Milyen mondatban szerepel az új jövevény szó?

Pontszám: 4,1/5 ( 74 szavazat )

(1) Viszonylag újonc vagyok a kiskereskedelmi üzletágban . (2) Egy új jövevény csatlakozott hozzájuk, aki egy mezőn lépdelt át. (3) A jövevény nem szokott hozzá a nagyvárosok nagy forgalmához. (4) Biztosan újonc a városban, és nyilvánvalóan nem értette a helyi szokásainkat.

Mit jelent az új jövevény?

: olyan személy, aki nemrég érkezett valahova, vagy aki nemrégiben új tevékenységbe kezdett . : valami új, amelyet nemrégiben adtak hozzá vagy hoztak létre. Tekintse meg az újonc teljes definícióját az angol nyelvtanulók szótárában. újonc. főnév.

A Newcomer egy melléknév?

Ez egyszerűen az új melléknév és a comer főnév kombinációja , amelyet a latecomer szóban is használnak (valaki, aki későn érkezik), és olyan kifejezésekben, mint a take on all comers (jelentése: „kifogni mindenkit, aki megjelenik”). Az új jövevényt általában olyan személyre alkalmazzák, aki most érkezett vagy új a színen.

Mi az új jövevény szinonimája?

újonc szinonimák
 • kezdő.
 • külföldi.
 • bevándorló.
 • neofita.
 • kezdő.
 • kívülálló.
 • újonc.
 • idegen.

Mit jelent a gyengéd láb?

1 : tapasztalatlan kezdő : kezdő politikai gyengéd. 2 : egy viszonylag durva vagy újonnan letelepedett régióban élő jövevény, különösen: aki nem edzett a határ menti vagy a szabadtéri élethez.

Mit jelent az ÚJJONSÁG szó?

36 kapcsolódó kérdés található

Hogy hívják az új alkalmazottat?

Főnév. Új érkezés . megszerzése . toborozni .

Mi az állampolgárság?

Ha állampolgár vagy, akkor jól érzi magát, és jól érzi magát a városban . ... A citified jelzőt gyakran használják lemondásként, egy módja annak, hogy valakit kritizáljanak, mert túlságosan városi ember.

Mit értesz telepesek alatt?

A telepes az a személy, aki új helyre költözik azzal a szándékkal, hogy ott maradjon . A gyarmati Amerikát főleg Angliából érkezett telepesek építették. A telepesek gyakran azt hiszik magukról, hogy ők az első emberek, akik egy területen élnek, bár a történelem során a telepesek olyan helyekre költöztek, ahol már őslakosok laktak.

Mi az újonc diák?

Az új jövevény az Egyesült Államokba nemrég érkezett, külföldi születésű diákok gyűjtőfogalma . ... Amint az újonnan érkező hallgatók belépnek egy új oktatási rendszerbe, eltérő tanulmányi, nyelvi és szociális-érzelmi kihívásokkal szembesülhetnek, mint az Egyesült Államokban született diákoké.

Mi az új jövevény antonimája?

Egy újonc ellentéte egy adott tevékenységben vagy helyzetben. régi idős . állatorvos . veterán . szakértő .

Mit jelent újoncnak lenni?

Angol nyelvtanulók Az újonc definíciója: egy profi sport elsőéves játékosa . : olyan személy, aki most kezdett munkát vagy tevékenységet, és kevés tapasztalattal rendelkezik : kezdő. Tekintse meg az újonc teljes definícióját az angol nyelvtanulók szótárában. újonc. főnév.

Joinee-nek igaza van?

Aki csatlakozik, az asztalos . És az entitás, amelyhez az összekötő „csatlakozott”, valójában „csatlakozott”. Az Y fél „csatlakozott”, így a „csatlakozott”.

Alig várja a jelentést?

: nagyon izgatott vagyok valami miatt, vagy alig várom, hogy valami történjen vagy elkezdődjön. Alig várom, hogy kipróbálhassam az almás pitét.

Mit jelent az új jövevény bengáli jelentése?

olyan személy vagy dolog, amely nemrég érkezett egy helyre vagy csatlakozott egy csoporthoz. "új jövevény" fordítása নবাগত ব্যক্তি , আগন্তুক

Kik a gyarmatosítók?

A telepes egy kormány által támogatott csoport tagja, amely egy új országban vagy régióban telepszik le . A gyarmatosító által igényelt földterületet általában már egy másik embercsoport foglalja el. A gyarmatosítót telepesnek is nevezhetjük, olyan valakinek, aki segít betelepülést indítani egy új földön.

Hogyan használjuk a település szót egy mondatban?

Példák az elszámolásra egy mondatban A házat a válási egyezségben kaptam meg. A feleknek nem sikerült megegyezésre jutniuk az ügyben. A szomszédok közötti vita gyors rendezésében reménykedtünk. Angol települések Észak-Amerikában.

Mit jelent az, hogy csillagosnak érzem magam?

Jelentése kiemelkedő, csodálatos, mindennél jobb , a csillagos a dicséret vagy az izgalom szó.

Mit jelent a gwyne?

A Gwyne név, a néhány walesi becenév egyike, a walesi "gwyn" szóból származik, ami " tisztességes" vagy "fehér " jelentésű. Más hivatkozások azt állítják, hogy a név a "por" jelentésű "llwch" vagy a "bor" jelentésű gwin szavakból származik.

Mit jelent a ragyogás?

: mogorva bosszúsággal vagy haraggal nézni vagy bámulni a könyvtárban lévő zajos gyerekeket.

Milyen 4 fázisa van a beiskolázásnak?

 • 1. fázis: Belépés előtti. A beiskolázás első szakasza, más néven pre-onboarding, akkor kezdődik, amikor a jelölt elfogadja az ajánlatát, és a csatlakozás első napjáig tart. ...
 • 2. fázis: Új munkatársak fogadása. ...
 • 3. fázis: Szerepspecifikus képzés. ...
 • 4. fázis: Az új szerepkörre való átállás megkönnyítése. ...
 • Végső gondolatok.

Hogyan jellemezne egy új alkalmazottat?

Íme, amit megosztottak:
 • Motivált. A motivált alkalmazott valószínűleg más tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek tökéletes munkavállalóvá teszik. ...
 • Alázatos. Könnyű találni valakit képzett, okos, tehetséges és jó önéletrajzzal, de a jó hozzáállás arany. ...
 • Dedikált. ...
 • Következetes. ...
 • Felelős. ...
 • Megbízható. ...
 • Önkezelhető. ...
 • Sértetlenség.

Mi a másik szó a gyengéd lábra?

Ezen az oldalon 14 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat találhatsz a gyengéd lábhoz, mint például: kezdő , gólya, tyro, greenhorn, abecedarian, neofita, start, inas, kezdő, amatőr és fiatal.