen a kapacitása.

Mi az a mAh akkumulátor élettartam?

A mAh milliamperórát jelent, és az (elektromos) teljesítményt idő függvényében méri. Általában az akkumulátor energiakapacitásának mérésére használják. Általában minél több mAh és annál hosszabb az akkumulátor kapacitása vagy élettartama. A nagyobb szám azt jelenti, hogy az akkumulátor több energiát képes tárolni, így nagyobb a kapacitása.

Hány töltés 10000mah?

A 10 000 mAh-s akkumulátorral (tényleges kapacitás: 6 660 mAh) a legtöbb új okostelefont körülbelül 1,5-szer töltheti fel.

A Power Bank károsíthatja a telefont?

A rossz minőségű power bank károsíthatja telefonja akkumulátorát , valamint a telefon töltőportját. Ez bizonyos biztonsági kockázatokat is okozhat. Például egy rossz minőségű lítium-ion power bank túltöltése a power bank felrobbanását okozhatja. Ha rossz feszültség van a power bankban, az problémákhoz vezethet.

Használhatjuk a power bankot naponta?

Nincs ok arra, hogy a Power Bank ne működjön több évig. Ha naponta többször használja a Power Bankot, eljön az idő, amikor az akkumulátor teljesítménye fokozatosan csökken . Ugyanez vonatkozik minden akkumulátorra, legyen az Power Bankban, telefonban vagy laptopban.

Hányszor tölti fel 20000mAh a telefonom?

20000 mAh nagy kapacitású, teljesen feltölthető iPhone 8 7-szer , Galaxy S8 4,4-szer, iPad Pro 9,7 2-szer vagy Nintendo Switch 3,2-szer, Macbook is kompatibilis.

Honnan tudhatom, hogy a Mophie Powerstationem tölt?

Nyomja meg a Powerstation állapotgombját a töltés folyamatának ellenőrzéséhez. Ez a négy LED-től balra található gomb. Ha mind a négy LED világít, amikor megnyomja a gombot, akkor teljesen fel van töltve.

Mennyi ideig tart a Mophie Powerstation XL feltöltése?

átlagosan mennyi ideig tart a powerstation feltöltése? Válasz: Ez a használt töltőtől függően eltérő lehet. Mivel a készülék 12 Ah-s akkumulátorral rendelkezik, ha 1 amperes töltővel töltjük, 12 órát vesz igénybe a töltés.

Jó egy 10000 mAh-s powerbank?

Összességében igen . Egy 10000 mAh-nak elegendő gyümölcslevet kell biztosítania az átlagember energiaszükségletének fedezésére. Ez egy nagyszerű lehetőség, ha időről időre szeretné feltölteni okostelefonját a nap folyamán. Éppen ezért ideális választás, ha veled van az irodában, az iskolában vagy ingázás közben.