Mikor jön vissza a jégtörő csákány?

Pontszám: 4,5/5 ( 63 szavazat )

Az Ice Breaker V-Bucks-szal szerezhető be, ha az az árucikkboltban van. Ez a cikk átlagosan 27 naponként érkezik vissza, és valószínűleg 2021. október 7- e körül kerül a termékboltba.

Mikor látták utoljára a jégtörő csákányt?

Utoljára 2021. május 15 -én volt látható az Item Shopban. Az Ice Breaker az Arctic Command készlet része.

Melyik a legizzadtabb csákány a fortnite-ban?

Csillagpálca. Ha már az izzadt aratóeszközökről beszélünk, a Star Wand messze a legizzadtabb csákány a Fortnite-ban .

Mennyi V-dollár a jégtörő?

A játékosok megvásárolhatják az Ice Breaker skint az Item Shopban 500 V-Bucks- ért. Ez a betakarítási eszköz az Arctic Command készlet része.

Mikor jelent meg utoljára a szöges AXE?

Utoljára 2021. július 30-án volt látható az Item Shopban.

JÉGTÖRŐ MEGERŐSÍTETT VISSZATÉRÉSI DÁTUM! (Fortnite)*2021*

29 kapcsolódó kérdés található

Ritka a TAT AXE?

A Tat Axe egy Valentin-napi ihletésű bőr volt, amelyet csak a Valentin-napi szezonban lehetett megvásárolni 800 V-Bucksért. A minta egy angyalszárnyba csomagolt szíven átívelő nyíl. Korlátozott elérhetősége miatt a Tat Axe az egyik legritkább skin a játékban .

Melyik a legizzadtabb bőr a fortnite 2020-ban?

Vadmacska . A Wildcat potenciálisan a legdrágább izzadt bőr a Fortnite-ban. Nintendo Switch csomaghoz van kötve, vagyis nincs rajta árcédula a V-Bucksban. Két alternatív stílusával a Wildcat skin gyorsan a rajongók kedvencévé vált a Switch felhasználók körében.

Mennyi idő múlva jön vissza a csillagpálca?

A Star Wand betakarítási eszköz beszerzése. A Star Wand megvásárolható a V-Bucks-szal, ha az az Item Shopban van. Ez a cikk átlagosan 25 naponta érkezik vissza, és valószínűleg 2021. október 11-én kerül a boltba.

Mennyibe kerül a jégtörő?

Egy új nehéz sarki jégtörő beszerzési költségét korábban informálisan nagyjából 1 milliárd dollárra becsülték, de a parti őrség és a haditengerészet most úgy véli, hogy három nehéz sarki jégtörő összköltsége körülbelül 2,1 milliárd dollár, azaz átlagosan körülbelül 700 dollár . millió hajónként .

Ki a legizzadtabb Fortnite játékos?

Ez a bőr a Fortnite pro- Kyle "Bugha" Giersdorf miatt szerezte ismertségét. Javasoljuk, hogy a játékosok forduljanak meg és fussanak, ha látják, hogy egy Crystal bőrű játékos közeledik feléjük. A vadmacska bőre ritka a Fortnite-ban.

Mi a legizzadtabb hangulatjel a Fortnite-ban?

A Sweaty egy ritka hangulatjel a Fortnite: Battle Royale játékban, amely megvásárolható az Item Shopban 200 V-Bucksért. A 2. fejezet: 6. évadban jelent meg.

Izzad a sziréna bőre?

A sziréna önmagában nem volt izzadt bőr , de ez megváltozott, miután egy Fortnite-párti játékos elkezdte a főszerepet. A Benjyfishynek köszönhetően ez a bőr az egyik legizzadtabb bőr lett az egész Fortnite-ban.

Hogyan szerezheti meg a bajnokok AXáját?

Az Axe of Champions CSAK FNCS bajnokként szerezhető meg. Miután minden FNCS döntő véget ér, a The Ax of Champions gazdát cserél az előző szezon FNCS bajnokairól a legújabb FNCS bajnokokra, függetlenül az FNCS formátumától.

