Mit csinál a mophie powerstation?

Pontszám: 4,5/5 ( 49 szavazat )

Az iPhone-ja lehető leggyorsabb újratöltésére tervezett mophie powerstation 6000 mAh-s beépített akkumulátora extra energiát ad iOS-eszközeinek, így kedved szerint beszélhetsz, játszhatsz és böngészhetsz.

Mennyire jó a Mophie Powerstation?

Ami a hatékonyságot illeti, a Powerstation XXL a harmadik leghatékonyabb csomag, amelyet teszteltem összességében 92,51 százalékkal. Továbbra is a Mophie Powerstation Plus XL az első csomag 93,41 százalékkal , a ZeroLemon ToughJuice pedig a második 93,27 százalékkal. Az általam tesztelt hordozható akkumulátorok átlagos hatékonysága 83 százalék.

Mophie elrontja az akkumulátort?

Stotz azonban felfedezte, hogy a Mophie termék valóban jelentős károkat okozott iPhone-ja belső akkumulátorában , „úgy, hogy az szinte használhatatlanná vált anélkül, hogy a termék állandóan csatlakoztatva lett volna” a Mophie csoportos keresetében.

Hány teljes telefont tölthet fel a Mophie?

Bármely zsebhez vagy kézitáskához kellően vékony méretével ez a nagy sűrűségű powerstation akkumulátor továbbra is képes akár két teljes feltöltésre a legtöbb okostelefon számára.

Hagyhatom a Mophie-mat állandóan bedugva?

Állandóan bekapcsolva hagyhatom a Mophie-mat? Igen, töltés közben ki kell kapcsolni . ... nem kap további energiát a Mophie-ból, amikor a telefon akkumulátora lemerül.

Mophie Powerstation XXL hordozható laptop akkumulátor | Napi vagy utazáshoz kötelező

29 kapcsolódó kérdés található

Túl lehet tölteni egy mophie-t?

Ezenkívül a mophie powerstation XXL 20 000 mAh -s hordozható töltő a legtöbb USB-kompatibilis eszközhöz beépített négyfényű LED-jelzővel rendelkezik, amely felméri a töltési állapotot és az akkumulátor aktuális élettartamát, így elkerülheti a túltöltést, és mindig biztos lehet benne, hogy eszközei használatra készek.

Mennyi ideig tart a mophie teljes feltöltése?

Mennyi ideig tart egy mophie tok teljes feltöltése? Ez a használt töltőtől függően eltérő lehet. Mivel a készülék 12 Ah-s akkumulátorral rendelkezik, így ha 1 Amperes töltővel töltjük, akkor 12 órát vesz igénybe a töltés. Hasonlóképpen, ha 2,1 amperes töltővel töltöd, akkor alig 6 óra alatt töltődik.

Hogyan lehet újratölteni egy Mophie Powerstationt?

A powerstation go akkumulátorának töltéséhez használja a mellékelt AC töltő fali adaptert, és csatlakoztassa a hálózati adapter hegyét a powerstation go töltőbemenetéhez . Ezután csatlakoztassa a hálózati adaptert a fali aljzathoz. A powerstation go akkumulátora automatikusan megkezdi a töltést.

Hogyan töltöd a telefonodat Mophie-val?

Az akkumulátor töltéséhez, miközben az a telefonhoz van csatlakoztatva:
  1. Csatlakoztassa az akkumulátort a telefonhoz.
  2. Csatlakoztassa a töltőt a telefon USB-portjához. Az összes állapotjelző lámpa rövid időre folyamatosan világít, majd minden töltési szinten folyamatosan világít, majd az aktuális töltöttségi szinten villog. Ha az akkumulátor teljesen fel van töltve, minden jelzőfény folyamatosan világít.

Mi öli meg a telefon akkumulátorát?

