Feltörték az Adobe-t?

Pontszám: 5/5 ( 30 szavazat )

Az Adobe-t a közelmúltban súlyos adatszivárgás érte , és közel 7,5 millió Creative Clouds-fiókot tártak a nyilvánosság elé. Állítólag az érzékeny felhasználói adatokat tartalmazó adatbázis bárki számára könnyen elérhető volt webböngészőn keresztül.

Kit törtek fel 2020-ban?

Íme 7 fő szabályszegés, amely 2020-ban történt:
  • 1- Nintendo adatszivárgás. ...
  • 2- Twitter Spear adathalász támadás. ...
  • 3- Easy Jet Data Breach. ...
  • 4- CAM4 adatszivárgás: 10,88 milliárd rekord. ...
  • 5- Marriott adatszivárgás. ...
  • 6- Zoom hitelesítő adatok Hack. ...
  • 7- Az Antheus Tecnologia biometrikus adatok megsértése.

Mikor törték fel az Adobe-t?

Ez a szivárgás sehol sem olyan súlyos, mint a hírhedt 2013 -as Adobe-sértés, amikor a hackerek teljes nyilvántartást szereztek, beleértve a titkosított fizetési adatokat is, közel 38 millió Adobe-felhasználóról. Abban az időben az Adobe feltörése volt az egyik legnagyobb hack.

Adatvédelmi incidens történt az Adobe-val?

Az Adobe Creative Cloudról 2013 októberében az Adobe adatvédelmi incidenst szenvedett el, amely legalább 38 millió felhasználót érintett. 3 millió titkosított ügyfélhitelkártya és ismeretlen számú felhasználó bejelentkezési adatai kerültek nyilvánosságra.

Feltörhető az Adobe Acrobat?

A népszerű Acrobat DC dokumentumolvasó hibája hackereket engedhet be a számítógépébe – derült ki kedden a Cisco Talos kutatóiból. ...

A 6 LEGVESZÉLYESEBB HÁKKER A ROBLOXON!

44 kapcsolódó kérdés található

Feltörhetnek egy PDF megnyitásával?

Igen , az Adobe PDF dokumentumok különféle típusú vírusokat vagy rosszindulatú futtatható kódokat hordozhatnak. A rosszindulatú programokat elsősorban a multimédiás tartalom, a hiperhivatkozások, a JavaScript-kód és a rendszerparancsok rejtik el. A rosszindulatú támadás akkor fut le, amikor a felhasználók megnyitják a fájlt, vagy a megnyitás után interakcióba lépnek a beágyazott tartalommal.

Feltörhetek egy PDF megnyitásával?

Egy kutatócsoport megállapította, hogy a PDF-fájlok még extra titkosítással is könnyen feltörhetők . ... Ehelyett a támadás a Portable Document Format (PDF) által használt titkosítási sémákat célozza meg, ami azt jelenti, hogy minden PDF sebezhető, függetlenül a megtekintésükhöz használt szoftvertől.

Miért kaptam e-mailt az Adobe-tól?

Az Adobe különféle körülmények között küld leveleket; ezek közül néhány a következőket tartalmazza: Kéri, hogy az Adobe e-mailben küldje el tagsági jelszavát . Ön az Adobe Store-ban vagy egy másik Adobe e-kereskedelmi rendszerben vásárol. Ügyet hoz létre az Adobe Ügyfélszolgálati portálon.

Biztonságos a MyFitnessPal?

2018. március 25-én az Under Armour figyelmeztette az ügyfeleket, hogy MyFitnessPal adatvédelmi incidens történt, amely 150 millió fiókot érintett. Under Armour nem vesztegette az időt a hatóságok és az ügyfelek értesítésére. Kiberbiztonsági szakértők biztosították az alkalmazást , és folyamatosan figyelik a szokatlan vagy gyanús tevékenységeket.

Mennyire biztonságos az Adobe Creative Cloud?

Az asztali és mobilalkalmazásoktól a felhőszolgáltatásokig az eszközeit a legmodernebb biztonság védi, kezeli és felügyeli . Az ügyfelek tartalmait érintő Adobe-szolgáltatások több szabványos tanúsítványt is teljesítettek.

Hogyan törték fel a hackerek az Adobe-t?

Miközben az ellopott Adobe-ügyfél fizetési kártyaadatait titkosították , az Adobe szerint lehetséges, hogy a támadók megszerezhették a titkosítási kulcsokat vagy feltörték a titkosítást, annak erősségétől és megvalósításától függően - állítják biztonsági szakértők.

Miért támadták meg az Adobe-t?

A fő probléma az volt , hogy a vállalat több belső hálózati helyen hagyta a vásárlói nyilvántartások másolatait, amelyek már nem voltak olyan védettek, mint az Adobe globálisan központosított kirakata . Az észak-karolinai Cooper a rendezésről szóló nyilatkozatában kijelentette, hogy a vállalkozásoknak és a kormánynak többet kell tennie a fogyasztói adatok védelme érdekében.

