Hogyan lehet venerdo ötvözetet beszerezni?

Pontszám: 4,5/5 ( 62 szavazat )

A venerol olyan erőforrás, amely a vörös ásványi erek bányászatával szerezhető be Orb Vallis

Orb Vallis
Az Orb Vallis egy nyitott világú régió a Vénuszon . A kettősség ezen a földjén, ahol az Orokin terraformációs eszközök által készített hideg tundrák keverednek az eredeti zord vénuszi légkörrel, számos Corpus előőrsnek és kolóniának ad otthont, köztük Fortuna adósság-internáló kolóniájának.
https://warframe.fandom.com › wiki › Orb_Vallis

Orb Vallis | WARFRAME Wiki

. Fő felhasználási területe a Venerdo Alloy megalkotása. Az Orb Vallis bármely konténeréből is leejthető.

Hogyan gazdálkodik az Axidrol Alloy-val?

Ez egy másodlagos erőforrás, ami azt jelenti, hogy más erőforrásokból kell előállítani. Az Axidrol Alloy gyártmányú játékosoknak meg kell vásárolniuk a tervrajzot a Smokefingertől a Fortuna-ban 1000 állványért . Ez akkor vásárolható meg, ha a játékosok semleges rangot képviselnek a Solaris United Syndicate-nál.

Hogyan szerezhetem be a Travocyte ötvözetet?

A Travocyte Alloy a Travoride által készített forrás. Minden összeállítás 20 Travocyte ötvözetet eredményez.

Hol kaphat Coprite ötvözetet a Warframe-ben?

A Coprite Alloy leeshet a Tusk Thumperről.

Hol találom a Fersteel Alloyt?

A Fersteel Alloy egy Ferros által készített erőforrás. Minden összeállítás 20 Fersteel ötvözetet eredményez.

Warframe | Bányászat Fortunaban/Orb Vallis [Útmutató]

41 kapcsolódó kérdés található

Hol találok Auroxium ötvözetet?

Ha Auroxium ötvözetet szeretne, menjen a bányákba. Az Auroxium Alloy egy erőforrás a Warframe-ben, amelyet fegyverek, kozmetikumok, Kitgunok, Zaw-ok és közelharci fegyverek készítésére használnak. Az Auroxium elkészítéséhez meg kell vásárolnia a tervrajzot az Old Man Suumbaattól a Cetus, Earth-ben . 15 000 Ostron Standingba fog kerülni.

Kereskedhető a Fersteel ötvözet?

1. Remélem, a pirotikus ötvözet, a fersteel ötvözet forgalmazható lesz . Bár úgy látom, hogy néhány ember számára nagyon könnyű pirolt termelni.

Hogyan szerezhetem be a Coprite-ot?

A Coprite összegyűjtésének módszerei Keress egy barátságos állatot, kínáld fel kedvenc ételét, majd kövesd, amíg be nem fejezi a dolgát. Ha minden elkészült , a Coprite ott lesz, és várja, hogy átvegye.

Hogyan tenyészted a Pyrolt a Warframe-ben?

A pirol vörös ásványi erek bányászatával nyerhető az Eidolon-síkságon, a Twin Hornstól keletre, és a Tusk Thumpersből is lehullhat . Főleg pirotikus ötvözet és tempered Bapholite készítéséhez használják.

Hol találok mortus kürtöket a Warframe-ben?

A Mortus Hornokat a halászattal kifogott Mortus Lungfish feldarabolásával szerzik meg. Lépjen a Fisher Hai-Luk oldalra a Cetusban , válassza ki a rendelkezésre álló Mortus Lungfish kívánt mennyiségét, és válassza a "Cut Fish" opciót az összetevők kinyeréséhez. Minden Mortus Lungfish vágás egy Mortus Horn-t eredményez.

Mi az a Calda toroid?

A Calda Toroid egy ritka erőforrás, amelyet barlangokban vagy ritka cseppként szerezhetünk be az Orb Vallis-i Enrichment Labs vagy bármely Scyto Raknoid közelében lévő ellenségtől. Ez az erőforrás vagy normál hangszedőként működik, ha az ellenség elejti, vagy interaktív objektumként, ha barlangokban találja.

Hogyan termeszted a hulladékot a Warframe-ben?

