Hol lehet venerolt találni?

Pontszám: 4,8/5 ( 16 szavazat )

A venerol olyan erőforrás, amely a vörös ásványi erek bányászatával szerezhető be Orb Vallis

Orb Vallis
Az Orb Vallis egy nyitott világú régió a Vénuszon . A kettősség ezen a földjén, ahol az Orokin terraformációs eszközök által készített hideg tundrák keverednek az eredeti zord vénuszi légkörrel, számos Corpus előőrsnek és kolóniának ad otthont, köztük Fortuna adósság-internáló kolóniájának.
https://warframe.fandom.com › wiki › Orb_Vallis

Orb Vallis | WARFRAME Wiki

. Fő felhasználási területe a Venerdo Alloy megalkotása. Az Orb Vallis bármely konténeréből is leejthető.

Hol gazdálkodhatok Zodian Warframe-vel?

A Zodian két különböző forrásból szerezhető be:
  • Orb Vallis kék ásványi ereiből bányászták a Sunpoint plazmafúróval, mindegyik 1 egységet eredményez.
  • Kidobott Exploiter Orb közös zsákmányaként, minden zsákmány 7-8 egységet eredményez.

Hol lehet vásárolni adramaliumot?

Adramalium. Az adramalium a Deimos-i Cambion Drift-en található sárga ásványi erek bányászatával található. Kis mennyiségben a Bonus Vaults tárolóedényeiből is megtalálható az Isolation Vault Bounties során.

Hol lehet kapni a Thaumicát?

A Thaumica egy ritka érc, amely a Cambion Driftben található sárga ásványi erekben található .

Hogyan termeszted az Axidrol ötvözetet?

A fogaskerék bányászati ​​lézerével tenyészthető. Az összegyűjtött Axidite mennyiségét az erőforrás-növelők és a Smeeta Kavat Charm képessége befolyásolja. A ferrit a Merkúrban, a Földön, a Luában, a Neptunuszban és az Orokin Voidban termeszthető.

Warframe legjobb bányászati ​​barlanggömb Vallis helye és gazdálkodása

18 kapcsolódó kérdés található

Hol termeszthetem a Hespazym ötvözetet?

A tervrajz megszerzéséhez el kell érnie a Rapscallion rangot a Solaris Unitednél, majd megvásárolhatja a Fortuna Smokefinger-től 4000 Standingért. Ha megvan a terv, elkészítheti a Hespazym ötvözetet az Öntödében az Orbiteren a következő források felhasználásával: 1000 kredit. 20 Hesperon.

Hol termeszthetem az Adramal ötvözetet?

Az adramalium egy érc, amelyet a Cambion Driftben tenyészthet. Ezt az erőforrást az Adramal Alloy Blueprint elkészítéséhez használják, minden egyes összeállítás 20 ötvözetet eredményez. Az újrafelhasználható tervrajzot az Otaktól 1000-ért állva vásárolhatod meg (semleges állás), megtalálod a Necraliskon.

Hol kaphatok Pyrolt?

A pirol vörös ásványi erek bányászatával nyerhető az Eidolon-síkságon, a Twin Hornstól keletre, és a Tusk Thumpersből is lehullhat . Főleg pirotikus ötvözet és tempered Bapholite készítéséhez használják.

Mi a legjobb bányászati ​​eszköz a Warframe-ben?

Sunpoint Plasma Drill : Jelenleg a legjobb bányászati ​​fúró, a Sunpoint plazmafúró Fortunában kapható 2500 Solaris United állványért. Más játékosok egyenesen ezt a gyakorlatot választják, mivel megegyezik az Advance Nosam Cutterrel, de végül felülmúlja azt a frissítésekkel.

Hol találom a temperált Bapholite-ot?

Bapholite – a Cambion Drift-en bányászattal tenyészthető . Sárga ásványi erek bányászatával juthat hozzá. Néhányat az Isolation Vaults-hoz csatolt titkos trezorokban is találhat.

Hol van Otak Warframe?

Boltja a Necralik legkeletibb oldalán található , ahol a Tenno leszáll a leszállóhajójukról.