Mennyibe kerül a fortnite csillagpálca?

A Star Wand egy ritka betakarítási eszköz a Fortnite: Battle Royale-ban, amely 800 V- Bucksért megvásárolható az Item Shopban. A 8. évadban mutatták be.

Melyik a legjobb csákány a fortnite-ban?

A Fortnite legjobb csákányai és betakarítási eszközei
 • #1. Harley Hitter. Értékeld ezt a tételt: Értékelés: 4,2/5. ...
 • #2. Leviathan Axe. Értékelje ezt a terméket:...
 • #3. Demonslayer Blade. Értékelje ezt a terméket:...
 • #4. A nagy kanál. Értékelje ezt a terméket:...
 • #5. Arató. Értékelje ezt a terméket:...
 • #6. Candy Axe. Értékelje ezt a terméket:...
 • #7. Vidám menta fejsze. Értékelje ezt a terméket:...
 • #8. Csillagpálca. Értékelje ezt az elemet:

Milyen gyakran jön ki a vezető csákány?

Az illesztőprogram a V-Bucks-szal szerezhető be, ha az az Item Shopban van. Ez a cikk átlagosan 30 naponta érkezik vissza, és valószínűleg 2021. október 2. körül kerül a boltba.

Milyen készletben van a csillagpálca?

Az ax Star Wand az 1. fejezet 8. évadához tartozik. Ez a kozmetikum 800 V-Bucks áron megvásárolható a Fortnite Item Shopban, amikor újra megjelenik a naplóban.

Peely Jonesy?

X. évad. Jonesy szemtanúja volt a Zero Point terjeszkedésének a Loot Lake-nél. Az X. évad végéhez közeledve Jonesy egy új, robotizált testet épít Peelynek (aki még mindig turmix) P-1000 néven.

Melyik a legizzadtabb bőr a Fortnite 2. fejezetében?

A sziréna bőrt a Fortnite 2. fejezetének 2. évadában mutatták be, és a ritka ruha az egyik legkedveltebb öltözék lett, amelyet az izzadások használnak. A sziréna felszerelés 1200 V-Bucksért vagy a BenjyFishy's Locker csomaggal 2100 V-Bucksért kapható.

A Red Knight izzadt bőr?

A Red Knight újrakiadása ennek a bőrnek a hitelességét is megrontotta. Ez volt az egyik legizzadtabb skin a játékban egykor, de véget ért, amint mindenki megkapta.

Mi a legritkább hangulatjel a Fortnite-ban?

A Kiss the Cup hangulatjel az egyik legritkább hangulatjel a Fortnite-ban. A 9. évad 1. fejezetében adták ki, és 2019. július 27-én tették elérhetővé a Fortnite Item Shopban. Az Item Shopban 200 V-Bucks-ért lehetett beszerezni.

Melyik a legritkább sikló a Fortnite 2020-ban?

Raptor . Annak ellenére, hogy úgy néz ki, mint egy alapértelmezett sikló, a Raptor jelenleg a legritkább sikló, amely a játékon belüli boltban elérhető volt. Már majdnem két éve nem került vissza a boltba, és nem világos, hogy valaha is láthatjuk-e még valaha ezt a vitorlázó műtárgyat.

Melyik a legritkább csákány a Fortnite 2021-ben?

Az 50 legritkább csákány
 • #1. Dobpergés. Utolsó látogatás: 1117 napja. Értékelés: 2,7/5. ...
 • #2. Turbina. Utolsó látogatás: 1017 napja. ...
 • #3. Rábeszélő. Utolsó látogatás: 975 napja. ...
 • #4. Fogpiszkáló. Utolsó látogatás: 968 napja. ...
 • #5. Élvonalbeli. Utolsó látogatás: 942 napja. ...
 • #6. Forgórész. Utolsó látogatás: 940 napja. ...
 • #7. Empire Axe. Utolsó látogatás: 939 napja. ...
 • #8. Flimsie Flail. Utolsó látogatás: 936 napja.