Hol volt az elvihető szivárvány?

Pontszám: 4,2/5 ( 47 szavazat )

Egy peterborough -i család álomnyaralást nyert, amikor tegnap este (március 27-én) meglátogatta a várost a népszerű Ant & Dec című tévéműsor, a Saturday Night Takeaway. A műsor rendszeresen szerepel, és Fleur East az „elvihető szivárvánnyal” beutazta az országot.

Hol van a Hangya és Dec elvihető szivárvány?

Hangya és december szombat esti elvihető szivárványa Portsmouth nevezetessége felett. Ant and Dec szombat esti elvitele a Gunwharf Quays felé tartott, a Spinnaker Tower mellett a ma esti műsorban.

Hogyan lépsz be Ant és Dec?

Ha szeretnél részt venni a műsorban, az ITV-n keresztül itt tudsz jelentkezni . Eközben az Applaus Store-on keresztül jelentkezhet a virtuális közönségbe. Az új sorozatról és a közönség fontosságáról beszélgetve Dec a közelmúltban kifejtette: „A műsor nagy része a közönségről szól.

Hány műsora van az Ant and Decnek?

2002-ben az Ant & Dec létrehozta és bemutatta saját műsorát Ant & Dec's Saturday Night Takeaway címmel. A sorozat eddig tizenhat sorozatot futott be, a legújabb, köztük a 100. epizód 2018 elején kerül adásba.

Hangya és december szombat esti elvihető ma este?

Hangya és december szombat esti elvihető műsora az ITV-n szombatonként 19 órakor . Ha többet szeretne megnézni, tekintse meg TV-műsorunkat. További szórakoztató hírekért látogassa meg központunkat is.

Kevin Ayers "Rainbow Takeaway"

30 kapcsolódó kérdés található

Ant and Dec a tévében ma este?

Hány óra van a tévében? A Ant and Dec szombat esti elvitelét ma este (április 3.) 19 órakor sugározza az ITV.

Ki az Ant and Dec ma este?

Fleur East egy vadonatúj szegmensnek ad otthont, Stephen Mulhern pedig visszatér, hogy átvegye a fiúkat a szokásos, magas oktánszámú, meglepetés Ant vs Dec kihívásokon.

Ant és Dec ikrek?

15. Hangya és Dec KAPCSOLÓDIK! Amikor részt vettek a Ant and Dec's DNA Journey című 2019-es dokumentumfilmjükben, a fiúk rájöttek, hogy valójában távoli unokatestvérek ! A népszerű pár rájött, hogy közös az S660 DNS-marker, ami azt jelenti, hogy hihetetlenül távoli kapcsolatban állnak egymással.

Anthony McPartlinnek van gyereke?

Ant McPartlinnek van gyereke? Hangyának jelenleg nincs gyereke . Labrador kutyája, Hurley közös felügyeleti jogát ex-feleségével, Lisával osztja meg. És két maltipoo kutyán is osztozik, amit Anne-Marie-val vásárolt.

Ant vagy Dec régebbi?

Mindketten egyidősek. Dec régebbi . 1975. szeptember 25-én született, 45 éves.

Hogyan jutunk el a szombat esti elvitelre?

Hogyan szerezhetek jegyet a Saturday Night Takeaway-re? Jegyeket az Ant & Dec szombat esti elvitelére az Applaus Store honlapján lehet igényelni .

Hogyan csatlakozhatok az Ant and Dec Saturday Night Takeaway programhoz?

> Jelentkezzen most az ITV.com-on, az Ant and Dec szombat esti elvihető műsorát szombaton este 19 órakor az ITV sugározza.

Hogyan jut el a szombat esti elvitelre?

Ha szeretnél magad is részt venni, vagy beállítod egy barátodat vagy családtagodat, hogy élőben lepje meg Hangya és Dec a tévében, akkor a hátuk mögött jelölheted . A jelölteknek természetesen szabadnak kell lenniük az új évben szombatonként. A casting 2022. április 4-én, hétfőn zárul.

