Milyen mondat a bosszúálló?

Pontszám: 4,8/5 ( 1 szavazat )

Bosszúálló mondatpélda. Nagyon bosszúálló ember. A férfinak olyan széles volt a bosszúvágya, mint a völgy, kétségtelenül ott volt.

Mi a példa a bosszúállóságra?

Hajlamos bosszút állni, ha sérelem éri. ... A bosszúálló definíciója az, aki bosszút áll. A bosszúvágyra példa az az ember, aki minden aljas dolgot, amit valaha mondott neki, leír egy füzetbe, hogy visszakapja azokat az embereket, akik nem voltak kedvesek .

Mit nevezel bosszúálló embernek?

hajlandó vagy hajlandó bosszút állni; bosszúálló : bosszúálló személy. bosszúálló szellemből kiindulva vagy azt mutatva: bosszúálló pletykák.

Mi a jó mondat az ellenséges kifejezésre?

1. Ellenséges pillantásuk azt mutatta, hogy nem szívesen látják. 2. A tapasztalat általában ellenségessé tette a nőkkel szemben.

Hogyan használd a igazolást egy mondatban?

Példák az igazolásra egy mondatban A bizonyítékok teljes mértékben igazolják . Ezek a felfedezések igazolják elméletüket. A probléma megközelítését a pozitív eredmények igazolták. Igazoltatva érezte magát, amikor kiderült az igazság.

bosszúálló - 12 melléknév, amelynek jelentése bosszúálló (mondatpéldák)

19 kapcsolódó kérdés található

Meg tudod igazolni magad?

Megtisztítani valakit vagy magát valamilyen bűnösségtől, vádtól, hibáztatástól, gyanútól stb.; valakinek vagy saját ártatlanságának vagy valamivel kapcsolatos igazolásának megerősítése vagy fenntartása. Ez az ítélet igazolja őt a 90-es évek elejére nyúló bűnvádi vádak miatt.

Mit jelent az, hogy igazolva érzi magát?

A igazolt azt jelenti, hogy " felszabadult a bűntudat minden kérdésétől ". Ha az emberek azt hiszik, hogy valami rosszat tettél, akkor arról álmodozol, hogy igazolják, vagy ártatlannak találják.

Mi az ellenségeskedés példája?

Az ellenségesség meghatározása barátságtalan vagy háborús érzés. Az ellenségeskedésre példa egy középiskolai zaklató, aki bezárja egy osztálytársát a szekrényébe . Az ellenségeskedésre példa a zsúfolt piacon felrobbanó bomba. ... Az ellenségeskedés állapota; antagonizmus vagy ellenségeskedés.

Mi az agresszív mondat?

1. Egyes gyerekek sokkal agresszívebbek, mint mások . 2. Az amerikai üzleti életet ma az agresszív tengerentúli versenytársak kihívásai jelentik.

Mi a Hastile jelentése?

melléknév. ellenségről, ellenségről vagy rá jellemző : ellenséges nemzetről. érzésben, cselekvésben vagy jellemben ellentétes; antagonisztikus: ellenséges kritika. antagonizmus jellemzi. nem barátságos, meleg vagy nagylelkű; nem vendégszerető.

Honnan lehet tudni, hogy valaki bosszúálló?

Általánosságban elmondható, hogy valaki, aki bosszúálló, hajlamos haragot tartani és „visszakapni”, ha úgy érzi, hogy valamilyen módon megbántotta őt. Mindenki tud bosszúálló módon cselekedni bizonyos helyzetekben, és nem mindenki él személyiségzavarral, aki ezt teszi.

Rossz bosszúállónak lenni?

A bosszúálló személyiségzavarban szenvedő személy haragot épít fel, fájdalompontokat tárol önmaga és mások ellen, hogy igazolja érzéseit. ... Ha egyszer célponttá válsz, egy bosszúálló ember megpróbál elpusztítani. Be kell bizonyítaniuk, hogy te vagy a végső vesztes azáltal, hogy elpusztítanak téged.

Milyen a bosszúálló nő?

(vɪndɪktɪv ) melléknév. Ha azt mondod, hogy valaki bosszúálló, akkor bírálod őt, mert szándékosan megpróbálja felzaklatni vagy bajt okozni valakinek, akiről azt gondolják, hogy árt neki. [helytelenítés] ...egy bosszúálló nő , aki kétségbeesetten bosszút akar állni a férfi ellen, aki szerette és elhagyta őt .

