Phoebe tényleg terhes volt a való életben?

Pontszám: 4,6/5 ( 10 szavazat )

Lisa Kudrow a való életben terhes volt, amikor Phoebe Buffay hármasikrek történetét forgatta a Barátok köztben. ... A készítők úgy döntöttek, hogy beleírják Lisa Kudrow terhességét a műsorba, és beépítették a műsorszámba, ahol Phoebe hármasikret vár a sorozat negyedik évadában.

Rachel vagy Phoebe tényleg terhes volt?

Jennifer Aniston nem volt terhes a Barátok köztben Mivel a producerek Lisát a műsorban akarták tartani, kitalálták a helyettesítő sztorit. Ez volt a jogos oka annak, hogy Phoebe karaktere nem mehetett Londonba, mivel mindketten túl terhesek voltak ahhoz, hogy repülhessenek.

Terhes volt valamelyik Barátok közt a forgatás alatt?

Courteney Cox terhes volt, amikor az utolsó epizódot forgatták . Amikor Lisa Kudrow teherbe esett, a forgatókönyvírók úgy döntöttek, hogy beépítik terhességét a Barátok közt forgatókönyvébe. Voálá! Phoebe is teherbe esett!

Lisa Kudrow iker?

Ursula jelenetei a Barátok köztben gyakran Phoebe mellett szerepeltek, de mivel Lisa Kudrow nem ikertestvér , a produkciós csapatnak néhány trükköt be kellett vetnie az ötlet eladásához. ... Lisa Kudrow duplája nővére, Helene volt, aki nagyjából ugyanolyan magas és testalkatú, mint ő. Ennek ellenére a Phoebe és Ursula jelenetek forgatása nem volt szórakoztató Lisa számára.

Mi a baj Rachel karjával Barbadoson?

Jennifer Aniston megvágta a karját az epizód forgatása közben . Ennek eredményeként néhány jelenetben kötést viselve látható. Amikor Rachel és Joey gyógyszerésznek adja ki magát, Rachel felveszi Kate Miller névtábláját. ... Amikor Joey ideges, mert esik az eső, azt mondja, hogy azért, mert gödröt akart ásni.

20 színész, akinek titkolnia kellett terhességét a forgatás során

29 kapcsolódó kérdés található

Courteney Cox és David Schwimmer még házasok?

Courteney Cox Courteney és David a Sikoly forgatásán ismerkedtek meg 1996-ban, majd 1999-ben összeházasodtak San Franciscóban. Több mint 10 évnyi házasság után ketten 2010 októberében bejelentették, hogy elválnak, a válás pedig 2013-ban zárult le.

Mi történt Rachel babájával?

Emma születése után mindkét szülőjével él, mígnem összevesznek, mert Ross nem mondta el Rachelnek, hogy egy férfi, akivel egy bárban találkozott, üzenetet hagyott neki. Rachel ezután visszaköltözik Joeyhoz . A sorozat fináléjában a szülei kibékülnek, és újra összejönnek.

Rachel hozzámegy Rosshoz?

Az 5. évad fináléjában, a The One in Vegasban Ross és Rachel összeházasodnak, miután berúgtak Las Vegasban. Ez a házasság válással végződik egy sikertelen érvénytelenítési kérelem után; mindketten szomorúan beismerik, hogy azt hitték, ha valaha összeházasodnak, az tartós lesz.

Mi történt Ross és Rachel babájával az utolsó epizódban?

Emmának Párizsba kellett volna költöznie Rachellel Az utolsó epizódban Rachel felszállt a gépére, míg Emma Rachel anyjával, Sandrával maradt , készen arra, hogy egy kis idő múlva követni tudja. ... (Remélhetőleg nem bízta Rossra – ha igen, akkor Emma még mindig Párizsban van.)

Hogyan esett teherbe Rachel?

A hetedik évadban Ross és Rachel szexelnek , és Rachel teherbe esik. Rachel lányt szül a nyolcadik évadban, a babát Emma Geller-Greennek nevezi el; az Emma név Monica ajándéka, aki korábban a saját gyermekének tartotta fenn a nevet.

A Barátok közül valaki aludt együtt?

