Mikor nem működik az Adobe Reader?

Pontszám: 4,4/5 ( 28 szavazat )

Frissítse az Acrobat Reader DC-t vagy az Acrobat DC-t
A legújabb frissítések telepítése megoldhatja a problémát. Nyissa meg az Acrobat Reader DC-t vagy az Acrobat DC-t. Válassza a Súgó > Frissítések keresése lehetőséget. Ha megjelenik a Frissítő párbeszédpanel, kattintson az Igen gombra.

Miért nem nyílik meg az Adobe Reader?

Ha frissített az Adobe Reader/Acrobat legújabb verziójára, és az nem oldotta meg a problémát, meg kell javítania az Adobe-telepítést . Zárja be az Acrobat/Reader programot és az összes megnyitott webböngészőablakot. Válassza a Start gombot a képernyő bal alsó sarkában. ... Válassza az Acrobat vagy az Adobe Reader lehetőséget, majd az Eltávolítás/Módosítás lehetőséget.

Mi a baj az Adobe Acrobat Readerrel?

Időnként problémákba ütközhet az Acrobat Reader letöltése során. Ez általában a következő okok valamelyike ​​miatt fordul elő: A számítógép nem csatlakozik az internethez, vagy probléma van az internetbeállításokkal. A víruskereső szoftvert frissíteni kell.

Hogyan javíthatom ki, hogy az Adobe Reader leállt?

1 Helyes válasz
 1. Távolítsa el az Adobe Acrobat Reader DC-t, futtassa ezt a tisztítóeszközt. Töltse le az Adobe Reader és Acrobat Cleaner eszközt – Adobe Labs.
 2. Indítsa újra a számítógépet.
 3. Telepítse az Adobe Acrobat Reader DC-t ezzel a hivatkozással. Az Adobe Acrobat Reader DC telepítése minden verzióhoz.

Hogyan javíthatom meg az Adobe Acrobatomat?

Reader vagy Acrobat javítása
 1. (Reader) Válassza a Súgó > Az Adobe Reader telepítésének javítása menüpontot.
 2. (Acrobat) Válassza a Súgó > Az Acrobat telepítésének javítása menüpontot.

Acrobat Pro DC oktatóanyag

30 kapcsolódó kérdés található

Hogyan állíthatom vissza az Adobe Acrobat Readert?

Kattintson a jobb gombbal egy PDF-fájlra, majd kattintson a „Megnyitás ezzel” lehetőségre. A „Megnyitás” párbeszédpanelen kattintson a „Program kiválasztása” elemre, majd válassza az Adobe Acrobat Reader lehetőséget, vagy kattintson a „Tallózás” gombra az Adobe Acrobat Reader megkereséséhez. Jelölje be a „Mindig használja a kiválasztott programot az ilyen típusú fájlok megnyitásához” jelölőnégyzetet. Nyomja meg az „OK” gombot.

Hogyan indíthatom újra az Adobe Acrobat Readert?

Válassza a Start gombot a képernyő bal alsó sarkában. Írja be a Vezérlőpult parancsot , majd nyomja meg az Enter billentyűt. Válassza a Programok és szolgáltatások lehetőséget. Válassza az Acrobat vagy az Adobe Readert, majd az Eltávolítás/Módosítás lehetőséget.

Hogyan engedélyezhetem a PDF olvasót?

internet böngésző
 1. Nyissa meg az Internet Explorert, és válassza az Eszközök > Bővítmények kezelése menüpontot.
 2. A Kiegészítő típusok alatt válassza az Eszköztárak és bővítmények lehetőséget.
 3. A Megjelenítés menüben válassza az Összes bővítmény lehetőséget. ...
 4. A kiegészítők listájában válassza az Adobe PDF Reader lehetőséget. ...
 5. Kattintson az Engedélyezés vagy a Letiltás gombra (a kiválasztott bővítmény állapotától függően vált):

Hogyan frissíthetem az Adobe Readert Windows 10 rendszeren?

