Ingyenesek a luminary podcastok?

Pontszám: 4,6/5 ( 23 szavazat )

Az Egyesült Államokban az ára 4,99 dollár havonta egy hétnapos ingyenes próbaidőszak után, vagy évente 34,99 dollár – vagyis körülbelül havi 2,99 dollár – hétnapos ingyenes próbaidőszak után. A nemzetközi árképzés hasonló az amerikai árakhoz. A Luminary egy előfizetéses podcast-hálózat díjnyertes, eredeti műsorokkal, amelyeket sehol máshol nem találsz.

Hogyan hallgathatom ingyen a luminaryt?

A podcast rajongók ingyenesen hallgathatják a Luminaryt a luminarypodcasts.com webhelyen , vagy letölthetik az ingyenes alkalmazást Apple és Android készülékekre.

Ingyenes a luminary alkalmazás?

A Luminary minden hallgatónak hétnapos ingyenes próbaverziót kínál. Az ingyenes próbaidőszak után az éves előfizetés 34,99 dollár, ami körülbelül havi 2,99 dollárnak felel meg.

Mennyibe kerül a luminary podcast?

A Luminary havi előfizetése havi 4,99 dollárba* kerül, az új ügyfelek 7 napos ingyenes próbaverziójával. Az ingyenes próbaidőszak végén havonta 4,99 dollárt* számlázunk ki Önnek.

Ingyenesek a podcastok a podcast alkalmazásban?

Android-felhasználóknak van egy ingyenes beépített podcast-alkalmazásuk is. Mindent megtesz, amit az Apple Podcasts, így pillanatok alatt elkezdheti a hallgatást, és előfizethet, hogy továbbra is tovább tarthassa.

LUMINARY PODCAST alkalmazás - gyors áttekintés

27 kapcsolódó kérdés található

Pénzbe kerülnek a podcastok?

Azok a zenerajongók, akik hozzászoktak ahhoz, hogy az iTuneson keresztül vásároljanak dalokat, megszokhatták, hogy dalonként egy dollárt vagy többet kell fizetniük, de a podcastok szinte mindig teljesen ingyenesek . Egyes esetekben, bár a podcastok legújabb kiadásait ingyenesen megkaphatja az előfizetés után, a műsorok korábbi kiadásai pénzbe kerülhetnek.

Hol hallgathatok ingyenesen podcastokat?

A népszerű lehetőségek közé tartozik a Spotify, a SoundCloud, a Pocket Casts és a Stitcher . Ezen alkalmazások közül sok működik Apple- és Android-eszközökön is, és legtöbbjük ingyenes. (Néhány szolgáltatás különböző szintjeit kínálja, de a legalapvetőbb ingyenes.) Vannak podcast-platformok is, amelyek bizonyos műfajoknak szenteltek.

Hogyan mondhatom le a luminary ingyenes próbaidőszakomat?

Weboldal hitelkártya/betéti kártya
 1. Nyissa meg a luminarypodcasts.com webhelyet, és jelentkezzen be.
 2. Kattintson az avatarra a jobb felső sarokban.
 3. Nyissa meg a Saját fiók > Előfizetésem menüpontot.
 4. Kattintson a "Mégse" gombra az Előfizetés kezelése alatt.

A luminary pénzt keres?

Múlt kedden a Bloomberg arról számolt be, hogy a világjárvány előtt a Luminary több mint 4 millió dollárt költött havonta, de havi 500 000 dollár alatti bevételt termelt , ami a források szerint csak körülbelül 80 000 fizető előfizetőt jelent.

Hogyan szerezhetek lámpatestet?

Iratkozzon fel a Luminary Channelre az Apple Podcastokon 4,99 USD/hó vagy 34,99 USD/év áron . Automatikus számlázás 7 napos ingyenes próbaidőszak után. Iratkozzon fel a Luminary Channelre az Apple Podcastokon 4,99 USD/hó vagy 34,99 USD/év áron. Automatikus számlázás 7 napos ingyenes próbaidőszak után.

Mennyi ideig tart a Luminary ingyenes próbaverziója?

Az első Luminary-előfizetők 7 napos ingyenes próbaidőszakra jogosultak. Az ingyenes próbaidőszak megkezdéséhez látogasson el a www.luminarypodcasts.com oldalra, és válassza ki, hogy havi vagy éves előfizetésre szeretne-e feliratkozni.

Hogyan szerezhetem be a podcastomat a luminaryra?

