Hol lehet konvojokat találni az ac3-ban?

Pontszám: 4,8/5 ( 60 szavazat )

Gyors utazás Monmouth faluba , majd lovagoljon észak felé a kanyargós úton. A konvoj a Packanack régióba való belépéskor jön létre. Gyors utazás Concordba, majd az úton észak felé, Fort Duquesne felé. (Bár ez többször működött, valamikor csak házalóval találkoztam, konvojjal nem)

Ki a titokzatos nő az Assassin's Creed Odyssey-ben?

A kulisszák mögött Az Assassin's Creed franchise-ban Athéné görög istennőt Isu Minerva egyik álnevének tartják, ezért ez a nő szélhámos.

Hogyan lehet túllépni a Wolves-on az Assassin's Creed 3-ban?

Amikor egy farkas támad, a játék egy rövid gyors eseménybe lép, amelyben a játékosoknak meg kell nyomniuk az "X" vagy a "Négyzet" gombot és egy második véletlenszerű arcgombot, hogy ellensúlyozzák és megöljék a lecsapó állatot - ha nem hajtják végre a A gyors idő helyes végrehajtása arra készteti a Farkast, hogy a földre vigye Connort, és a bérgyilkosnak...

Hogyan szerezhetsz konvojokat az ac3-ban?

Lépjen a „különleges tételek” kategóriához . Innentől kezdve, ha jobbra görget, végül talál egy olyan elemet, amelyen az áll, hogy szárazföldi konvoj. Aztán csak készítse el. Egyszerre legfeljebb három konvoj lehet.

Hogyan küldhetsz konvojokat az Assassin's Creed 3-ban?

Menj a pajzs ikonra , és küzdj le a konvoj támadóival. Ha el akarod küldeni orgyilkostársaidat, hogy megvédjék a konvojt, használd a bal vállgombot a bérgyilkos kerekének megjelenítéséhez. Figyelje meg a képernyő sarkában azt, hogy „Az Ön konvojja támadás alatt áll”, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Assassins Creed 3 – Garantált konvoj Spawn (After Story Is Complete)

17 kapcsolódó kérdés található

Hol szülik a konvojok az ac3-at?

Ahogy elhalad egy kocsma mellett, a jobb oldalon konvoj jön létre. Kapu NY-ba, és lovagoljon észak, majd nyugat felé. Mielőtt átkelne a fából készült hídon, egy konvojjal találkozik. Gyors utazás Monmouth faluba , majd lovagoljon észak felé a kanyargós úton.

Hogyan mentheti meg a konvojait az Assassin's Creed 3-ban?

Hogy megvédje magát, menjen a határra (ha kell, gyorsan utazzon). Vegye figyelembe, hogy a konvojokat mindig a határon támadják meg. Keresse meg a pajzs ikont, ahogy az alábbi videóban is látható. Ölj meg minden Redcoat-ot, aki esetleg megtámadja a konvojt, miközben megvéded a konvoj tagjait.

Hogyan lehet haditengerészeti konvojokat küldeni az ac3-ban?

El kell végezned Lance, a Famunkás tanyai küldetését, ahol Bostonba megy a szerszámaiért. Ezt követően a recept feloldódik, és létrehozhat haditengerészeti konvojt. Akkor lehet haditengerészeti kereskedelmet folytatni.

Hogyan lehet kifosztani egy konvojt az őrök megölése nélkül?

A konvoj tényleges kifosztásához anélkül, hogy bárkit is megölne, csak az öklét kell használnia a halálos fegyverek helyett . Ez kiüti az ellenségeit, és nem öli meg őket. Füstbombákkal is elkábíthatja a katonákat, és gyorsabban végezhet velük.

Mi az a Jager az Assassin's Creed 3-ban?

Jagers. német zsoldosok, akiket a brit erők béreltek fel, hogy megerősítsék a brit katonákat a függetlenségi háború alatt . Míg a "hessian" kifejezés helyesen a Hessen-Kassel állam német katonáit jelenti, a név általános kifejezéssé vált, amely általában a britekért harcoló jagerekre utal.

Hány sorozat van az Assassin's Creed 3-ban?

12 sorozat van, de az első néhánynak sokkal több emléke van, mint az utolsó néhánynak.

Hogyan lehet kettős merényletet végrehajtani egy muskétával?

A kettős muskétagyilkosság elkövetéséhez először meg kell találnia a két őrt, akik egymás előtt állnak . Ezután menj az egyik őr háta mögé, szereld fel a muskétát (a hős kezében kell lennie!), és hajtsd végre a kivégzést. Valójában ez minden – a főhős automatikusan megöli mindkét ellenséget.

Hogyan juthatsz szintet Lance-hez az Assassin's Creed 3-ban?

Assassin's Creed 3 – Level Up Homesteaders: Lance the Woodworker. Menjen Lance házába, és beszéljen vele, hogy elindítsa ezt a küldetést. Bostonba kell mennie, ahol összegyűjtheti tartalék szerszámait, hogy pótolja a tűzben elveszetteket. Amint eléri a bostoni jelzőt, Lance vár rád...

Mi a leggyorsabb pénzkeresési mód az Assassin's Creed 3 remastered játékában?

Készítettünk számodra néhány tippet, amelyek megkönnyítik a nagyobb összegek megszerzését a játékban.
  1. Gyűjtsön kincsesládákat. A 100%-os szinkronizálás eléréséhez minden kincsesládát megszámolunk. ...
  2. Teljesítsd a telepesekkel kapcsolatos küldetéseket. ...
  3. Elfoglalni az erődöket. ...
  4. Vadássz és árul állatbőrt. ...
  5. Játssz egy kocsmában.