Honnan származik az oppo?

Pontszám: 4,6/5 ( 52 szavazat )

Az "Oppo" márkanevet 2001-ben jegyezték be Kínában , és 2004-ben vezették be. Azóta a cég 50 országra terjeszkedett. 2016 júniusában az OPPO lett a legnagyobb okostelefon-gyártó Kínában, és több mint 200 000 kiskereskedelmi egységben értékesítette telefonjait.

Melyik ország hozta létre az OPPO-t?

Az Oppo egy kínai okostelefon- és szórakoztatóelektronikai márka, amelyet 2001-ben alapítottak a kínai Dongguanban. Az Oppo alapítója és vezérigazgatója Tony Chen. Az Oppo Company anyavállalata a BBK Multinational Corporation Electronics Group. Nemcsak az Oppo, hanem a Vivo, a Realme és a One Plus is a BBK Electronics tulajdonában van Kínában.

Honnan származnak az OPPO telefonok?

A kínai Oppo márka Dél-Afrikát tűzte ki célul, nemrégiben piacra dobta zászlóshajóját, az Oppo A72-t helyi szinten. Az Oppo arra számít, hogy idén 150 millió okostelefont ad el világszerte, és 2021-ben a három legnagyobb telefongyártó közé kerülhet.

Kié az OPPO?

Az OPPO a BBK Electronics , egy nagy kínai fogyasztói elektronikai cég része, és annak tulajdonosa. A Cheng Mingyong vezérigazgató által 2004-ben elindított OPPO mindössze 12 év alatt Kína legnagyobb okostelefon-gyártójává vált.

Az OPPO jó telefonmárka?

2021 legjobb Oppo telefonjai: vedd fel neked a legjobb Oppo készüléket. ... A hazájában, Kínában korábban hatalmasnak számító Oppo az elmúlt néhány évben jelentős lépéseket tett az európai telefonpiacon, és megerősítette magát, mint egy valódi és megbízható alternatívát az ismertebb márkák közül.

Mobiltelefon márkák Ország szerint | 40 ország mobilmárka-összehasonlítása

33 kapcsolódó kérdés található

Melyik a legjobb OPPO telefont vásárolni?

A legjobb Oppo telefonok
 1. Oppo Find X3 Pro. A legjobb és legprémiumabb Oppo okostelefon. ...
 2. Oppo Find X2 Pro. Még mindig több, mint elég. ...
 3. Oppo Find X2. Nem a Pro, de nem messze. ...
 4. Oppo Find X2 Neo. Elbűvölően erős az árért. ...
 5. Oppo Reno 10x Zoom. Oppo legjobb középpályása. ...
 6. Oppo Find X2 Lite. ...
 7. Oppo Reno 4 Pro 5G. ...
 8. Oppo Reno 2.

Az OPPO biztonságos telefon?

Ezen túlmenően az OPPO azt is biztosítja, hogy megfeleljenek a globális adatvédelmi és adatvédelmi normáknak , jóváhagyott harmadik fél biztonsági tesztelői szolgáltatásainak igénybevételével. A ColorOS 11-el az OPPO új adatvédelmi funkciókat is hozzáadott, köztük a privát rendszert, az automatikus visszaállítási engedélyeket és az App Lock parancsikont.

Az OPPO jobb, mint a Huawei?

A Huawei márka a 700. helyen áll a Global Top 1000 Brands listáján a Huawei ügyfelei értékelése alapján. A Huawei semleges társadalmi benyomást kelt, amikor a közösségi média csatornáit és az online említéseket elemzi. Az OPPO márka a 982. helyen áll a Global Top 1000 Brands listáján, az OPPO ügyfelei értékelése szerint.

Miért nem jó az OPPO?

Az Oppo telefonok az árához képest közepes telefonparaméterekkel rendelkeznek . Ugyanazért a pénzért vásárolhat egy magasabb specifikációjú telefont, vagy jelentős pénzt takaríthat meg, ha másik cégtől vásárol ugyanazt a telefont. Az Oppo gyakran használ elavult MediaTek processzort. A MediaTek processzorok rossz minőségükről ismertek.

Miről híres Oppo?

Az OPPO Electronics Corp. egy elektronikai gyártó, amelynek székhelye Guangdong, Kína. Az okostelefonjairól ismert cég MP3-lejátszókat, hordozható médialejátszókat, LCD-tévéket és DVD/Blu-ray lejátszókat is gyárt. 2004-ben alapították. A cég egyben okostelefon-gyártó is.