A törmeléket a Servofish szétszerelésével lehet beszerezni a fortunai The Businessnél .

Hogyan szerezheti meg a Goblite könnyeit?

Goblite megtalálható az Orb Vallison kék ásványi erek bányászatával a Sunpoint Plasma Drill segítségével . Ez a fúró megvásárolható a Smokefingertől 2500-ért. Arra is van kicsi esély, hogy leeshet az Orb Vallison talált konténerekből.

Hogyan gazdálkodik az ötvözetekkel?

Az ötvözetlemez egy gyakori erőforrás, így könnyű megtalálni azokon a bolygókon, amelyekbe beleesik. Az ismert bolygók, amelyek eldobják ezt az erőforrást, a Jupiter, a Sedna, a Phobos, a Ceres és a Plútó. 50-150-re csökken. Ezt erőforrás-növelővel lehet növelni.

Kinek van ötvözött páncélja Warframe?

Ötvözetpáncél – ezt a fajta ötvözött páncélt a Grineer frakció erősebb tagjai használják – főnökök, Infested Grineer, Warframe, Stalkers és Bombards .

Mi a legjobb bányászati ​​eszköz a Warframe-ben?

Jelenleg a Sunpoint Plasma fúró a legjobb bányászati ​​fúró a játékban, mivel össze van kötve az Advanced Nosam Cutterrel, de lehetőség van widgetek telepítésére is. Nosam Cutter: A Nosam Cutter általában az első bányászati ​​eszköz, amelyet talál.

Hogyan juthatok hozzá az adramaliumhoz?

Beszerzés. Az adramáliumot két különböző forrásból lehet beszerezni: Sárga ásványi erek bányászata a Cambion Driftben. Rolizorral és Spitiával fertőzött ciszták a Cambion Driftben .

Hol találom a temperált Bapholite-ot?

Bapholite – a Cambion Drift-en bányászattal tenyészthető . Sárga ásványi erek bányászatával juthat hozzá. Néhányat az Isolation Vaults-hoz csatolt titkos trezorokban is találhat.

Hogyan készítsünk Gara alvázat?

Hogyan juthat el Gara
  1. Alváz – 5-15. szintű jutalom, lehetséges jutalom a 2. és 3. szakaszban.
  2. Neuroptika – 20-40. szintű jutalom, lehetséges jutalom a 2. és 3. szakaszban.
  3. Rendszerek – 10-30. szintű jutalom, lehetséges jutalom a 2. és 3. szakaszban.

Hogyan bányásznak drágaköveket a Warframe-ben?

Egyszerűen tartsa lenyomva a tűzgombot, és engedje el, amikor a gyűrűn lévő jelzők bármelyikén belül van. A piros lerakódások továbbra is érceket, a kék pedig drágaköveket jeleznek. A kisebbik mutatóba való leszállás drágaköveket eredményez (még vörös letét esetén is). Az ércek/gyöngyszemek sikeres gyűjtése érdekében minden forró pontot ki kell tölteni.

Hogyan készíted a Coprite NMS-t?

A farm elindításához bolygóbázison kell építenie egyet (nem teherhajón). Ezt követően bérelj fel egy Gek Farmert egy űrállomásról, és töltsd ki a küldetéseit, amíg nem kér tőled egy kis Coprite-ot. Jutalmul egy Coprite Orb-ot ad, amellyel Coprite-ot ültethetsz és termeszthetsz, feltéve, hogy már van.

Hogyan kaphat Murkray májat?

Murkray A májat a Fishing révén elkapott Murkray feldarabolásával szerzik meg. Lépjen a Fisher Hai-Luk oldalra a Cetusban, válassza ki a rendelkezésre álló Murkray kívánt mennyiségét, és válassza a "Cut Fish" opciót az összetevők kinyeréséhez. Minden Murkray vágás egy Murkray májat eredményez.

Hol találom Karkinát?

A Karkina Antenna a Karkinából, a Cetus körüli partvonalak közelében található óceáni rákfélékből nyert erőforrás.

Hol van Travoride?

A Travoride a vörös ásványi erek bányászásával szerezhető be Orb Vallisban . Fő felhasználási területe a Travocyte Alloy megalkotása. Az Adramal Alloy egyik összetevője. A Travoride Orb Vallis bármely konténeréből is leeshet.