A görögdinnyecukor eufemizmus?

Pontszám: 4,3/5 ( 4 szavazat )

Természetesen az internet menő tinédzserei voltak az elsők, akik észrevették, hogy a „görögdinnyecukor” nagyon egyértelműen kapcsolódik az orális szexhez . Valójában az UrbanDictionary.com megerősíti, hogy ez egy "orális szex során a férfiak preumára használt kifejezés". Figyeld a tweeteket: Ez a tartalom a Twitterről importálva.

A Watermelon Sugar High egy célzás?

Itt megtudhatja, miről énekelt valójában Harry! Kiderült, hogy a "Görögdinnyecukor" szexuális célzás . Aki tudta? Katherine Heigl és néhány Harry Styles-rajongó most jött rá, hogy a nyári bop valójában egy óda a női anatómiához.

Mit jelent a görögdinnyecukor Angliában?

Sokat vitatták a szám egyes dalszövegeinek jelentését (Tastes like strawberries / On a Summer Evenin' / És úgy hangzik, mint egy dal), az Urban Dictionary a „görögdinnyecukor” kifejezést is felsorolja. illegális drogok .

Milyen gyógyszer az a görögdinnyecukor?

Harry Styles kiadott egy dalt „Watermelon Sugar” néven, ami egy angol kifejezés a heroinra , és beleegyezett, hogy nyíltan beszél a drogokról a „New Music Daily with Zane Lowe” című interjúban. Azt mondta, hogy csak akkor próbálta ki ezeket a szereket, amikor a One Direction véget ért.

Mit csinál ? érted az SMS-ben?

Beszélni vagy leírni a nagy melleket ? Egy másik alternatíva a ?, amelyet mérete és alakja miatt a nagy mellek szimbólumaként használnak.

Harry Styles „Görögdinnyecukor” magyarázata | Zseniális hírek

45 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a YEET?

A Yeet egy felkiáltójel, amelyet fel lehet használni izgalomra, jóváhagyásra, meglepetésre, vagy a sokoldalú energia kifejezésére. 2008 óta létezik, és mára ez a szleng kifejezés tánclépéssé is vált, a jó dobás megünneplésére szolgál, és az Urban Dictionary szerint felbukkan a sportban és a szexuális összefüggésekben.

Mit jelent a cukor a szlengben?

Az első a cukor, a „pénz” szleng és a „drága ajándékok” , amelyek egészen a 19. századig nyúlnak vissza. A második a daddy, a 19. században szintén megtalálható egy bizonyos korú – és hatalommal rendelkező – férfi köznyelvi kifejezése.

Mit jelent a görögdinnye a szlengben?

A görögdinnyét és általában a sárgadinnyét vulgárisan használják, amikor a női mellekre utalnak.

Mi a Watermelon Sugar című dal a városi szótárról?

Az internet menő tinédzserei természetesen elsőként vették észre, hogy a „görögdinnyecukor” nagyon egyértelműen kapcsolódik az orális szexhez. Valójában az UrbanDictionary.com megerősíti, hogy ez egy "orális szex során a férfiak preumára használt kifejezés ". Figyeld a tweeteket: Ez a tartalom a Twitterről importálva.

Kivel randizik Harry Styles?

Minden szem az új hírességpárra szegeződik. Amikor Harry Stylesről és Olivia Wilde -ról kézen fogva lévő fényképek felkerültek az internetre, úgy tűnt, a világ kétségbeesetten szeretne mindent megtudni a fiatal párról.

Harry Styles eljegyezte?

„Harry nem bontotta fel az eljegyzést ” – mondta a forrás. Bár Styles nem Wilde és Sudeikis közé került, az új pár a forgatáson kezdetben igyekezett csendben tartani kapcsolatukat.

Mit jelent ez az emoji??

? Jelentés – Görögdinnye Emoji Általában a nyári szezonban érő gyümölcsként ismert, utalhat magára az évszakra is. A görögdinnye hangulatjel jelentése: „ Imádok görögdinnyét enni !” vagy „Tökéletes csemege, hogy lehűtsem magam egy forró nyári napon!”.

Mit tesz a görögdinnye egy férfinak?

Jó a prosztata védelmére . Fogyasszátok a görögdinnyét, srácok – segíthet a prosztata egészségének és a merevedési zavaroknak a fitonutrienseknek, például a likopinnak és a citrullinnak köszönhetően. A likopin – más piros gyümölcsökben és zöldségekben is megtalálható – szerepet játszik a prosztatarák elleni védelemben.

Mi az a nőstény görögdinnye?

A görögdinnye egy gyümölcs. Botanikailag a gyümölcs egy növény magot hordozó szerkezete, amely érett petefészekből fejlődik ki. ... A mítosz szerint a bal oldali kisebb, kerek görögdinnye nőstény, a jobb oldali nagyobb, hosszúkás alakú görögdinnye pedig nőstény görögdinnye.

Mit jelent valakit Sugának hívni?

(szleng) szívni ; alsóbbrendűnek lenni.

A cukor csókot jelent?

Egy pillanat múlva veled vagyok, cukor. (megszámlálható, szleng) Egy csók . ... John erősen cukrozza a kávéját.

Mit jelent a cukor a szerelemben?

Szó szerint ez egy olyan anyag, amelyet ételek és italok édesítésére használnak . Ez is egy szótag főnév, és egy személy hívhat valakit, akit ismer és kedvel. ... A cukor megosztja szerepét a szeretet kifejezéseként sok más étellel, mint például a fahéjjal, pudinggal és még a bárányhússal is.

Mi az a Gen Z szleng?

A Gen-Z kifejezés, amely népszerűvé vált a TikTokon, bármit leír, ami nem menő, nem divatos, vagy olyan embereket, akik szándékosan ragaszkodnak a „régebbi” trendekhez . A kifejezést a 23 éves Gaby Rasson találta ki, és baráti társaságában használták, mielőtt széles körben ismertté vált volna.

Mit jelent az, ha egy lányt tótának nevezel?

THOT. Ha azt hallja, hogy egy alkalmazott kiejti a THOT szót, ideje lehet beszélgetni a HR-essel. A mozaikszó a „ That ho' over there ” rövidítése, amely általában egy nőre utal.

Mit jelent a Yeeet?

A Yeet az izgalom, a jóváhagyás, a meglepetés vagy a sokoldalú energia felkiáltása, gyakran táncmozdulat vagy dobás közben adják ki.

Ki volt Harry első szerelme?

15 évesen Harry megkapta első barátnőjét, Felicity Skinner iskolás lányt. Kapcsolatuk egy évig tartott. Azt mondta: "Nagyon édes volt. Nagyon jó pasi volt, nagyon romantikus és igen, félénk."

Harry stílusnak van gyereke?

Harry Styles-nek van lánya? Akárcsak korábbi bandájának, a One Directionnak három másik tagjának, a sztárnak is van egy kislánya .