Üdvözöljük a nyitott RSS podcastokat a Luminary-ban... Ha szeretné, hogy podcastját felvegyük a Luminaryra, kérjük, küldje el e-mailben a következő információkat a [email protected] címre:
 1. Az Ön neve és/vagy a podcast tulajdonosa/felügyelete alatt álló jogi személy.
 2. A podcast neve.
 3. A podcast RSS URL-címe és az iTunes azonosítója.

Tudsz podcastokat hallgatni Apple zene nélkül?

Szükségem van Apple ID-re a podcastok hallgatásához? Nem. Apple ID csak akkor szükséges, ha saját podcastját szeretné elérhetővé tenni az iTunes Store áruházban .

Világító a Hold?

Világító eszköz, fényforrás. A Napot és a Holdat, amelyek a Föld lakói számára a legbőségesebb fényforrások, világítótesteknek nevezik. ... A Hold a bibliai értelemben vett világítótest, amely „éjszakai fényt” biztosít az embernek.

Tudsz megosztani luminary fiókokat?

Ha megoszt egy Luminary exkluzív műsort/epizódot, a rádióerősítőnek Luminary Premium előfizetéssel kell rendelkeznie a hozzáféréshez.

Mire jó a luminary?

Alább láthatók a kedvenc podcastjaim, amelyeket szintén meghallgathat, ha előfizet a Luminary Premiumra.
 • A C-szó. Soha nem fogunk őrültnek nevezni. –...
 • Jobban meggondolva. Podcast a beszélgetések utáni beszélgetésekről – Trevor Noah. ...
 • Hallgassa meg Slay-t. ...
 • Telefonos történetek: Michael Jackson megpróbáltatásai. ...
 • Kudarc.

Mennyibe kerül a lámpatest?

A Podcast-előfizetéses startup, a Luminary, amely prémium modelljével próbálja felrázni a podcastokat, havi 7,99 dollárról 4,99 dollárra csökkentette havi előfizetési árát az Egyesült Államokban a HotPod podcast-híroldal szerint, amelyet a cég megerősített.

Valódi a luminary?

főnév, többes szám lu·minar·ies. égitest , mint a nap vagy a hold. fényt adó test, tárgy stb.

Milyen podcastok vannak a luminaron?

A Luminary csatorna több mint 30 Luminary Original podcastot tartalmaz, köztük Under the Skin Russell Branddal, Snap Judgment Presents: Spooked, The C-Word Lena Dunhammel és Leon Neyfakh Fiascója.

Hogyan mondhatom le a luminary media előfizetésemet?

A webhelyünkön keresztül közvetlenül hitel- vagy betéti kártyájára számlázott Luminary Premium előfizetés lemondásához menjen ide, és/vagy kövesse az alábbi lépéseket: Nyissa meg a luminarypodcasts.com webhelyet, és jelentkezzen be . Kattintson az avatarra a jobb felső sarokban. Nyissa meg a Saját fiók > Előfizetésem menüpontot.

Hogyan mondhatom le a luminar előfizetésemet?

Bármikor lemondhatja előfizetését, ha a [email protected] e-mail címen értesít bennünket lemondási szándékáról. Amikor e-mailt küld nekünk, mellékelnie kell a vásárlási nyugtát, hogy ellenőrizhessük, valóban Ön a számlatulajdonos.

Melyek a legjobb ingyenes podcastok?

A most hallgatható legjobb podcastok
 • Királyi Megszállott. A Gallery Media Group jóvoltából. ...
 • Bolygó Pénz. Az NPR jóvoltából. ...
 • Pop bekapcsolva. Keselyű. ...
 • A meghallgatás. Freetime Media. ...
 • Stuff the British Stole. ABC Radio National. ...
 • 99%-ban láthatatlan. A 99% Invisible jóvoltából. ...
 • Tévedsz. Tévedsz. ...
 • Az Örökös Pod. Az ABC News jóvoltából.

Melyik a legjobb alkalmazás ingyenes podcastokhoz?

Rengeteg podcastot tartalmazó alkalmazás létezik, amelyeket ingyenesen vagy fizetős előfizetéssel hallgathat... Íme a legjobb podcast-alkalmazások:
 • Apple Podcastok.
 • Google Podcastok.
 • Spotify.
 • Hallható.
 • Fűzőgép.
 • TuneIn rádió.

Hogyan hallgathatok ingyenesen podcastokat iPhone-omon?

Hallgass podcast-műsorokat iPhone-on vagy iPaden
 1. Nyissa meg az Apple Podcasts alkalmazást.
 2. Válasszon egy podcast epizódot, és koppintson a lejátszás gombra.
 3. Érintse meg a lejátszót a képernyő alján a Now Playing képernyő megnyitásához és a lejátszásvezérlők eléréséhez.