Mi olvasztja gyorsabban az érceket a minecraftban?

Pontszám: 4,3/5 ( 57 szavazat )

A kohók 2019 elején kerültek be a Village & Pillage frissítésbe. Megszagolják az érctömböket, a szerszámokat és a páncélt, akárcsak a hagyományos kemencék. De kétszer olyan gyorsan dolgoznak, mint a hagyományos kemencék! Úgy fognak átrágni egy halom vas- vagy aranyércet, mintha nem lenne holnap, és fényes kupacot hoznak létre.

Mi olvasztja a leggyorsabban az érceket a Minecraftban?

Ma azonban a Blast Furnace -ről beszélünk, amely a játék közbeni frissítése a keményebben és gyorsabban olvadó kemence. Nem fogod mindenre használni, de tökéletes, ha egy hosszú, kemény bányában töltött nap után ér haza, főzésre kész vasérccsel.

Melyik üzemanyag illat a legjobban a Minecraftban?

A kemence tüzelőanyagai A szén és a faszén a leghosszabb élettartamú tüzelőanyagok (egységenként), a láva kivételével. Az alábbi táblázatban szereplő „teljesítmény” besorolás az egyes üzemanyagok teljesítményén alapul – minél magasabb a névleges érték, annál több elemet tud megszagolni üzemanyagegységenként.

Mi adja a legtöbb XP-t olvasztáshoz?

Bármilyen érc olvasztása némi tapasztalattal jár, de általában csak az arany és az ősi törmelék éri meg. Minden más érc esetében jobb a bányászat. Mérsékelt mennyiség érhető el más anyagok olvasztásával/főzésével: élelmiszerek, agyaggolyók vagy kockák, kaktuszok, fahasábok, homok vagy macskakő, a legtöbbet adó kaktusz ‌ [ csak JE ] .

Homok olvasztása ad XP-t?

Valóban tapasztalati gömböket szerezhetsz közönséges anyagok olvasztásával, de az olvasztáshoz szenet vagy faszenet kell használni . A szén korlátozott erőforrás, és a szén gazdálkodást igényel, így ez nem egy játéktörő XP generációs ciklus.

Hogyan tegyük jobbá az új olvasztást

20 kapcsolódó kérdés található

Meg tudod szagolni a gyémántpáncélt?

Nem. Csak vas- és aranyszerszámok, kardok és páncélok (beleértve a lópáncélt is) olvaszthatók meg, vas- és aranyrögöket biztosítva. A bőr és gyémánt tárgyakat nem lehet újrahasznosítani, de a fát üzemanyagként használhatjuk.

Melyik a leggyorsabban megszagolható elem?

A nagyolvasztó kemence az olvasztott ércek gyorsabb alternatívájaként használható. Kétszer gyorsabban képes olvasztani az ércet, mint egy kemence, de kétszer olyan gyorsan használja fel az üzemanyagot, és csak az érchez kapcsolódó tömböket tud megolvasztani. Tehát ha ételt akar olvasztani, akkor használjon kemencét vagy tábortüzet.

Hány tömböt tud 1 szén megszagolni?

Üzemanyag. A széntömbök kemencében tüzelőanyagként használhatók. Egy széntömb 800 másodpercig tart (16000 kullancs), ami 80 darabot megszagol.

A nagyolvasztó megolvaszthatja a homokot?

A kohóknak képesnek kell lenniük a homok , a Netherrack, a macskaköves és a kővel kapcsolatos tömbök gyorsabb olvasztására, nem csak az ércekre. A normál kemencéknek csak alacsony szintű kemencéknek kell lenniük a világ első óráiban, és ezeket füstölőkre és nagyolvasztókra kellene felváltani. ...

A Lava a legjobb üzemanyag a Minecraftban?

A lávavödör a legjobb üzemanyagforrás...papíron. Tovább ég, mint bármely egységnyi üzemanyag, de a játékosok nem tudják egymásra rakni.

A szárított hínár jobb, mint a szén?

A szárított moszattömbök tüzelőanyagként használhatók kemencékben, nagyolvasztókban és dohányzókban. Égési ideje 200 másodperc (4000 kullancs), és 20 darabot képes megszagolni. Ez 2,5-szerese a szén és faszén égési időtartamának, és 0,25-szerese egy széntömb égési időtartamának.