Feltörték a Canvát?

Az ausztrál online tervezőeszköz, a Canva a legújabb, amely csatlakozott a kibertámadások áldozatainak seregéhez, miután hackerek behatoltak a rendszerekbe és ellopták közel 140 millió felhasználó adatait. Ezenkívül a támadás során a hackerek nem fértek hozzá hitelkártya-adatokhoz vagy tervekhez. ...

Mi a történelem legnagyobb adatszivárgása?

Minden idők legnagyobb adatszivárgásának rekordját a Yahoo tartja 3 milliárd feltört fiókjával (Statista). 2019-ben a Facebook 540 millió felhasználói rekordot tett közzé az Amazon felhőszerverén (CBS). 2018-ban a Marriott International adatszivárgása nagyjából 500 millió vendéget érintett (New York Times).

Honnan tudhatja, hogy adatait feltörték?

A „Have I been pwned” nevű webhely segíthet az internethasználóknak megállapítani, hogy adataik nyilvánosságra kerültek-e egy online jogsértés során. A Troy Hunt biztonsági elemző által karbantartott, a haveibeenpwned.com webhelyen található adatbázis lehetővé teszi annak ellenőrzését, hogy valamelyik e-mail címét vagy jelszavát feltörték-e az internetes beszédben.

Mi az adatvédelmi incidens leggyakoribb formája?

A hacker támadások lehetnek az adatszivárgás leggyakoribb okai, de gyakran egy gyenge vagy elveszett jelszó az a sebezhetőség, amelyet az opportunista hacker kihasznál. A statisztikák azt mutatják, hogy 2012-ben 5-ből 4 „hacknek” minősített incidens részben gyenge vagy elveszett (ellopott) jelszavak miatt következett be!

Mennyire biztonságos az örökségem?

2018-ban a MyHeritage biztonsági rést szenvedett el, amikor a hackerek 92 millió e-mail bejelentkezési nevet és jelszót loptak el a felhasználóktól. A személyes adatok, például a DNS és a felhasználók családfái nem kerültek veszélybe az adatvédelmi incidens során. Az eset után a cég kétfaktoros hitelesítést kezdett el használni.

Eladja a MyFitnessPal az adataimat?

A MyFitnessPal megoszthat személyes adatokat (korlátozott esetekben) vagy egyéb információkat a hirdetőkkel, hogy tájékoztatást nyújtson az Ön számára legrelevánsabb termékekről és szolgáltatásokról, és lehetővé tegye számunkra, hogy javítsuk hirdetési és marketingtevékenységeinket és szolgáltatásainkat.

Hogyan tehetem priváttá a MyFitnessPal szolgáltatást?

Miután bejelentkezett, kattintson a "Saját otthonom", majd a "Beállítások", majd a "Profil adatvédelmi beállításai" elemre . Beállíthatja ezt a „Csak én magam” értékre, amely csak a felhasználónevét és az elsődleges profilfotóját láthatja a többi felhasználó számára.

Az Adobe küld e-maileket?

Az Adobe különféle körülmények között küld leveleket; ezek közül néhány a következőket tartalmazza: Ön kéri, hogy az Adobe e-mailben küldje el tagsági jelszavát. Ön az Adobe Store-ban vagy egy másik Adobe e-kereskedelmi rendszerben vásárol.

Lejárnak az Adobe-fiókok?

Az Adobe Connect felhasználói fiókok egy idő után lejárnak .

Az Adobe online biztonságos?

Biztonságosak az Adobe Acrobat online szolgáltatásai? Igen . Az Adobe-nál nagyon komolyan vesszük az Ön digitális élményeinek biztonságát. A biztonsági gyakorlatok mélyen beépültek belső kultúránkba, szoftverfejlesztésünkbe és szolgáltatási műveleteinkbe.

Milyen gyakran törik fel az emberek telefonját?

Noha 2020-ra nincs megbízható adat erről, a 2018-as adatok azt mutatják, hogy abban az évben több mint 2,5 milliárd fiókot törtek fel. Ez nagyjából 6,85 millió fiók feltörésének felel meg minden nap, vagy 158-nak másodpercenként .

A PDF biztonsági kockázatot jelent?

"Általában a PDF-dokumentumok, amelyeket gyakran böngészővel vagy olvasóval (például Adobe Acrobat vagy Reader) nyitnak meg, tartalmazhatnak rosszindulatú Javascriptet , vagy lehetővé tehetnek más rendszer-interakciót, amely lehetővé teszi kódfuttatást vagy más támadási vektorok előfordulását, néha a felhasználó tudta nélkül. ," elmagyarázta.

Feltörhető az iPhone PDF-en keresztül?

iPhone-ját feltörhetik, ha csak megnyit egy JPEG-képet, PDF- vagy betűtípusfájlt . Mi rosszabb, mint tudni, hogy az ártatlan megjelenésű JPEG-ek, PDF-ek és betűtípus-fájlok eltéríthetik iPhone-ját, iPadjét és iPodját.