Mikor ér véget a Hangya és Dec elvitel?

Mikor lesz újra a Ant and Dec's Saturday Night Takeaway 2021-ben? A Hangya és Dec szombat esti elvitele április 3-án, szombaton 19 órakor ér véget. Ez lesz az utolsó a sorozatban, de a fiúk nagyon szórakoztatnak minket a zsúfolt órás és 35 perces epizódban.

A Ant and Dec szombat esti elvitelének vége?

Ant és Dec szombat esti elvitelét a jövő héttől Vernon Kay műsor váltja fel. Az e heti Saturday Night Takeaway lesz 2021 utolsó epizódja . És ez sajnos azt jelenti, hogy életünkből hiányzik a Hangya és a Dec.

Mi a baj a hangyák kisujjával?

Hangya elárulta, hogy csúnyán bukott az éves díjátadó előtt – és eltörte az ujját. Lorraine-ról beszélt, így magyarázta: "Rá ültem… Nem, lecsúsztam néhány lépcsőn, és most azt hiszem, eltörhetett… Remélem, az ujja rendben van ."

Mit ér az Ant and Dec?

A jelentések szerint a 44 éves Ant és a 45 éves december jelenlegi nettó vagyona körülbelül 62 millió font . A The Sun szerint 40 millió font értékű, hároméves szerződést írtak alá az ITV-vel az év elején a Britain's Got Talent, az I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!, a Saturday Night Takeaway és a Ant and Dec's DNA Journey című műsorokra. .

Dohányzik még a hangya?

A 42 éves férfi az év eleji rehabilitációs időszaka után felhagyott a dohányzással, és manapság inkább gőzölő készüléket használ, mint cigarettát. Ez az első alkalom, hogy a TV-műsorvezetőt több mint egy hét múlva látták azután, hogy kiderült, hogy szerelmére lelte egykori házastársát, Anne-Marie Corbett-et.

Hangya és Dec szomszédok?

ANT McPartlin és Declan Donnelly évtizedek óta először nem fognak szomszédként élni . A The Sun exkluzívan elárulta, hogyan költözik Hangya hamarosan új, délnyugat-londoni kastélyába, ami azt jelenti, hogy már nem fog egy rövid sétára a legjobb baráttól, decembertől.

Hangya és Dec együtt élnek?

Ez volt az első alkalom, hogy Hangya elköltözött decemberből, mivel chiswicki otthonaik ugyanazon az úton voltak. Dec, aki boldogan élt feleségével, Ali Astall -lal és lányukkal, Islával, még mindig ott él, míg Hangya volt felesége, Lisa 2019 januárjában hozta forgalomba az ingatlant.

Ant és Dec együtt vannak?

2) Nem házasok… egymással. ... Ant férjhez ment Lisa Armstronghoz , Dec pedig Ali Astalhoz.

Ki az a Michelle a szombat esti elvitelben?

Michelle Visage (52) bepillantást engedett abba a kaliforniai otthonba, amelyet férjével, David Case-sel és lányaikkal, Lillie-vel és Lolával, valamint imádnivaló kölykeikkel, Rómeóval és Daisy-vel oszt meg. Ő a RuPaul's Drag Race hőn szeretett bírója, és a héten az Ant and Dec's Saturday Night Takeaway vendég bemondója .

Ki volt a Saturday Night Takeaway énekese?

A Saturday Night Takeaway nézői a családi műsorban szereplő „nem megfelelő” dal miatt panaszkodnak. Szemöldökük felvont a rajongók körében, akik a Saturday Night Takeaway sorozat utolsó epizódját nézték. A nézők a Twitteren mondták el véleményüket a Bed nyitódalról, amelyet Raye énekes ad elő Joel Corry és David Guetta DJ-kkel...

Ki a szombat esti elvitel kommentátora?

Ez a Ant and Dec's Saturday Night Takeaway fináléja. Mo Gilligan élőben a stúdióban sztárvendég bemondóként.