Hol lehet gazdálkodni a jégtörő győzelmével?

Pontszám: 4,8/5 ( 65 szavazat )

Bármilyen megfelelő zsákmányforrásból beszerezhető, de nagyobb eséllyel esik le Thunk és Sloth kapitánytól, amely a Konrad's Hold on Pandorán található, és az Azaleától, amely a Jakobs Estate-en található az Eden-6-on.

Mit csinál a győzelem Rush?

Azonnal támadd meg a célpontot, (támadási teljesítmény * 45/100) sebzést okozva . Csak 20 másodpercen belül használható, miután megölt egy tapasztalatot vagy becsületet adó ellenséget.

Hogyan szerezhetsz jégtörőt bl3-ban?

Az Icebreaker egy egyedülálló rohampuska a Borderlands 3-ban, amelyet Jakobs gyártott, és kizárólag a Bounty of Blood DLC-hez tartozik a Borderlands 3-hoz. Az Of Blood and Beans opcionális küldetés teljesítése jutalomként kapja meg .

Hol veszel statikus töltést a bl3-ban?

A Static Charge egy legendás műalkotás a Borderlands 3-ban, amelyet az Eridian gyárt. Véletlenszerűen szerezhető be bármely megfelelő zsákmányforrásból, de nagyobb eséllyel esik le az Eden-6 Floodmoor-medencéjében található Artemisről .

Tudsz hófúvás győzelmet kapni?

A hófúvás részt nem lehet könnyen gazdálkodni, meg lehet gazdálkodni egy győzelmi rohanással, és remélni, hogy eldobja a hófúvás előtagot. Táblázat zsákmányolása a Közösség lapon.

Borderlands 3 Victory Rush Ereklye Garantált Farm | Hogyan lehet gyorsan elérni a Victory Rush-t

22 kapcsolódó kérdés található

Miért jó a győzelmi rohanás?

A The Victory Rush legendás elem a Borderlands 3-ban. Ez az Eridian Artifact jobb a játék végi tartalomhoz , amikor sokkal több gonosz ellenséggel találkozol. Mert a legendás hatás csak akkor vált ki, ha megölsz egy badass-t. Ezzel egy rövid pillanatra megnövekedett mozgási sebességet és fegyversebzést érhet el.

Ki dobja le az elemi projektort?

Sajnos konkrétan egyetlen főnöktől sem esik le – pontosabban nincs olyan főnök, akinek nagyobb eséllyel ejtheti el, és lényegében bármilyen zsákmányforrásból kikerülhet. Azonban, mint mindig, most is a Graveward gazdálkodást ajánljuk életképes stratégiaként. Útmutatónk a főnök leépítéséhez segíthet!

Hol kaphatok megszakító osztály modot?

A Breaker a Trial of Survival in the Dawn során szerezhető be, nagy eséllyel kiesik a Skag of Survivalből.

Hol van Artemis a Borderlands 3-ban?

Artemisz
  • Helyszín: Floodmoor-medence.
  • Éden-6.
  • Küldetés típusa:
  • Küldetésadó:
  • Megjegyzés: Artemisz és Apollo az „Irregular Customers” mellékküldetés során és után is találkozunk. Apolló kíséri.

Hogyan lehet megnyitni a Boszorkányok tőzegét a Borderlands 3-ban?

Tovább a The Witch's Peathez Miután felvetted a küldetést, gyorsan utazz a Knotty Peak Fast Travel állomásra . Menjen le a lépcsőn, menjen le a lifttel, majd ragadjon meg egy járművet a közeli Catch-A-Ride-ból, és kövesse a kifelé vezető utat, kövesse a bal oldali falat, és forduljon balra.

Hogyan kerülhetek be a boszorkány tőzegébe?

Tovább a The Witch's Peathez Kényelmes módja annak, hogy a kijelölt területre jussunk, ha gyorsan átmegyünk a Knotty Peak-re, és leugorunk – most ott vagy!

Hogyan juthat el a Reliance in Borderlands 3-hoz?

A Guns of Reliance feloldódik, ha befejezed a Lair of the Harpy játékot . Küldetésinformáció: Wainwright azt tervezi, hogy visszaveszi az Eden-6-ot, de először is szüksége van egy hadseregre. Felbérelt egy Clay nevű fegyvernököt, hogy segítsen megindítani az ellenállást. Az embereknek valójában nincs szükségük sok bátorításra, hogy Aurelia ellen forduljanak.

Hol gazdálkodhatok arcütőkkel?

A Face-Puncher véletlenszerűen beszerezhető bármely megfelelő zsákmányforrásból. Azonban a dedikált zsákmányforrást is gazdálkodhatod, mert a Face-Puncher nagy eséllyel kiesik Muldockból, az Anointedből, aki a Floodmoor-medencében található az Eden-6-on .

Hol van az IndoTyrant Borderlands 3?

IndoTyrant egy hatalmas szauri; úgy tűnik, hogy ez egy Ravager, egy zsarnok méretére és tartósságára felnagyítva. A Floodmoor-medence északkeleti árterén, a Lumberton Junction és a Voracious Canopy átmeneti pont között található . Titokzatos telefoncsörgés hallatszik belőle.

Hol van Graveward?

Graveward az Eden-6 bolygó The Floating Tomb- jában található.

Miben gyenge Graveward?

Sokkal nehezebb elkerülni azokat a támadásokat, amikor a főnök lassan forgatja a fejét a lézerlövés közben. ... A boss a csata legelejétől támadható, de Gravewardnak is vannak sárga gyenge pontjai a testen.

Hol van a lajhár a Borderlands 3-ban?

Thunk és Sloth kapitány egy nagy ellenség, aki egy törpét cipel a hátán. A Pandora bolygó Konrad Hold területén találhatók . Feloldod ezt a régiót a fő történeti küldetés során, a Blood Drive során, közel a játék vége felé.

Miért nem tudom felszerelni a Borderlands 3-at?

Sajnos ezeket nem fogod tudni felszerelni, amíg el nem érsz a történet egy bizonyos pontjához. Az Artifacts használatának feloldásához nincs más dolgod, mint továbbhaladni a Borderlands 3 történetén. Végül eléri az Eden-6 nevű bolygót.

Milyen legendákat dobhat el Graveward?

A Gravewardnak lehetősége van ledobni a legendás Grave műtárgyat és a legendás Ward pajzsot .

Megéri még Gravewardot gazdálkodni?

Igen . Általában 3-7 legendáriumot kapok minden alkalommal. Jó sok osztálymódot és műalkotást is eldob.

Milyen zsákmányt dob ​​el Graveward?

A Graveward kizárólag eldobja a Grave , Artifactot, amely bónuszokat ad, ha az egészséged gyengül, megnöveli az FFYL időtartamát, valamint eldobja a Ward, Shieldet is, amely buffolja a statisztikát, amikor a pajzsod kimerült (általában nagyszerű közelharci pajzs).