Mikor házasodik meg Phoebe?

Pontszám: 4,2/5 ( 38 szavazat )

Phoebe és Mike összeházasodnak. A "The One With Phoebe's Wedding " a Friends tizedik évadának tizenkettedik epizódja, amelyet 2004. február 12-én sugároztak.

Phoebe és Mike házasok maradnak?

10. évad. Phoebe és Mike később eljegyezték egymást, és tervezgetni kezdik az esküvőjüket, de útközben ütköztek néhány ütéssel. A téli szezon közepén végül a Central Perken kívül házasodnak össze. Phoebe megváltoztatja a nevét Phoebe Buffay-Hanniganre, és úgy döntenek, hogy gyerekeket vállalnak a sorozat fináléjában.

Melyik epizódban ment férjhez Phoebe?

A "The One with Phoebe's Wedding " a Friends című amerikai sitcom tizedik, egyben utolsó évadának tizenkettedik epizódja. 2004. február 12-én került először adásba az Egyesült Államokban az NBC hálózatán.

Milyen epizódot ajánl Mike Phoebe-nek?

2 Az aktuális javaslat ( 10. évad, 5. rész ) A 10. évad ötödik epizódjában Phoebe véletlenül tönkreteszi Mike javaslatát. Egy éves évfordulójuk van, és elmennek kosárlabdázni.

Melyik epizódban esik teherbe Phoebe?

A "The One Hundredth" (más néven "The One with the Triplets") a Friends ötödik évadának harmadik és összességében a 100. epizódja. Először 1998. október 8-án került adásba az Egyesült Államokban az NBC hálózatán.

The Thundermans | – Phoebe férjhez megy?!? Hivatalos Sneak Peek | Nick

45 kapcsolódó kérdés található

Kitől lett teherbe Phoebe?

Phoebe beleegyezett, hogy bátyja, Frank Jr. és felesége, Leslie helyettesítője legyen, amikor a pár rájött, hogy nem tudnak természetes úton foganni. A sorozat 100. epizódjában hármasikret szült, így könnyekig csökkentette a szereplőket (és minket). Ez több mint 20 éve volt, és most a hármasikrek – Frank Jr.

Ki volt terhes a barátokban?

A Jennifer Aniston által alakított Rachel Green egyéjszakás kaland után teherbe esik Ross Geller kisbabájával a sitcomban.

Ki vette feleségül Joeyt?

A show azzal ér véget, hogy Joey egyedülálló marad, Phoebe pedig feleségül veszi Mike Hannigant (Paul Rudd). Úgy tűnt, a legtöbb rajongó továbbra is örül a karaktereknek.

Mike és Rachel szakítanak?

Végül Rachel szakított vele, és teljesítménye hanyatlásnak indult, mígnem két hónappal később kirúgták. Azóta Rachel úgy döntött, hogy nem randizik valakivel az irodából, amíg nem találkozik Mike-kal.

Rachel hozzámegy Rosshoz?

Az 5. évad fináléjában, a The One in Vegasban Ross és Rachel összeházasodnak, miután berúgtak Las Vegasban. Ez a házasság válással végződik egy sikertelen érvénytelenítési kérelem után; mindketten szomorúan beismerik, hogy azt hitték, ha valaha összeházasodnak, az tartós lesz.

Joey férjhez megy valaha?

Joey volt az egyetlen szingli a Barátok közt végén, és később találkozott egy különleges valakivel a spin-off sorozatában – de nem nősült meg . Joey Tribbiani volt az egyetlen szereplő a Barátok köztben, akinek soha nem volt elkötelezett kapcsolata, és bár a sorozat végén egyedülálló volt, végül megtalálta a megfelelő partnert.

Phoebe-nek és Mike-nak vannak babái?

Phoebe-nek és Mike-nak két gyereke született Miután a 10. sorozatban egy menyasszonyi ruhában sétáltak végig, amely nyilvánvalóan, de előkelő módon kiemeli a melleit, Phoebe és Mike a 10. házassági évfordulójukat ünneplik.