5 dolog, ami lemerítheti okostelefonod akkumulátorának élettartamát
  • A fényerő túl magas. ...
  • A háttérben futó alkalmazások vannak. ...
  • Túl sok push értesítés van bekapcsolva. ...
  • Minden helyszolgáltatása be van kapcsolva. ...
  • Ha ki van kapcsolva a Wi-Fi, telefonja barangolás közben keresi a hotspotokat.

Rendben van, ha állandóan bekapcsolva hagyod a telefonodat?

Az Android telefongyártók, köztük a Samsung is ezt mondják. " Ne hagyja a telefont a töltőre csatlakoztatva hosszú ideig vagy éjszakán át ." A Huawei azt mondja: "Ha az akkumulátor töltöttségi szintjét a lehető legközelebb tartja a középhez (30-70%), az hatékonyan meghosszabbíthatja az akkumulátor élettartamát."

Rossz dolog tokkal tölteni a telefont?

Töltés közben próbálja meg eltávolítani a telefon védőtokját. Javasoljuk, hogy töltés közben távolítsa el a telefon védőtokját. Természetes, hogy az akkumulátor enyhén felmelegszik, de a ház akadályként szolgálhat, és lelassíthatja a hőelvezetést.

Melyik a legerősebb mophie?

A Mophie Powerstation XXL egy nagy teljesítményű, 20 000 mAh-s akkumulátor, amely sok mindent kínál. Masszív alumínium tokban érkezik, amely erősebb, mint a piacon kapható rengeteg műanyag power bank. A Mophie a Zagg Brands, egy több leányvállalattal rendelkező technológiai vállalat tulajdona.

Hogyan tölthetsz fel egy 20000 mAh-s mophie-t?

A powerstation vagy powerstation XXL hordozható akkumulátor töltéséhez használja az Apple eszközhöz mellékelt Lightning kábelt , hogy az akkumulátor Lightning bemeneti csatlakozóját egy USB-kimenettel rendelkező áramforráshoz, például az Apple eszközhöz mellékelt fali adapterhez csatlakoztassa.

Milyen kábelt használ a mophie?

Ez a 32 hüvelykes micro USB kábel minden mophie juice csomaghoz használható.

Miért nem működik a Mophie töltőm?

Ha a mophie powerstation nem töltődik, kövesse az alábbi hibaelhárítási lépéseket: ... Ne csatlakoztassa töltőállomáshoz, elosztóhoz vagy hosszabbító kábelhez . Cserélje ki a töltőkábelt vagy a fali adaptert. Helyezze át a töltőkábelt egy másik fali aljzatba.

Hogyan lehet bekapcsolni egy Mophie-t?

A telefon töltésének megkezdéséhez kapcsolja be a Juice Pack Access akkumulátorcsomagot úgy, hogy három másodpercig lenyomva tartja az állapotgombot . Ha le szeretné állítani az akkumulátor töltését, egyszerűen nyomja le az állapot gombot további három másodpercig az akkumulátorház kikapcsolásához.

Mit jelentenek a villogó fények a Mophie-n?

FONTOS: Ha a töltőállomás LED-je be- és kikapcsol, az azt jelenti, hogy a lécsomag vezeték nélküli tokja nem töltődik megfelelően , vagy a töltőbázis nem kap elegendő áramot (például ha a számítógép USB-portjához csatlakoztatta).

Hogyan csatlakoztathatom a Mophie-mat az iPhone-omhoz?

Egyszerűen csatlakoztassa az USB-C kábelt a Mophie akkumulátorházába , és csatlakoztassa a Lightning kábelt az iPhone készülékhez . A töltési folyamat sokkal gyorsabb lesz, ha mindkét eszköz egyszerre töltődik.

Nem árt 100-ra feltölteni a telefont?

Nem jó 100 százalékra feltölteni a telefonomat? Nem nagyszerű! Lehet, hogy megnyugtatja Önt, ha okostelefonja akkumulátora 100 százalékos töltöttséget mutat, de valójában nem ideális az akkumulátor számára. „A lítium-ion akkumulátor nem szereti, ha teljesen fel van töltve” – mondja Buchmann.