Hol van a luminary próba?

Pontszám: 4,6/5 ( 55 szavazat )

A The Luminary's Trial egy börtön a Dragon Quest XI-ben. A Trial Isle -n található.

Hogyan jutsz el Isle-i tárgyalásra?

 1. A Trial Isle-hez vezető út a Snaerfelt régió formáját ölti, de az összes tárgy, csillogó foltok és szörnyek különbözőek. ...
 2. Menjen a délnyugati ösvényen, és kövesse azt, amíg el nem éri a terület déli részét.

Hol van a tanítvány próbajátéka, a Dragon Quest 11?

A The Disciple's Trial egy börtön a Dragon Quest XI-ben. A Trial Isle -n található.

Hol van a rosszindulat fellegvára?

A Citacel of Spite egy kazamata a Dragon Quest XI-ben. A The Luminary's Trial a Trial Isle-en található.

Hogyan szerezhetem meg az Erdwin karkötőt?

Erdwin karkötőjének megtalálásához utazzon el a Trial Isle-re, amely Zwaardrustban található, és lépjen be a Trialba a bal oldalon . Amikor belépsz a Kegyetlen Kripába, menj dél felé, amíg el nem éred az alábbi térképen látható helyet. A gyenge padlón akar majd sétálni, amitől az alsó szintre esik.

Dragon Quest XI 157 Third Disciple Trial Citadel of Spite Guide!

41 kapcsolódó kérdés található

Ki az az Erdwin?

Erdwin fontos szereplője a Dragon Quest XI történetének. Ő az eredeti Luminary , egy bátor hős, akit Yggdrasil teremtett, hogy legyőzze a Sötétet régen, és helyreállítsa a békét Erdreában. A jelenben a Hős a reinkarnációja.

Mennyi ideig tart a Luminary ingyenes próbaverziója?

Az első Luminary-előfizetők 7 napos ingyenes próbaidőszakra jogosultak. Az ingyenes próbaidőszak megkezdéséhez látogasson el a www.luminarypodcasts.com oldalra, és válassza ki, hogy havi vagy éves előfizetésre szeretne-e feliratkozni.

Mennyi HP-ja van a túlzott büszkeségnek?

Boss: Overweening Pride (50 kör) Ez a Dragon Quest XI legkeményebb csatája, nemcsak Overweening Pride rendelkezik 12000 LE -vel, hanem meg is kell ölni 50 körön belül.

Ki volt az első világító?

Az eredeti Luminaryt Erdwinként ismerték, és önmagában is hihetetlenül erős hős volt. Három társat hozott magával, akik végül különböző eszközökkel segítették a hősöket a soron.

Milyen szinten kell lennem a Calasmos elleni küzdelemhez?

Mielőtt belevágnánk, hogyan kell legyőzni Calasmos csatáját, van néhány dolog, amit el kell hagyni. Először is meg kell győződnie arról, hogy az egész partija legalább a 70. szint körül van .

Hány próba van a dq11-ben?

A Wheel of Harma öt próbáján való részvétel lehetővé teszi, hogy új fegyvereket, páncélokat és recepteket szerezzen. A Drustan's Labyrinth-hez hasonlóan a kihívás része az ellenségek legyőzése meghatározott számú mozdulattal.

Hol szerezhetem a fény legfelsőbb kardját?

A Spectralit ritka anyagnak tűnhet, de mire készen állsz a Fény Legfelsőbb Kardjának elkészítésére, már könnyen megragadhatod. Az anyagot mindenekelőtt a Trial Isle-ben, a Drustan's Labyrinth bejáratánál található cikkboltban vásárolhatja meg .

Hogyan harcolsz Calasmosszal?

A Szuper Fénykard használatához válaszd ki az „Elemet” a hős körében, majd válaszd ki a Szuper Fénykardot. Ha így tesz a Calasmos-harc során, az eloszlatja a ködöt Calasmos körül, és sokkal gyengébb lesz. Kevesebbet támad körönként, kevesebb sebzést okoz, és többet sebződik. Juss a 70+ szintre.

Mit jelent az elsöprő büszkeség?

melléknév. elbizakodottan beképzelt , túlzottan magabiztos vagy büszke: pimasz, pimasz, mindent elsöprő fickó. eltúlzott, túlzó vagy arrogáns: túlzott előítélet; elsöprő büszkeség.

Hol szerezhetem be az Elfin Elixir dq11-et?

A játékban debütáló Elfin elixír 300 tokenért megvásárolható a kaszinókban .... Megtalálható még:
 • Ősi romok.
 • Szürkehályog-barlangok.
 • Neverglade.
 • Talon torony.
 • Precaria.

Hol szerezhetem be az evolúció achátját?

Hol találom az evolúció achátját a Dragon Quest 11-ben?
 • Bolt: Puerto Valor Casino.
 • Jutalom: Küldetés: Egy kis lámpás.
 • Csepp: fej nélküli norvég (közös)
 • Csepp: Hooperman (közös)
 • Drop: Master Commander (közös)

Hogyan hallgathatom ingyen a Luminaryt?

A podcast rajongók ingyenesen hallgathatják a Luminaryt a luminarypodcasts.com webhelyen , vagy letölthetik az ingyenes alkalmazást Apple és Android készülékekre.

Lemondhatja a Luminaryt az ingyenes próbaidőszak után?

Lumin-fiókján keresztül bármikor meghosszabbíthatja ingyenes próbaidőszakát, elhalaszthatja az előfizetés megújítási dátumát és időtartamát, vagy lemondhatja előfizetését . ... Ha szeretné megkóstolni valamelyik termékünket, miután kiváltotta ingyenes próbarendelését, segítségért forduljon Lumin ügyfélszolgálatunkhoz.

Hogyan mondhatom le az ingyenes Luminary próbaidőszakomat?

Weboldal hitelkártya/betéti kártya
 1. Nyissa meg a luminarypodcasts.com webhelyet, és jelentkezzen be.
 2. Kattintson az avatarra a jobb felső sarokban.
 3. Nyissa meg a Saját fiók > Előfizetésem menüpontot.
 4. Kattintson a "Mégse" gombra az Előfizetés kezelése alatt.

Hogyan szerezhetem meg Drustan páncélját?

Drustan sisakja és páncélja: Mindkettő megtalálható a Trialban. A Helm a Disciple's Trial Eerie Valley területén található, míg a páncél a Luminary's Trial első emeletén, a piros pecsétes ajtó mögött .