Hogyan gazdálkodik a Gauss Warframe?

Gausst hozzáadhatod a kereteidhez, ha ellátogatsz Sednába, és elvállalod a Tier C Disruption küldetést Kelpie-n . Az egyes komponensek tervrajzainak 10 százalékos esési esélye mellett a küldetések körülbelül 20-szoros futtatására számíthatunk.

Hogyan gazdálkodsz Amarast?

Ha Amarast tenyészt, fontolja meg az Advanced Nosam Cutter használatát a Sunpoint plazmafúró felett, amikor Vallisban bányászik. A Sunpoint Drill képes kibányászni a Thyst-et és a Zodiant, ami csökkenti az Amarast megszerzésének esélyét.

Mi az a Calda toroid?

A Calda Toroid egy ritka erőforrás, amelyet barlangokban vagy ritka cseppként szerezhetünk be az Orb Vallis-i Enrichment Labs vagy bármely Scyto Raknoid közelében lévő ellenségtől. Ez az erőforrás vagy normál hangszedőként működik, ha az ellenség elejti, vagy interaktív objektumként, ha barlangokban találja.

Hogyan szerezhetem meg Auront?

  1. Az auron az Eidolon-síkságon vörös ásványi erek tenyésztésével szerezhető be. ...
  2. Az oxiumot az Oxium Ospreys elpusztításával, a tárolókonténerek megsemmisítésével és a Cetuson szerzett jutalmakkal lehet megtalálni. ...
  3. A morfiumokat a Merkúron, a Marson, a Plútón és az Európán végzett küldetések során lehet tenyészteni.

Hogyan tanyázol ritka drágaköveket a Warframe-ben?

Egyszerűen tartsa lenyomva a tűzgombot, és engedje el, amikor a gyűrűn lévő jelzők bármelyikén belül van. A piros lerakódások továbbra is érceket, a kék pedig drágaköveket jeleznek. A kisebbik mutatóba való leszállás drágaköveket eredményez (még vörös letét esetén is).

Hol van az orb Vallis Warframe?

Az Orb Vallis egy nyitott világú régió a Vénuszon . A kettősség ezen a földjén, ahol az Orokin terraformációs eszközök által készített hideg tundrák keverednek az eredeti zord vénuszi légkörrel, számos Corpus előőrsnek és kolóniának ad otthont, köztük Fortuna adósság-internáló kolóniájának.

Hogyan szerezhetem be az Iraditot?

Hol lehet Iradite farmolni? Ez az ásvány a térképen mindenhol megtalálható, bár az Eidolon-síkságok különösen alkalmasak a megtalálására. Különösen a The Seethe, az Er-Phryah's Vigil, a Renthi Spring, a Seaside Ruin, a Twin Horns és a Hek's Stiletto jó helyek.

Hogyan juthatok halolaj Warframe-hoz?

A halolajat úgy szerezheti be, hogy beszél Fisher Hai-Luk-kal, és a „Cut Fish” lehetőséget választja . Az olaj mennyisége a kifogott hal méretével növekszik, függetlenül a súlytól.

Hol tudok NORG agyat vásárolni?

A Norg Braineket a Fishing révén elkapott Norg feldarabolásával szerzik meg. Lépjen a Fisher Hai-Luk oldalra a Cetusban , válassza ki a rendelkezésre álló Norg kívánt mennyiségét, majd válassza a "Cut Fish" opciót az összetevők kinyeréséhez. Minden Norg-vágás egy Norg Agyat eredményez. , minden vásárlással egy egységnyi Norg Brain.

Hol gazdálkodhatok Lucent Teroglobe-val?

A Lucent Teroglobe a Cambion Driftben található erőforrás. Megtalálható a Vitrific Outcropsban , és jutalmat is kaphat a Bounties teljesítése után.

Hogyan szerezheti be a Travoride-ot?

A Travoride a vörös ásványi erek bányászásával szerezhető be Orb Vallisban . Fő felhasználási területe a Travocyte Alloy megalkotása. Az Adramal Alloy egyik összetevője. A Travoride Orb Vallis bármely konténeréből is leeshet.