A szerzetesről, aki megölte Trudyt, és miért?

Pontszám: 4,1/5 ( 12 szavazat )

Ethan Rickover (más néven „bíró”) a Kaliforniai Fellebbviteli Bíróság bírája volt. Abban az időben, amikor az állam legfelsőbb bíróságába jelölték ki, végül kiderült, hogy ő volt a felelős Trudy Monk meggyilkolásáért.

Miért cserélték le Trudyt a Monkon?

Trudyt Stellina Ruisch alakította végig az 1. és a 2. évadban, de végül Melora Hardin váltotta fel, mivel a showrunnerek olyan színésznőt szerettek volna, aki képes összetettebb visszaemlékezésekben és hallucinációkban is szerepelni . ... Trudy allergiás volt a halakra.

Monk megtalálta Trudy lányát?

Így természetesen az utolsó órában, miközben Monk megfejtette Trudy meggyilkolásának „rejtélyét”, valamint a mérgezés gyógymódját, aminek napokon belül meg kellett volna ölnie, az is kiderült, hogy Trudy lánya életben van. , egy csinos 26 éves Molly.

Bitty Schram megbánta, hogy elhagyta Monkot?

Bitty Schramot azonban a sorozat harmadik évadában szerződésviták miatt elengedték , láthatóan magasabb fizetést akart, és az alkotók úgy érezték, helyettesíthető.

Natalie terhes volt Monkon?

Traylor Howard (Natalie) valóban terhes volt a gyártás alatt . Így minden jelenetben, amelyben megjelenik, a gyomra el van rejtve valami mögött, legyen az egy autó, egy asztal vagy egy kabát. Az egyetlen kivétel az, amikor Natalie terhesnek "játssza magát"; akkor teljesen láthatóvá válik a gyomra.

Hogyan ölték meg Trudyt | Szerzetes

21 kapcsolódó kérdés található

Ki ölte meg a szerzetesek feleségét?

Ethan Rickover (más néven „bíró”) a Kaliforniai Fellebbviteli Bíróság bírája volt. Abban az időben, amikor az állam legfelsőbb bíróságába jelölték ki, végül kiderült, hogy ő volt a felelős Trudy Monk meggyilkolásáért.

Vajon Monk megtudja valaha, mi történt a feleségével?

Ez a nyolcadik és egyben utolsó évad tizenötödik és tizenhatodik része, és összességében a sorozat 124. és 125. epizódja. Adrian Monk (Tony Shalhoub) tizenkét évnyi keresés után végre felfedezi feleségét, Trudyt (Melora Hardin) gyilkosát , és egy hét év, nyolc évszakos ívet zár le.

Miért törölték a Monkot?

Bár fenntartják, hogy véget akarnak vetni Monknak, amíg a műsor még kreatívan a csúcson van, a törlés oka dollárban és centben keresendő. Az évadok előrehaladtával a gyártási költségek nőttek , és a hálózat valószínűleg nehezen tudja igazolni az epizódok magas árcéduláját.

Kivel köt Randy Monkban?

Három évvel a sorozat kezdete előtt csatlakozott a rendőrséghez. A "Mr. Monk férjhez megy" 2. évadban Randy úgy tesz, mintha Monk és Sharona házasok lennének, hogy megmentsék anyját, Maria-t Dalton Padrontól, egy nagyon hátsó szándékú gyilkostól.

Mennyi ideig voltak házasok Trudy és Monk?

Trudy nem randevúzott sokat a középiskolában, mert arra számított, hogy megtudja, ki lesz a megfelelő férfi, ha megtalálja. Ők ketten randevúzni kezdtek, egymásba szerettek, és 1990. augusztus 8-án összeházasodtak .

Mi történt Natalie-val a Monk végén?

Monk and the End", ez történt. A Monk utolsó epizódja ott folytatódik, ahol az utolsó véget ért. Monk (Tony Shalhoub) és Natalie (Traylor Howard) azt a kazettát nézik, amelyet Trudy (Melora Hardin) a halála előtt rögzített. ... Lányt szült, de a baba kilenc perccel később meghalt .

Adrian Monk beleszeret?

Trudy Monk Adrian Monk felesége volt. Miután az egyetemen találkoztak Adriannal, egymásba szerettek, és később összeházasodtak .

Miért érintenek meg dolgokat a szerzetesek?

Úgy tűnik, Monk rögeszmés-kényszeres zavar (300.3). ... Adrian aggodalma az ártalmatlan tárgyak, például a tej miatt, és a kényszere, hogy megérintsen dolgokat, például póznákat, a kényszerbetegség jelöltjévé teszi.

Natalie Teeger visel Louboutin cipőt?

Natalie-t gyakran látják Christian Louboutin cipőben , ami jól látszik a védjegyként szereplő vörös talpon. Mivel nevetségesen drágák, lehet, hogy csak kopogtatót visel.

Natalie Teeger gazdag?

Natalie Robert és Peggy Davenport gyermekeként született, a Davenport Toothpaste-től, a "világ harmadik legnagyobb fogkrémgyártójától". Gazdag családban nőtt fel, de elhidegült szüleitől. ... Házasságukból egy lányuk született, Julie Teeger, akit a szülei ennek ellenére utálnak.

Házasodhatnak a szerzetesek?

A buddhista szerzetesek úgy döntenek, hogy nem házasodnak össze , és cölibátusban maradnak, miközben kolostori közösségben élnek. ... A szerzeteseknek nem kell életük hátralévő részét a kolostorban tölteniük – teljesen szabadon visszatérhetnek a mainstream társadalomba, és néhányan csak egy évet töltenek szerzetesként.

Ki az apja Traylor Howard babának?

A Monk ötödik évadában terhes volt, ezért több részt dobozokkal, újságokkal és hasonlókkal töltött a hasa előtt, hogy elrejtse a terhességet. Traylor 2011-ben harmadszor is feleségül vette Jarel Portmant , a híres építész, John C. Portman Jr. fiát; a pár fia, Julien 2012-ben született.

A Monk igaz történeten alapul?

A San Francisco-i rendőrség egykori gyilkossági nyomozója. ... A sorozat társ-alkotója, David Hoberman azt mondja, hogy a Monkot részben önmagára, valamint más kitalált nyomozókra alapozta , mint például Columbo hadnagy, Hercule Poirot és Sherlock Holmes.

Mit fizet Natalie Monknak?

Monk figyelmezteti, hogy új főnöke nem lesz olyan jó, mint volt. A végén hiányzik neki a vele való munka izgalma, és visszatér a munkájához, amikor a férfi lemond a jelvényéről. A végén a párbeszédben nem értenek egyet abban, hogy felmond-e vagy elengedték: Monk: Heti 900 dollárt fizetek.

Lesz Monk film?

A Monk alkotója, Andy Breckman elárulta, hogy majdnem három évnyi adás nélkül Monk visszatér a tévébe! Tony Shalhoub visszatér a rögeszmés-kényszeres címszereplőként, Adrian Monkként egy kétórás tévéfilmre, amelyet valamikor még ebben az évben mutatnak be.