Hogy hívják azt az embert, aki bosszút akar állni?

A bosszúálló olyan személy leírására szolgál, aki elhatározta, hogy bosszút áll – megtorlást vagy megbüntetését valakinek valamilyen sérelemért, amit okozott, vagy jogsértésért, amit elkövetett (akár valós, akár vélt). A bosszúálló azt is jelenti, hogy hajlandó bosszút állni. A bosszúálló melléknév szoros szinonimája.

Milyen típusú ember áll bosszút?

"Azok az emberek, akik bosszúállóbbak , általában azok, akiket a hatalom, a tekintély és a státuszvágy motivál" - mondja. – Nem akarják elveszíteni az arcukat. McKee tanulmányában 150 egyetemi hallgatót kérdezett meg, akik a bosszúhoz, a tekintélyhez és a hagyományokhoz, valamint a csoportok egyenlőtlenségéhez való hozzáállásukkal kapcsolatos kérdésekre válaszoltak.

Mi a különbség a rosszindulatú és a bosszúálló között?

Melléknévként az a különbség a bosszúálló és a rosszindulat között, hogy a bosszúálló hajlamos bosszút állni, amikor a bosszúálló , míg a bosszús rosszindulattal van tele, vagy azt mutatja; bosszantás, bosszantás vagy sérülés vágya; rosszindulatú; rosszindulatú.

Mi az agresszív példa?

Példák az agresszív viselkedésre: Fizikai erőszak , például harapás, ütés és rúgás. Verbális ellenségeskedés, például fenyegető üzenetek küldése e-mailben, telefonhívásban vagy közösségi médián keresztül, vagy valaki élete elleni fenyegetés, kiabálás és káromkodás.

Az agresszív pozitív szó?

Nagyon finom határvonal van az asszertívnek és az agresszívnak tekintett dolgok között, mivel mindkettő erőteljeset jelent, de az asszertív pozitív, az agresszív pedig negatív.

Mit jelent az agresszív ember?

az agresszív, harcos, asszertív, önérvényesítő azt jelenti, hogy tolakodóan energikus, különösen meghatározott célok elérésében. Az agresszív hajlam az uralkodásra, gyakran mások jogainak figyelmen kívül hagyásával vagy saját céljainak határozott és energikus követésével.

Miben különbözik az ellenségeskedés a haragtól?

A harag egy általános érzés, amelyet mindenki érez. ... Ennek oka lehet az elfojtott düh, vagy a rosszul elhelyezett harag, azaz valami más haragjának kioltása valakire vagy valami másra. Az ellenségeskedés ezzel szemben a rossz akarat és a rossz érzés állapotára utal, amikor az ember nem szeret vagy gyűlöl valakit vagy valami mást .

Mi az ellenségeskedés érzése?

Az ellenségeskedés a rossz akarat és a rossz érzés állapota . ... Az ellenségességgel két ország, valamint emberek közötti agresszív kapcsolatok leírására is használható.

Mit jelent, ha valaki ellenségesnek nevez?

Ha ellenséges egy másik személlyel vagy egy ötlettel szemben, akkor nem ért vele egyet, vagy helyteleníti őket, és ez gyakran megmutatkozik viselkedésében is. ... Aki ellenséges , az barátságtalan és agresszív . Versenyképessége egyre agresszívebbé és ellenségesebbé válhat másokkal való interakciójában.

Mit jelent a Sacrimonious?

melléknév. túlzottan vagy képmutatóan jámbor. „ Beteg, szentséges mosoly ” szinonimák: nálad szentebb, farizeusi, farizeusi, pietista, pietista, öntörvényű jámbor. egy istenség iránti tiszteletet birtokolnak vagy mutatnak vagy fejeznek ki.

Mit jelent angolul, hogy extenuate?

1: csökkenteni vagy megpróbálni csökkenteni (valami, például hiba vagy vétség) súlyosságát vagy mértékét részleges kifogásokkal: enyhíteni Nincs olyan közgazdasági elemzés, amely enyhíthetné a fanatizmust.

Mit jelent a Scurillous?

sunyi \SKUR-uh-lus\ melléknév. 1 a : durva nyelvhasználat vagy annak adott . b : vulgáris és gonosz. 2 : trágárságokat, visszaéléseket vagy rágalmazást tartalmaz.