Az Adobe Reader és Acrobat frissítéseinek Adobe Updater programból történő telepítéséhez tegye a következőket:
 1. Indítsa el az Adobe Readert vagy az Acrobat programot.
 2. Válassza a Súgó > Frissítések keresése lehetőséget.
 3. Kövesse az Updater ablakban megjelenő lépéseket a legújabb frissítések letöltéséhez és telepítéséhez.

Hogyan állíthatok vissza egy véletlenül átmentett fájlt?

Kattintson a jobb gombbal a fájlra vagy mappára, majd kattintson a Korábbi verziók visszaállítása parancsra. Megjelenik a fájl vagy mappa elérhető korábbi verzióinak listája. A lista tartalmazza a biztonsági másolatban mentett fájlokat (ha Windows Biztonsági másolatot használ a fájlok biztonsági mentéséhez), valamint a visszaállítási pontokat.

Hogyan állíthatok vissza egy PDF-fájlt a Windows 10 rendszerben?

Először is, a törölt PDF-fájlok Windows 10 rendszeren történő helyreállításához ellenőrizze a Lomtárat ; talán ott vannak. Ehhez nyissa meg a Lomtárat az asztalon, és keresse meg a PDF-fájlt. Kattintson a jobb gombbal rá, és válassza a Visszaállítás lehetőséget. Most a fájl az eredeti helyén lesz az eredeti névvel.

Az Adobe Acrobat automatikusan menti?

Az automatikus mentés funkcióról Az eredeti fájl nem módosul. Ehelyett az Acrobat létrehoz egy automatikus mentési fájlt a módosításokról , amely tartalmazza a megnyitott fájlban az utolsó automatikus mentés óta végzett összes módosítást.

Miért nem menti az Adobe PDF-t?

- Nyissa meg az Acrobat Reader Beállítások > Általános menüpontját. - Törölje a jelet az „Online tárhely megjelenítése fájlok mentésekor” jelölőnégyzetből . ... - Most próbálja meg menteni a fájlt a "Mentés másként" segítségével, és ellenőrizze, hogy működik-e. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy az alkalmazás frissítve van a legújabb kiadott javításra.

Miért csak PDF formátumban tudok menteni?

A probléma megoldása Nyissa meg az Adobe Reader DC programot. Nyissa meg a Szerkesztés > Beállítások > Biztonság (továbbfejlesztett) menüpontot. Kapcsolja ki a Védett mód engedélyezése indításkor lehetőséget , majd nyomja meg az OK gombot. Nyissa meg újra a dokumentumot a Connected Desktopról, és mentheti a mentést párbeszédpanel nélkül.

Miért kéri az Adobe, hogy mentsem a változtatásokat?

Két fő oka van annak, hogy az Adobe Reader és az Adobe Acrobat felkéri Önt a fájl módosításainak mentésére a megnyitás után. A PDF valamilyen módon sérült , és az Adobe Reader / Adobe Acrobat automatikusan megjavította anélkül, hogy figyelmeztető üzenetet jelenített volna meg. Az automatikus javítás eredményeként a Mentés gomb engedélyezve van.

Hogyan állíthatok vissza egy összeomlott PDF fájlt?

Az Adobe Acrobat automatikusan visszaállítja az összes nem mentett PDF-fájlt, amikor az alkalmazást összeomlás után újraindítják. Csak válassza ki a fájlt, és a rendszer helyreállítja. Nyissa meg a nem mentett PDF-fájlt, amelyen az alkalmazás összeomlásakor dolgozott. Kattintson az Igen gombra, amikor a rendszer kéri, hogy nyissa meg az Automatikus mentés funkcióval mentett fájlt.

Hová kerülnek a törölt pdf-ek?

Ha egy fájlt töröl a számítógépről, az a Lomtárba kerül – hacsak nem a Shift+Delete billentyűkombinációt vagy szoftvert használta a PDF-fájl törlésére. Az ilyen törölt fájlokat néhány kattintással visszaállíthatja a Lomtárból. Kattintson a jobb gombbal a PDF-meghajtóra, és válassza a „Kivágás” lehetőséget.

