Mikor jelent új jövevényt?

Pontszám: 4,2/5 ( 73 szavazat )

: olyan személy, aki nemrég érkezett valahova, vagy aki nemrégiben új tevékenységbe kezdett . : valami új, amelyet nemrégiben adtak hozzá vagy hoztak létre. Tekintse meg az újonc teljes definícióját az angol nyelvtanulók szótárában.

Hogyan használhatom az új jövevényt?

Új jövevény mondat példa. – Andre vagyok – mondta a jövevény. Régi kedvence kíváncsi lesz az új jövevényre. A gyógyító a kandalló mellett húzódott, félt megmozdulni az új jövevény jelenlététől.

Mit jelent a relatív jövevény?

valaki, aki nemrég érkezett egy helyre, vagy nemrégiben vett részt valamilyen tevékenységben : Viszonylag újoncok vagyunk a városban.

Az új jövevény egy szó?

Ez egyszerűen az új melléknév és a comer főnév kombinációja , amelyet a latecomer szóban is használnak (valaki, aki későn érkezik), és olyan kifejezésekben, mint a take on all comers (jelentése: „kifogni mindenkit, aki megjelenik”). Az új jövevényt általában olyan személyre alkalmazzák, aki most érkezett vagy új a színen.

Mi az új jövevény ellentéte?

Egy újonc ellentéte egy adott tevékenységben vagy helyzetben. régi idős . állatorvos . veterán . szakértő .

Új jövevény Jelentés

23 kapcsolódó kérdés található

Hogy hívják az új jövevényeket?

Ha Ön újonc , akkor kívülálló, aki éppen csatlakozik egy tevékenységhez vagy csoporthoz. Sok nagyszerű szó van, amelyek jelentése ugyanaz, mint az újonc, például a kezdő, az újonc és a Johnny-come-most. Az egyik népszerű szleng kifejezés az újoncokra a newbie, amelyet az interneten gyakran noob-ra rövidítenek.

Mit jelentenek az újoncok?

: olyan személy, aki nemrég kezdett el egy bizonyos tevékenységet: kezdő, újonc, újonc . Igaz, hogy egyes felhasználók – különösen az újoncok – úgy zuhannak bele a világhálóba, mint Alice a nyúllyukba.

Ki az új jövevény?

: olyan személy, aki nemrég érkezett valahova, vagy aki nemrégiben új tevékenységbe kezdett . : valami új, amelyet nemrégiben adtak hozzá vagy hoztak létre. Tekintse meg az újonc teljes definícióját az angol nyelvtanulók szótárában. újonc. főnév.

Joinee-nek igaza van?

Aki csatlakozik, az asztalos . És az entitás, amelyhez az összekötő „csatlakozott”, valójában „csatlakozott”. Az Y fél „csatlakozott”, így a „csatlakozott”.

Mi az újonc diák?

Az új jövevény az Egyesült Államokba nemrég érkezett, külföldi születésű diákok gyűjtőfogalma . ... Amint az újonnan érkező hallgatók belépnek egy új oktatási rendszerbe, eltérő tanulmányi, nyelvi és szociális-érzelmi kihívásokkal szembesülhetnek, mint az Egyesült Államokban született diákoké.

Alig várja a jelentést?

: nagyon izgatott vagyok valami miatt, vagy alig várom, hogy valami történjen vagy elkezdődjön. Alig várom, hogy kipróbálhassam az almás pitét.

Mit jelent újoncnak lenni?

Szóalakok: újoncok Az újonc az , aki most kezdett el dolgozni, és nincs sok tapasztalata , különösen az, aki most csatlakozott a hadsereghez vagy a rendőrséghez. [főleg amerikai, informális]

Hogyan használod a jövevény szót egy mondatban?

(1) Viszonylag újonc vagyok a kiskereskedelmi üzletágban. (2) Egy új jövevény csatlakozott hozzájuk, aki egy mezőn lépdelt át. (3) A jövevény nem szokott hozzá a nagyvárosok nagy forgalmához. (4) Biztosan újonc a városban, és nyilvánvalóan nem értette a helyi szokásainkat.

Mit jelent az új jövevény bengáli jelentése?

olyan személy vagy dolog, amely nemrég érkezett egy helyre vagy csatlakozott egy csoporthoz. "új jövevény" fordítása নবাগত ব্যক্তি , আগন্তুক

Mi az újonc Kanadában?

Kanadába újonnan érkezők, akik lakóhelyi kapcsolatokat építettek ki Kanadával, a következők lehetnek: ... olyan személyek, akik állandó lakos státuszt kértek vagy kaptak a Kanadai Bevándorlási, Menekültügyi és Állampolgársági részlegtől. emberek, akik „elvi jóváhagyást” kaptak a Kanadai Bevándorlási, Menekültügyi és Állampolgárságtól, hogy Kanadában maradjanak.

Mit jelent az új csatlakozó?

Az Új Asszisztens bármely olyan személy, aki nem a Hatóság Alkalmazottja , aki még nem a Vállalkozó vagy bármely Alvállalkozó alkalmazottja a Vonatkozó Áthelyezési Napon, és akit teljes egészében vagy főként a Szolgáltatások nyújtására vettek fel; 1. minta.

Hogy hívják az új alkalmazottat?

Főnév. Új érkezés . megszerzése . toborozni .

Hogy hívják az új Joinee-t?

Az ilyen személyeket gyakran nevezik „új alkalmazottaknak” az Egyesült Államokban, de ez máshol nem gyakori. Az Egyesült Államokban az "újoncok" katonának hangzik, míg az "újonnan kinevezett" több hivatalos pozícióra is vonatkozhat.

Mit értesz telepesek alatt?

1 : olyat , amelyik elintéz valamit , viták rendezője . 2 : valaki, aki egy új régióban vagy kolóniában telepíti le New England első telepeseit.

Mit jelent a parvenu angolul?

: olyan, amely a közelmúltban vagy hirtelen szokatlan vagyoni vagy hatalmi helyzetbe került, és még nem nyerte el a hozzá kapcsolódó tekintélyt, méltóságot vagy módot.

Mit jelent a AFK?

Az AFK azt jelenti, hogy " távol a billentyűzettől " a gépelésben. Jelentése lehet szó szerinti, vagy egyszerűen azt jelezheti, hogy nem vagy online. Az AFK egy hasznos kifejezés a közösségi online terekhez, amikor gyorsan szeretné közölni, hogy távozik.

A noob sértés?

A Noob-ot a játékosok széles körben használják sértésként játékok közben és mémekben – és néha önbecsmérlésként. A játékosok vagy az internetes kultúrával átitatott emberek általános sértésként használják a noob-ot egy naiv, ostoba vagy ügyetlen emberre.

Mi az a Nube?

A NUBE jelentése " tapasztalatlan vagy új személy ". A NUBE egy szlengszó, amely tapasztalatlan vagy új személyre vonatkozik. A NUBE a NEWBIE és a NOOB alternatív írásmódja." A NUBE széles körben használatos, de különösen népszerű a játékkörben.

Mi a másik szó az újoncra?

Ezen az oldalon 25 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel az újoncokhoz, mint például: tyro , kezdő, kezdő, gátfutó, beavatott, abecedarian, bajnok, tanítvány, noviciátus, világbajnok és null.