Honnan van a primitív egyedi eszköz?

Pontszám: 4,4/5 ( 44 szavazat )

A sorozat az ausztrál Queensland államban található Far North Queenslandben található , és bemutatja a szerszámok és épületek készítésének folyamatát, kizárólag a vadonban előforduló anyagok felhasználásával. A 2015 májusában létrehozott csatorna 2020 februárjában több mint 10 millió feliratkozót és több mint 830 millió megtekintést ért el.

Honnan vannak a primitív építő srácok?

A férfiak, akik mindketten Kambodzsából származnak, 2015 óta töltenek fel videókat figyelemreméltó építményeikről. Céljuk, hogy bemutassák, hogyan lehet primitív túlélési eszközöket használni olyan építmények felépítésére, amelyeket nem is gondolnánk.

Ki az a primitív egyedi eszköz?

A harmincas évei közepén járó ausztrál John Plant 2015 májusában indította el a Primitive Channel-t. Az 5,4 millió előfizetővel és több mint 359 millió megtekintéssel a projekt elegendő hirdetési bevételt termel ahhoz, hogy finanszírozza Plant takarékos létét Queensland messzi északi részén. Van egy blogja is, ahol részletesebben elmagyarázza munkáját.

Kik azok a srácok a primitív szerszámból?

Három tag segít ebben a csatornában: Mr. Pen Sann (színész) Mr. Sophal (színész) Mr. Kimhout (kamerakezelő)

Ki az a primitív túlélőlány?

Lynx Vilden egy brit primitív túlélési szakértő, aki vadonbeli túlélési képességeiről ismert. Vilden Londonban, Angliában született. 21 évesen az Egyesült Államokba költözött.

99 nap Építsd meg a legcsodálatosabb földalatti alagút csúszda Temple House ( I. rész )

17 kapcsolódó kérdés található

Ki az a Heang úr?

A Mr Heang Update címet viselő Youtube-csatornát egy YouTuber üzemelteti és kezel, aki Kambodzsából indult, és az Angkor Wat templomról ismert. Kezdetben Youtube-videóin keresztül népszerűsítette a különféle építmények építésének folyamatát az egykori országban.

Ki az a Tfue úr?

A Tfue egy Slaylebrity az Amerikai Egyesült Államokból (USA). Jelenleg több mint 500 ezer előfizetője van a you tube-on. Azt tervezi, hogy egy földalatti várost épít a vadonban teljesen a semmiből a Primitive Tools segítségével. Nemrég talált egy kis dzsungelt egy dél-amerikai falu mellett, hogy megépítse a Földalatti Várost.

Ki áll a primitív technológia mögött?

A kék rövidnadrágos férfi John Plant , Queenslandből, Ausztráliából. Plant úr a primitív technológiai világ szupersztárja, és a témában a legsikeresebb YouTuber.

Milyen eszközt használ a primitív túlélés?

A csatorna tavaly nyári indulása óta 650 000 követőt szerző Survival Skills Primitive műsorvezetői két férfi, akik puszta kézzel halat fognak a patakban, éles kőszerszámmal falándzsát készítenek, és bambuszból vízszűrőt építenek. , levelek és szén.

Melyik országban épülnek primitív épületek?

Azt mondták, hogy a Primitive Building nevű medencevideót készítő csatorna Kambodzsában található.

Hány éves Johnplant?

John Plant lehet a legnépszerűbb YouTuber, aki soha nem beszélt a kamera előtt. Az elmúlt négy évben, amióta a 36 éves ausztrál elindította Primitive Technology nevű csatornáját, 9,8 millió feliratkozót vonzott, és több mint 775 millióan nézték meg 48 videóját.

Ki a leggazdagabb YouTuber?

A legjobb 15 milliomos YouTuber 2021-ben
  • Ryan's World (korábban Ryan ToysReview). Nettó vagyona: 80 millió dollár. ...
  • Tökéletes haver. Nettó vagyon: 50 millió dollár. ...
  • PewDiePie: Felix Arvid Ulf Kjellberg. Nettó vagyona: 40 millió dollár. ...
  • Daniel Middleton – DanTDM. ...
  • Markiplier: Mark Edward Fischbach. ...
  • Evan Fong. ...
  • MrBeast. ...
  • Dobrik Dávid.

Mennyi ideig tart a primitív túlélés felépítése?

További videók a YouTube-on Ennek a projektnek az építése/filmezése 28 napig tartott, és láthatjuk, hogyan tudta a helyiek a semmiből megépíteni a földalatti házat és a medencét modern eszközök nélkül.

Mi a legprimitívebb eszköz, amit ma használtál, és miért?

A kések az egyik legsokoldalúbb primitív eszköz, amelyet ma is használunk. Legyen szó élelmiszer aprításáról, önvédelemről, vadászatról vagy sebészeti célokról – a késeknek számtalan feladatuk van, amit elbírnak. A kés eredete sokak szerint a baltából fejlődött ki.

Miből készülnek a primitív eszközök?

A szerszámok mellett, amelyekkel munkához anyagra lesz szüksége, a primitív szerszámkészítés legfontosabb anyagai közé tartoznak a következők: Knappable Stone ; A tűzkő, a cseresznye, az obszidián, a jáspis és más kövek tökéletesek a "kapcsoláshoz"

Mi történt a primitív technológiai sráccal?

2020. május 28-án megjelent egy Reddit-bejegyzés, amely elmagyarázza, hol járt John. Azt írja, hogy John jól van, és minden rendben van . A bejegyzésben az is szerepel, hogy John jelenleg szünetet tart a YouTube-on, mert egy kábelhálózat projektjén dolgozik.

Mennyit keresnek a YouTube-osok?

A legtöbb YouTube-felhasználó körülbelül 18 dollárt keres minden 1000 hirdetésmegtekintés után . Ez 1000 videómegtekintésenként körülbelül 3–5 dollárt jelent. Ez természetesen a csatornádtól függően változik, de ez hozzávetőleges becslést ad arról, hogy mi kell a YouTube-on való megélhetéshez. A YouTube és a Google Adsense rendszeresen módosítja fizetési feltételeit.

Ki a dzsungel túlélése?

A Jungle Survival egy YouTube-csatorna, amely két kambodzsai férfit követ, akik lenyűgöző villákat, alagútmedencéket és bambuszházakat építenek. ... Az egyik videóban az egyik YouTuber egy kidolgozott földalatti úszómedencét készít. Először egy hatalmas, négyzet alakú lyukat ás a földbe egy lapát segítségével.

Hol van a tube egyedülálló vadon?

Megválaszolatlan kérdések a titokzatos kambodzsai Youtuberoknak. A Heang frissítés, a Tube Unique Wilderness egyike annak a sok meg nem nevezett YouTube-csatornának, amely alig több mint egy éve kezdett el ilyen videókat közzétenni a semmiből.

Valósak a primitív technológiai videók?

Valódiak a primitív építési videók? A PMV nem tartalmaz olyan videókat, amelyeken emberek építenek dolgokat. Bár egyes videók tartalmaznak egy kis vadászatot vagy horgászatot is (amelyek többsége színpadiasnak tűnik), nem a valódi primitív technológia, építési vagy túlélési technikák bemutatásáról szólnak .

Ki a legszegényebb ember a világon?

1. Ki a legszegényebb ember a világon? Jerome Kerviel a legszegényebb ember a bolygón.