Mi a trudy név jelentése?

Pontszám: 5/5 ( 38 szavazat )

t-ru-dy. Származás: német. Népszerűség: 10503. Jelentése: egyetemes erő .

Mit jelent Trudy a Bibliában?

A Gertrude kicsinyített alakja, jelentése "a lándzsa uralkodója", vagy az Ermintrude jelentése " teljesen szeretett ". Nem: lány. Vallás: keresztény.

Mire való a Trudy becenév?

Trudy a Gertrude kicsinyítő szava .

Honnan származik a Trudy név?

A Trudy név német eredetű lánynév, jelentése: „erő lándzsája”. Ártatlan, őszinte és csillogó szemű, és éppoly elavult, mint az anya neve, Gertrude.

Mi Trudy teljes neve?

A Trudy több név rövid alakja, különös tekintettel a Gertrude névre, amely ófelnémet eredetű.

Igazi Jelentés

21 kapcsolódó kérdés található

Mi a truvy név jelentése?

A Truvy jelentése: A Truvy név német eredetű, olyan személyt jelent, aki értékeli a szépséget . A Truvy név német származású és lánynév.

Hogyan írják a Trudy nevet?

női keresztnév, Gertrude alakja.

Trudy német név?

Ónémet eredetű, "erős lándzsa" jelentéssel . A Trudynak 6 változata van: Truda, Trude, Trudey, Trudi, Trudie és Trudye. A Trudy-tól származó rövid babanevek Truth, Darda és Dorthy.

Mi a Trixie név jelentése?

A latin babanevekben a Trixie név jelentése: Örömot hoz, örömet hoz .

Mi a Gertrude név jelentése és eredete?

A Gertrud (más néven Gertrud) egy női utónév, amely germán gyökerekből származik, és jelentése „lándzsa” és „erő” . ... A német nyelvterületeken a Gertraud (ejtsd: Ger-trowt) a név ismerős változata.

Ki volt az első nő, aki átúszta a La Manche csatornát?

Gertrude Ederle (1905-2003) történelmet írt, és 1926-ban a nemzetközi sztárba repült, amikor 20 évesen első nőként úszta meg a La Manche csatornát, amelyet akkoriban a világ egyik legkeményebb állóképességi próbájának tartottak, és legyőzte a leggyorsabb férfit. közel két órával rekord, és kihívásokkal teli képzetek...

Mi a Marlise név jelentése?

mar-lise. Eredete: héber. Népszerűség:27201. Jelentése: kívánt gyermek .

Ritka név a Trixie?

A Trixie volt az 10979. legnépszerűbb lánynév . 2020-ban mindössze 8 kislány volt a neve, Trixie. A 2020-ban született 218 881 kislányból egynek Trixie a neve.

Trixie rossz szó?

A Trixie egy általánosságban becsmérlő szleng kifejezés , amely egy fiatal városi fehér nőre utal, aki jellemzően egyedülálló és a 20-as vagy a harmincas évei elején jár.

Trixie jó név?

A Trixie-lét öröme Azok számára, akik nem tudják, a Trixie egy latin név, ami azt jelenti, hogy „ő, aki boldogságot hoz ”. És mi lehetne jobb célja egy kutyának, mint boldogságot hozni az otthonodba, így Trixie egy nagyon jó név minden kutyának, még akkor is, ha egy kis huncutságot hoznak magukkal.

Mi az a Turdy?

Tele vagy ürülékkel szennyezett ; székletről vagy azzal kapcsolatos. Későbbi használatban is (főleg a bántalmazás kifejezéseként): kellemetlen, kellemetlen, megvetendő.

Mi a ouiser név jelentése?

Az Ouisa eredete és jelentése Az Ouisa név lánynév, jelentése: „ híres harcos” .

Mit jelent a rosszindulat?

1: vágy, hogy fájdalmat, sérülést vagy szorongást okozzunk egy másiknak, pusztán rosszindulatból fakadó támadás. 2 : jogsértő cselekmény elkövetésére vagy károkozásra irányuló szándék jogi indoklás vagy kifogás nélkül tönkretette a hírnevét és rosszindulattal tette.

Ki volt az első nő?

A Lilith , Az első nő legendája a 19. századi feldolgozása Lilith régi rabbinikus legendájának, az első nőnek, akinek élettörténetét nem rögzítették a korai világból, és akinek otthonát, reményét és Édenét egy másik nőnek adták át. .

Ki a világ leggyorsabb úszója?

Az olimpiai aranyérmes Michael Phelps körülbelül 1,42 perc alatt képes úszni a 200 méteres gyorsúszást, ami körülbelül 4,7 mérföld/órás vagy 7,6 km/óra (kilométer/óra) sebességnek felel meg. Egy vitorláshal körülbelül 10 másodperc alatt képes 200 métert megtenni!

Mi a Don rövidítése?

A Donald rövid formája a Don. Donald kedvenc formái közé tartozik Donnie és Donny. A Donella női keresztnév Donaldtól származik.