Természetesen vannak nyilvánvalóak – Ross és Rachel, Monica és Chandler – még Rachel és Joey is, de amint azt a Friends megrögzött rajongói tudják, a „ Barátok” szinte minden kombinációja összeakadt egy-egy ponton ; láttuk Phoebe és Ross összekapcsolódását az egyik visszaemlékező epizódban, amely a csoport vérfertőzéséről szól...

David Schwimmer és Jennifer Aniston randevúztak?

A Barátok közt színésze lecsukta a pletykákat, miután egy bulvárlap azt állította, hogy ő és Aniston jelenleg szerelmi kapcsolatban állnak egymással.

Tényleg Barbadosra mentek a Friends?

A trópusi napsütéssel, strandokkal, pálmafákkal és a karibi hullámokkal igaz, hogy Barbados teljes paradicsom. Nem igaz azonban, hogy a Barátok közt szereplőgárdája meglátogatta a szigetet a műsorban. ... El kell látogatnia az igazi Bahamákra, külön a Friends univerzumtól.

Miért Rachel az egyetlen, akinek nyitva van a szeme?

Az elmélet azután született, hogy egy rajongó észrevette, hogy a negyedik évad borítóján Rachel az egyetlen, akinek nyitva van a szeme, miközben az ágyban fekszik a barátaival . ... Fantáziát teremtett az elméjében és a másik öt Barátok karakterben, hogy megmeneküljön elkényeztetett, csapdába esett jövőbeli életéből.

A Friends valóban Barbadoson filmezett?

A Barbados-epizód? Ezt a Warner Brothers Stúdióban forgatták.

Találkozott valaki a barátok közül a való életben?

A 'Friends' című sikerfilm hat szereplőjének romantikus kapcsolata lehetett egymással a műsorban, de soha nem randevúztak egymással a képernyőn kívül . ... Amikor az Access-nek beszélt, a három férfi – David Schwimmer, Matthew Perry és Matt LeBlanc – arról beszélt, hogy miért nem randevúztak soha a való életben.

Ki volt a legjobban fizetett színész a barátok között?

Chandler volt a legszigorúbb kereső a műsor során, köszönhetően kényelmes IT-beszerzési menedzser szerepének, és a fizetése évi 50 000 dollárról fokozatosan 100 000 dollárra emelkedett, mielőtt az utolsó évadban, amikor reklámszövegíró lett, meredeken csökkent.

Ki a legkevésbé kedvenc karakter a Barátok köztben?

Monica a legkevésbé kedvelt főszereplő a műsorban, mindössze a szavazatok öt százalékával. Testvére, Ross sem járt sokkal jobban, mindössze egy százalékkal szerzett többet.

Meddig volt Rachel terhes a baráti körben?

Rachel körülbelül egy évig volt terhes, ami nem egészen így működik. Amint azt a FrostedMiniWheats123 nagyon alapos Reddit-bejegyzésében megjegyzi, Rachel gyakorlatilag egy egész évig terhes. A 8. évad nyitánya, a "The One After I Do" alatt kiderült, hogy legalább néhány hete terhes.

Hány sráccal feküdt le Rachel a barátain?

Rachel 19 férfival feküdt le a sorozat során. Az egyiket nagyon emlékezetesen Bruce Willis alakította.

Ki volt terhes a barátokban?

A Barátok közt negyedik évadában a műsor írói úgy döntöttek, hogy Lisa Kudrow valós terhességére építenek Phoebe Buffay pótterhességére. A műsorban Phoebe féltestvére, Frank Buffay Jr. meglátogatja Phoebe-t, és elmeséli neki Alice barátnőjét és azt, hogy szeretnének gyereket, de Alice nem tud teherbe esni.

Tényleg sírtak a Barátok közt az utolsó részben?

A producerek könnyes befejezést ígértek, a szereplők pedig bevallották, hogy a sírásukat nem hamisították, amikor forgatták jeleneteiket . LeBlanc elárulta, hogy ez túl sok volt neki és a többi szereplőnek; azt mondta, Kudrow kezdett először sírni, és amikor Anistonra és Coxra nézett, ők is érzelmesnek tűntek.

Miért törölték a Barátok közt?

Nagyrészt azért, mert a Friends szereplői felnőttek, a Friends alkotótársa, Marta Kauffman azt mondta az Entertainment Weeklynek: „Mindenki felnőtt. Ez egy része annak, amiért a műsornak véget kellett vetni. Ez már nem az az időszak az életedben, amikor a barátaid a családod. Saját családot alapítasz."