Hogyan működnek a konvojok a diplomáciában?

Pontszám: 4,3/5 ( 31 szavazat )

A konvojozás olyan művelet, amelyet a flották megtehetnek. Egy flotta konvojozhat egy vele szomszédos hadsereget egy másik, a flottával szomszédos szárazföldi területre. ... A támasztól eltérően a konvojokat nem zavarják meg, ha egy egység megpróbál bejutni a konvoj területére, csak akkor szakad meg, ha a flotta elmozdul.

Mit jelent a konvoj a diplomáciában?

Az egyik legnépszerűbb lépés a diplomáciában a konvoj, amely flotta segítségével szállít egy hadsereget egy vagy több tengeri/óceáni területen . A konvoj fő előnye, hogy a hadsereg egy szezonon belül egynél több helyet tud mozgatni.

A konvoj támogatási diplomáciának számít?

Nincs kiállás . A konvoj 1-es erőt ad a cél felé haladó seregnek. Tehát egy flottát egy célállomásig támogató flotta egy (támogatás nélkül) sereg fölött halad, amelyet ugyanahhoz a célhoz szállítanak.

Hogyan mozgatják a flották a diplomáciát?

Egy tengerparti tartományban lévő flotta csak akkor rendelhető el egy szomszédos tengerparti tartományba, ha az a part mentén szomszédos (mintha a Flotta a part mentén haladna). Például a 3. diagramon egy Rómában tartózkodó flotta elrendelhető, hogy Rómából Toszkánába vagy Nápolyba (vagy a Tirrén-tengerhez) költözzön.

Mi történik, ha egy konvojt megtámadják a diplomáciát?

A konvoj akkor is megy előre, ha a konvoj egységet megtámadják. Csak akkor áll le, ha a konvojozó egységet ténylegesen kimozdítják a jelenleg birtokolt tartományból.

Diplomácia 2 konvoj

39 kapcsolódó kérdés található

Hogyan lehet megnyerni a diplomáciát?

Tippek a diplomácia megnyeréséhez
 1. Tartsa a kapcsolatot mindenkivel. ...
 2. Maradj a radar alatt. ...
 3. Mondd el az igazat, amennyire csak lehetséges. ...
 4. Legyen legalább egy barátja és egy ellensége. ...
 5. Az ellenségem ellensége a barátom. ...
 6. Próbáld meg elkerülni a visszatartási parancsot. ...
 7. Segítségnyújtás a gyenge játékosoknak. ...
 8. Ragaszkodj a szövetségeseidhez.

Támogathatja-e saját hadseregét a diplomáciában?

Önkiszorítás. Egy játékos nem tudja kimozdítani vagy támogatni saját egységeinek kimozdítását (még akkor sem, ha ez váratlan volt). A párizsi francia hadsereg, amelyet marseille-i hadserege támogat, nem tudja elmozdítani saját hadseregét Burgundiában.

Mik a diplomácia szabályai?

A diplomáciában négy alapvető parancs létezik: Hold, Attack, Support és Convoy . Minden mozgásfázisban a játékosok utasíthatják az egyes egységeket, hogy tartsák meg pozíciójukat, támadjanak meg (vagy menjenek át) egy másik tartományba, vagy támogassanak egy másik egységet (akár a pozíció megtartására, akár egy tartomány megtámadására).

Hány játékos van a diplomáciában?

A klasszikus diplomáciához pontosan hét játékosra van szükség, nem többre és nem kevesebbre, és mindegyiküknek hajlandónak kell lennie egy nagy időblokkot szánni a játékra.

Tudsz-e támogatni a diplomácia megtartását?

Igen . 7. oldal, "Egy egység támogatása": "Az az egység, amelynek megtartása, konvojozása, támogatása vagy egyáltalán nincs parancsa, támogatást kaphat pozíciója megtartásához."

Tudsz támogatni egy konvojt?

Re: Konvoj és támogatás? Nem , konvojozni kell azt a flottát, különben a hadsereg egyáltalán nem megy. Szüksége lesz egy második flottára, hogy támogassa a lépést. De ha a „konvojjal költözik” opciót választotta, az valójában azt jelenti, hogy egy szomszédos tengerparti tartományba költözik, és ehelyett akár szárazföldön is költözhetett volna.

