Hol jelent az elszegényedett szó?

Pontszám: 4,9/5 ( 6 szavazat )

1: szegénységbe süllyesztve : szegény egy elszegényedett család/közösség. 2: kimerült a gazdagságban vagy termékenységben elszegényedett talaj. 3 fauna vagy növényvilág: kevés faj vagy egyed képviseli.

Rendben van az elszegényedett szó használata?

Példák az elszegényítésre egy mondatban A diktátor meggazdagodott, de népét elszegényítette . A rossz gazdálkodási gyakorlat elszegényítette a talajt.

A beszéd melyik része az elszegényedett szó?

Szegény; szegénységbe süllyedt.

Mi más szó az elszegényedésről?

Ezen az oldalon 33 szinonimát, ellentmondást, idiomatikus kifejezést és rokon szavakat fedezhet fel az elszegényedés kifejezésére, mint például: nyomor , pénztelenség, szükség, szükség, ínség, ínség, szegénység, nélkülözés, pénztelenség, koldus és szegénység.

Mi az a szegény lélek?

Főnév. Szerencsétlen vagy boldogtalan ember. nyomorult. szerencsétlen.

Mit jelent az elszegényedés szó

24 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent az, ha valaki azt mondja, hogy szegény?

"te szegény" azt jelenti, hogy " szegény kis lélek" - Megfázott. - Szegényke. Ha azt mondod, hogy "Szegény ember", szükséged van az "a" cikkre, mert az egész mondattal foglalkozol, nem egy idiomatikus kifejezéssel.

Mit jelent az, hogy szegény?

A szegény definíciója az, hogy kevés a pénze vagy a holmija, vagy hiányzik valami. A szegények példája a szegénységi küszöb alatti élet. ... Szegénynek nevezzük azokat az embereket, akiknek kevés vagy nincs pénzük vagy holmijuk.

Mit jelent az irigylésre méltó?

: nem kívánatos vagy kellemes : nem irigységet ébreszt : nem irigylésre méltó irigylésre méltó pozíció Kent Altermannek, igazgatónknak irigylésre méltó feladata volt a macskák terelése.

A feddhetetlenség szó?

A rendkívül szegénység állapota : koldus, nyomor, feddhetetlenség, elszegényedés, szegénység, szükség, rászorultság, nincstelenség, szegénység, nyomor, szegénység, nélkülözés, nélkülözés.

Mit jelent a tévedhetetlenség az irodalomban?

1 : hibára nem képes : tévedhetetlen memória tévedése. 2 : nem alkalmas arra, hogy félrevezesse, megtévessze vagy csalódást okozzon : bizonyos tévedhetetlen jogorvoslat. 3: képtelen tévedni a hitet vagy erkölcsöt érintő tanok meghatározásában.

Mit jelent egy mondatban az elszegényedett szó?

nincs sok vagy elég pénze . szegény családja szegény volt , és nem volt számítógépe. pénztelen Akkoriban pénztelen diák voltam. elszegényedett A legszegényebb családokat kell juttatni.

Mi az intellektuálisan elszegényedett szinonimája?

Ezen az oldalon 49 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és rokon szavakat fedezhet fel az elszegényedett kifejezésekre, mint például: szegény , szegény, gazdag, elszegényedett, szükségszerű, elszegényedett, tönkrement, fizetésképtelen, szegény, csődbe ment és tönkrement.

Elszegényedhet az ember?

elszegényedett Hozzáadás a listához Megosztás. Az Elszegényedett azt írja le, hogy nagyon-nagyon szegény, vagy pénztelenség, vagy rossz egészségi állapot miatt. Az utcán élő ember elszegényedik , és egy ország elszegényedhet egy pusztító háború után.

Hogyan használod a szorgalmas szót egy mondatban?

Szorgalmas mondatpéldák
  1. Szorgalmas volt a hőmérséklet szabályozásában.
  2. Feladataikat szorgalmasan végezték.
  3. Fiatal korától kezdve szorgalmas volt a tanulmányaiban, nagy olvasó volt, főiskolai élete során pedig markáns tehetséget mutatott az extemporális beszédben.

Mi az a szó, hogy elszegényedett?

melléknév . szegénységbe süllyedt . (országról, területről stb.)

Mi az a szó, hogy kevés a pénz?

1. Szegények, szegények, elszegényedtek, pénztelenek a pénzhiányosokra utalnak.

Mit jelent angolul az impecunious szó?

: nagyon kevés vagy nincs pénze általában általában : nincstelen.

Mit jelent angolul, hogy pénz?

1 : pénzben álló vagy pénzben mérhető segély pénzbeli ajándék. 2 : pénzbeli vagy ahhoz kapcsolódó pénzbeli szükségletek pénzbeli jutalmak.

Mit jelent angolul, hogy infelicitous?

: nem boldog : mint pl. a : nem megfelelő vagy jól időzített rossz megjegyzés. b : kínos, szerencsétlen alkalmatlan pillanat.

Mi az auspicious alapszava?

Az Auspicious a latin auspex szóból származik, ami szó szerint "madár látnok" (az avis szóból származik, amely "madár" és specere, jelentése "nézni"). ... Ma az auspices többes számú alakot gyakran használják "kedves pártfogás és útmutatás" jelentéssel.

Mit jelent a mohóság?

1 : a gazdagság, vagyontárgyak vagy mások tulajdona utáni mértéktelen vágy jellemezte. Mohó szemekkel nézett főnöke új autójára. 2: birtoklási vágy, hatalomra vágyó.

Ki az a szegény ember?

1 – olyan valakire (például egy előadóművészre) utal, aki bizonyos tekintetben olyan, mint egy másik személy, de nem olyan tehetséges vagy sikeres fiatal színész , akiről azt mondják, hogy a szegény ember James Deanje.

Szegény rossz szó?

Curzan azt mondja, hogy valójában három definíciója van a szegény szónak. Jelentheti: Emberek, akiknek nincs elég erőforrásuk szükségleteik kielégítésére. Rossz vagy rossz minőség .

Mit jelent szegény babám?

Elmondod valakinek , akit szerencsétlennek találsz . Például , ha a barátodnak rossz tapasztalata van, megölelheti őket, és azt mondhatja: "Ó szegény baba", vagy ha meglátsz egy kutyát megkötözve kint és hideg van, akkor azt mondhatod a kutyának: "Ó szegény baba". Lásd a fordítást.