Mennyi ideig bírja egy oppo telefon?

Az általános konszenzus az, hogy az Oppo telefonok átlagos élettartama 2-3 év .

Az Oppo A72 jó telefon?

Ítélet. Bár drágábbnak tűnhet, mint amilyennek látszik, az Oppo A72 továbbra is szilárd költségvetésű okostelefon , amely néhány területen kiváló. A kedvező ár és az erős akkumulátor-élettartam, valamint a feltűnő dizájn értékes kiegészítője a zsúfolt piacnak.

Melyik a legjobb telefon a világon?

A ma megvásárolható legjobb telefonok
 • Apple iPhone 12. A legjobb telefon a legtöbb ember számára. Műszaki adatok. ...
 • OnePlus 9 Pro. A legjobb prémium telefon. Műszaki adatok. ...
 • Apple iPhone SE (2020) A legjobb olcsó telefon. ...
 • Samsung Galaxy S21 Ultra. A legjobb hiperprémium okostelefon a piacon. ...
 • OnePlus Nord 2. 2021 legjobb középkategóriás telefonja.

Ki a Vivo tulajdonosa?

A Dongguanban székelő Vivo egy kínai elektronikai márka, amelyet Shen Wei alapított 2009-ben. A BBK Electronics tulajdonában lévő Vivo okostelefonokat, szoftvereket és telefonkiegészítőket tervez és értékesít.

Ki a világ első számú mobilcége?

1. Samsung . A Samsung egy szöuli, dél-koreai székhelyű multinacionális elektronikai vállalat, amely egyben a világ legnagyobb mobilmárkája és gyártó cége. A Samsungot 1938-ban alapította Lee Byung-Chul, amely jelenleg 74 országban rendelkezik értékesítési hálózattal.

Melyik márka az oppo?

Az OPPO Electronics Corp. egy elektronikai gyártó, amelynek székhelye Guangdong, Kína. Az okostelefonjairól ismert cég MP3-lejátszókat, hordozható médialejátszókat, LCD-tévéket és DVD/Blu-ray lejátszókat is gyárt. 2004-ben alakult.

Melyik a jobb vivo vagy oppo?

A teljesítmény tekintetében azonban az Oppo előnye az erősebb Helio P60 processzor és a jobban optimalizált felhasználói felület miatt. Az Oppo előnye a prémium megjelenés, a gyorsabb arcfeloldás és a jobb akkumulátor-üzemidő. Ahol a Vivo nyer, az a hátsó kamera részleg.

Melyik a legjobb mobilmárka Kínában?

2019 harmadik negyedévének legfontosabb eseményei. A Huawei (beleértve a HONOR márkát is) vezeti a kínai okostelefonok piacát, piaci részesedése 40%-ra nőtt, ami rekordmagasság. A Huawei teljes kiszállítása a harmadik negyedévben elérte a 41,5 millió darabot. A Vivo számára az X27, Y93 és Y3 sorozat volt a csúcspont az eladásokhoz való hozzájárulás tekintetében.

Valóban biztonságos az Oppo magán széf?

A privát széf segít megóvni a fontos fájlokat másoktól. Hozzáférés előtt jelszóra van szükség, hogy biztonságban tudja tartani képeit, videóit, dokumentumait és egyéb fájljait.

Melyik Android telefon rendelkezik a legjobb biztonsággal?

A Google Pixel 5 a legjobb Android telefon, ha a biztonságról van szó. A Google úgy építi telefonjait, hogy azok a kezdetektől biztonságosak legyenek, és a havi biztonsági javítások garantálják, hogy nem marad le a jövőbeni támadásokról.

Mennyire biztonságos a ColorOS?

A ColorOS 7 a megbízható Private Safe frissített verzióját kínálja. Ez az egyedülálló digitális széf nemcsak biztonságban tartja fényképeit, videóit, dokumentumait és egyéb adatait, és távol tartja mások kíváncsi tekintetétől, hanem blokkolja a hozzáférést más alkalmazások számára is.

Az Oppo telefon vízálló?

OPPO Reno 2 Az OPPO Reno 2 sport vízálló Corning Gorilla Glass 6 , és egy oleofób réteggel van bevonva, amely hatékonyan választja el a vízcseppeket. Az OPPO Reno sorozatú okostelefonok kiváló kamerateljesítményűek.