Hogyan működnek az építkezések a diplomáciában?

Épít. Az őszi diplomácia és a visszavonulások után, ha egy játékosnak több Ellátóközpontja van, mint amennyi egysége van , létrehozhat egységeket azokban az ellátási központokban, amelyekkel elkezdte a játékot. Ha nem birtokolják valamelyik induló ellátó központjukat, vagy azt bármely egység elfoglalja, az nem építhető be.

Hogyan csökkenti a támogatási diplomáciát?

Gyors útmutató: Vágási támogatás
 1. Bármilyen támadás egy támogatást nyújtó egység ellen, megszakítja ezt a támogatást, HA NEM támadják meg arról a mezőről, ahová a támogatást adják.
 2. Ha egy támasztékot adó egység elmozdul, akkor a támasztéka megszakad.
 3. Mivel a saját egységed elleni támadásnak nincs hatása arra az egységre, nem csökkentheted a saját támogatásodat.

Mit jelent a diplomácia?

a diplomácia, a külföldi kormányok és népek döntéseinek és magatartásának befolyásolásának bevett módszere párbeszéden, tárgyalásokon és egyéb intézkedéseken keresztül, kivéve a háborút vagy az erőszakot . ... Történelmileg a diplomácia a szuverén államok közötti hivatalos (általában kétoldalú) kapcsolatok fenntartását jelentette.

Mit jelent a visszapattanás a diplomáciában?

A visszapattanás az az eset, amikor egy mozdulatot megkísérelnek, de az nem sikerül . pl. Franciaország: F Bre-Eng. Anglia: F Lon-Eng. Mindkét lépés visszapattanna, mivel konfliktus van és egyenlő erők vesznek részt.

Mi a diplomácia 3 fajtája?

Így az ad-hoc diplomáciából, majd a klasszikus diplomáciából, majd a multilaterális diplomáciából kiindulva a következő diplomáciatípusokat azonosítottuk: kulturális, parlamenti, gazdasági, nyilvános és katonai . Az intézmény, amely a béke és biztonság kérdését először nemzetközi szintre helyezte, a Népszövetség volt.

Nehéz játék a diplomácia?

Két dolog teszi a diplomáciát olyan egyedivé és kihívást jelentővé. Az első az, hogy a legtöbb társasjátékkal ellentétben a játékosok nem váltják egymást. Mindenki felírja a mozdulatait és egy dobozba rakja. A mozdulatokat ezután felolvassák, a tábla minden bábuja egyszerre mozog.

Mi a példa a diplomáciára?

Amikor két dühös fél között tárgyal vagy közvetít egy alkut , ez egy példa arra az időszakra, amikor diplomáciát tanúsított. Amikor egy elnök leül beszélgetni egy másik külföldi ország elnökével, hogy megpróbálja megoldani a feszült helyzetet, ez egy példa arra az időszakra, amikor diplomáciára van szükség.

A diplomácia jó játék?

A diplomácia TISZTA játék . Ez az egyik legjobb társasjáték. ... Természetesen a játéknak vannak árnyoldalai is: nagyon hosszú, és megfelelő mennyiségű játékos kell ahhoz, hogy szórakoztató legyen. Igazából nem is játszanám vele, hacsak nem lenne jelen négy-öt játékos, és ez egyfajta erőltetett.

Jó dolog a diplomácia?

A diplomácia rövid távon megvéd bennünket , de az őszinteség az, ami hosszú távú hasznot és állandó hasznot hoz.

Képes-e kettős konvojozni a diplomáciában?

Nem. A szabványos diplomáciában csak a tengeri tartományokban található flották konvojozhatnak .

Melyik ország a legjobb a diplomáciában?

A 10 legnagyobb digitális diplomáciai befolyással rendelkező ország
 • Egyesült Államok. Átlagosan 20,9 millió követővel a diplomáciai számlákon az Egyesült Államok a világ digitális diplomáciájának kulcsszereplőjévé vált. ...
 • India. ...
 • Franciaország. ...
 • Egyesült Királyság. ...
 • Brazília. ...
 • Mexikó. ...
 • Kanada. ...
 • Pulyka.