Miért hord Phoebe parókát?

barátok vs hivatalos. Lisa Kudrow-nak (Phoebe Buffay) a 6. évad nagy részében parókát kellett viselnie, mert a haja túl rövid volt a karakterhez .

Mi történt Ross és Rachel babájával?

Emmát nem látjuk többé, de feltehetően Rachel felvette a kapcsolatot az anyjával, hogy elmondja neki, ne vigye el az egyévest Párizsba. ... De legutóbb, amikor Ross és Rachel megpróbálták ugyanabban a lakásban nevelni, Rachel és Emma végül Joey-hoz (Matt LeBlanc) költöztek .

Kivel kellett volna végeznie Phoebe-nek?

Ők ketten nem párosodtak együtt (vagy a többi címzetes baráttal sem), de mindketten boldogok lettek, úgymond valamivel korábban. Az utolsó évadban Phoebe eljegyezte magát, és feleségül vette Mike Hannigant (Paul Rudd, aki ugyanúgy néz ki, mint most).

Meddig volt Rachel terhes a baráti körben?

Rachel körülbelül egy évig volt terhes, ami nem egészen így működik. Amint azt a FrostedMiniWheats123 nagyon alapos Reddit-bejegyzésében megjegyzi, Rachel gyakorlatilag egy egész évig terhes. A 8. évad nyitánya, a "The One After I Do" alatt kiderült, hogy legalább néhány hete terhes.

Rachel és Joey aludt valaha együtt?

Azt hiszem, volt egy pillanat, amikor Joey és Rachel összejöttek, és talán ez megtörténhet , de nem így történt. Ross és Rachel volt az egész úton” – mondta. ... Amint ténylegesen összeakadtak, a szereplők (például a közönség) túlságosan furcsák lennének, és Rossszal voltak elfoglalva.”

Mi a baj Eddie-vel a Barátok köztben?

Eddie különféle mentális és érzelmi problémákkal küzdött , amint azt az is bizonyítja, hogy elfelejtette a történéseket, például Chandler többször felszólította, hogy költözzön el, és ezeket más eseményekkel helyettesítette, például saját maga és Chandler Las Vegasba utazik. Eddie ki van zárva!

Phoebe és Joey együtt aludt?

Barátaim, ha még mindig azon töprengtek, hogy Phoebe és Joey miért nem jöttek össze soha , a válasz egyszerű: Akarták. Monica és Chandler összeakadtak, Rachelnek megszületett a babája Emma Ross-szal, és Joey-val is randevúztak, és különféle kínos csókok voltak a legjobb haverok között.

Rachel tényleg terhes volt a Barátok köztben?

"Rachel pár nappal az esküvő előtt tudta, hogy terhes. Emma 2002 májusában született." ... Továbbá, ahogy az eredeti posztra adott válaszok azóta is kijelentették, teljesen lehetséges, hogy Rachel valójában a szokásos ideig volt terhes az évadok közötti szünet miatt.

Miért tették teherbe a Barátok közt Rachelt?

Ross és Rachel közösen írták le esküjüket Monica és Chandler esküvőjére. Aztán hirtelen, kicsivel később lerészegedtek, lemeztelenedtek, szexeltek, és végül együtt aludtak . Ez az egyéjszakás kaland azt eredményezte, hogy Rachel teherbe esett Ross gyermekével.

Lisa Kudrow iker?

Ursula jelenetei a Barátok köztben gyakran Phoebe mellett szerepeltek, de mivel Lisa Kudrow nem ikertestvér , a produkciós csapatnak néhány trükköt be kellett vetnie az ötlet eladásához. ... Lisa Kudrow duplája nővére, Helene volt, aki nagyjából ugyanolyan magas és testalkatú, mint ő. Ennek ellenére a Phoebe és Ursula jelenetek forgatása nem volt szórakoztató Lisa számára.