Mennyi ideig tart megszagolni egy kupacot egy dohányzóban?

Minden olvasztási művelet 10 másodpercet vesz igénybe, és a folyamatot a nyíl mutatja. Ha a kemencéből kifogy a tüzelőanyag a nyíl feltöltése előtt, akkor a bemenet nem lesz megolvasztva, és a folyamat 2-szeres sebességgel fog visszatekerni.

Mit csinál egy dohányos a Minecraftban?

A dohányzó minecraft egy olyan blokk, amely élelmiszerek, például kemencék főzésére használható , de kevesebb időt vesz igénybe, mint a kemence. Ez is szolgálhat a hentes munkahelyi kinézet blokkjaként. Ha nem élelmiszerhez használja, akkor nem fog működni.

Mit szagolhat a nagyolvasztó?

A kohók hasonlóak a kemencékhez, de csak érctömböket és vasból, aranyból vagy láncpáncélból készült szerszámokat/páncélokat tudnak megolvasztani. A nagyolvasztó kemencék a dohányosok párjaként szolgálnak, amelyeket főként az ételek gyorsabb elkészítésére használnak. Az olvasztóberendezések egy vas- vagy aranyrögöt nyernek a megfelelő anyagokból.

Hány tömböt tud megszagolni egy lávavödör?

olvasztás. A lávavödör hatékony üzemanyagként használható. Ennek a leghosszabb égési ideje, 1000 másodperc, szemben a széntömb 800 másodpercével (egy lávavödör 100, a széntömb 80 elemet olvaszt meg).

Hány szén kell a 64 Sand olvasztásához?

8 szén 64 tételt olvaszt meg, ami szénenként pontosan 8 tételt jelent.

Mi jobb a szénnél a Minecraftban?

A Minecraftban a szén nagyszerű alternatíva a szén helyett. A játékosok 8 tárgyat szagolhatnak 1 szénenként. Bár technikailag ugyanolyan hatékonyságú, mint a szén, a faszén nagyszerű lehetőség azoknak a játékosoknak, akiknek tömeges mennyiségű fája van.

Jobb szenet vagy szénblokkokat használni?

Egy széntömb 80 tételre elegendő. Ezért hatékonyabb a széntömbök használata, mint 9 különálló darab használata, amely csak 72 darabot eredményezne.

Mitől lesz gyorsabb Stone szag?

Ez tényleg olyan egyszerű. Azonban amint azt jól tudja, ennek megszaglása eltarthat egy ideig. Szerencsére az olvasztás kétszer gyorsabban megy végbe egy nagyolvasztóval .

Melyik életközösség a legjobb gyémántkereséshez?

A gyémántok gyakoribbak a sivatagokban, a szavannákban és a mesákban . Némi kutatás után úgy gondolom, hogy a gyémántok gyakoribbak (de még mindig egy kicsit ritkák) a sivatagokban.

Meg tudja olvasztani a gyémánt ércet?

olvasztás. Megjegyzés: A gyémánt ércet csak a Silk Touch segítségével lehet megolvasztani . Normál körülmények között a gyémántérc bányászatkor gyémántot dob ​​le.

Érzed a netherita páncél szagát?

A netherit tárgyak erősebbek és tartósabbak, mint a gyémánt, lebeghetnek a lávában, és nem éghetnek el.

Mi a leggyorsabb módja az XP beszerzésének Minecraftban?

Íme a leggyorsabb módja az XP megszerzésének és a szintlépésnek a Minecraftban:
  1. Az ellenséges csőcselék megölése gömböket fog ledobni. ...
  2. A bányászat a leggyorsabb módja annak, hogy a játékos XP-t szerezzen a játék elején. ...
  3. Az olvasztás bizonyos ércek vagy ételek elkészítését jelenti a kemencében. ...
  4. Az állatok két fő módon biztosítanak XP-pontokat.

Több XP-t ad a szerencse?

A Fortune egy bányászati ​​és ásószerszámokra alkalmazott varázslat, amely növeli az egyes tárgyak leesésének számát és/vagy esélyét. Nem növeli a tapasztalatcsökkenést .