Hogyan találhatom meg a lomtárat Windows 10 rendszeren?

Windows 10 rendszerben a következőképpen helyezheti el a Lomtárat az asztalon:
 1. Kattintson a Start gombra, majd válassza a Beállítások lehetőséget.
 2. Válassza a Testreszabás > Témák > Asztali ikon beállításai lehetőséget.
 3. Jelölje be a Lomtár > Alkalmaz jelölőnégyzetet.

Hogyan állíthatok vissza egy véletlenül lecserélt Word-dokumentumot?

 1. Kattintson a "Start" gombra, majd kattintson duplán a "Számítógép" elemre.
 2. Kattintson duplán a felülírt fájlt tartalmazó meghajtóra, és keresse meg a helyét.
 3. Kattintson a jobb gombbal a Word fájlra, és válassza a „Korábbi verziók visszaállítása” lehetőséget. Megjelenik az elérhető elemek listája a helyükkel együtt.

Hogyan állíthatok vissza egy lecserélt fájlt a Windows 7 rendszerben?

Keresse meg azt a fájlt vagy mappát, amely a helyreállítani kívánt fájlokat tartalmazza. Kattintson a jobb gombbal, és a menüből válassza a Korábbi verziók visszaállítása lehetőséget. Válassza ki a visszaállítani kívánt verziót a Windows által biztosított listából. Kattintson a Visszaállítás gombra a fájl helyreállításához.

Miért nincsenek a Word dokumentumom korábbi verziói?

Előfordulhat, hogy az Automatikus helyreállítás opció le van tiltva , ezért nem találja a dokumentum korábbi verzióját a Microsoft Word alkalmazásban. A funkció állapotát a Wordben az itt található lépések követésével ellenőrizheti. A dokumentum helyreállításához tekintse meg ezt az oldalt az Office-fájlok helyreállításával kapcsolatban.

Hogyan csinálhatok Windows rendszer-visszaállítást?

Használja a Rendszer-visszaállítást
 1. Válassza a Start gombot, majd írja be a vezérlőpultot a tálcán a Start gomb melletti keresőmezőbe, és válassza a Vezérlőpult (asztali alkalmazás) lehetőséget az eredmények közül.
 2. Keresse meg a Vezérlőpultot a helyreállításhoz, és válassza a Helyreállítás > Rendszer-visszaállítás megnyitása > Következő lehetőséget.

Hogyan állíthatom vissza a korábbi verziókat?

Kattintson jobb gombbal a fájlra vagy mappára, majd kattintson a Korábbi verziók visszaállítása lehetőségre . Megjelenik a fájl vagy mappa elérhető korábbi verzióinak listája. A lista tartalmazza a visszaállítási pontok verzióit. majd kattintson a Megnyitás gombra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez a kívánt verzió.

Hogyan kapcsolhatom be a fájlelőzményeket?

Állítson be egy meghajtót a Fájlelőzményekhez
 1. Húzza ujját befelé a képernyő jobb szélétől, majd érintse meg a Keresés lehetőséget. ...
 2. Írja be a Fájlelőzmények beállításait a keresőmezőbe, majd válassza a Fájlelőzmények beállításai lehetőséget.
 3. Válassza a Válasszon meghajtót lehetőséget, majd válassza ki a használni kívánt hálózati vagy külső meghajtót.
 4. Kapcsolja be a Fájlelőzményeket.

Hogyan kapcsolhatom be a rendszer-visszaállítást?

A Rendszer-visszaállítás engedélyezése Windows 10 rendszeren
 1. Nyissa meg a Start lehetőséget.
 2. Keresse meg a Visszaállítási pont létrehozása elemet, és kattintson a legfelső eredményre a Rendszer tulajdonságai oldal megnyitásához.
 3. A "Védelmi beállítások" részben válassza ki a fő "Rendszer" meghajtót.
 4. Kattintson a Konfigurálás gombra. ...
 5. Válassza a Rendszervédelem bekapcsolása lehetőséget. ...
 6. Kattintson az Alkalmaz gombra.