Mi az igazság nagy targhee-botja?

Pontszám: 4,7/5 ( 14 szavazat )

A Stick of Truth a következőkre utalhat: Stick of Truth (Grand Targhee), a Grand Targhee Resort hómélységi mutatója , amely Wyoming nyugati részén található, az Egyesült Államok South Parkjában: Az igazság botja.

Mi az a Grand Targhee Resort Stick of Truth?

A Grand Targhee alkalmazottai minden nap felváltva állítják vissza a Stick of Truth-ot az üdülőhely alapterületén, hogy pontos mérést végezzenek, amely nem függ a Snowtel telephelyeitől vagy a napi havazás nyomon követésétől.

Miről ismert Grand Targhee?

A Grand Targhee Resort folyamatosan elismert nagy havazásáról, páratlan hegyi kerékpározásáról , valódi nyugati vendégszeretetéről, festői szépségéről, kiváló ár-érték arányáról és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségéről.

Honnan kapta a Grand Targhee nevét?

A Shoshone indiánok a Teton-hegységet Tee-Win-At-nak nevezték, ami azt jelenti, hogy „magas csúcsok”. A „Grand Targhee” név a Grand Tetonoktól és a Chief Targhee-től, a Bannock törzs fővezérétől származik . Targhee főnök pacifizmusáról, erős karakteréről és feddhetetlenségéről volt ismert.

Grand Targhee Idahóban vagy Wyomingban van?

A Grand Targhee Resort egy síközpont az Egyesült Államok nyugati részén , Wyoming nyugati részén , a Caribou-Targhee Nemzeti Erdőben, az üdülőhelyhez legközelebbi város, Alta közelében. 42 mérföldre (68 km) északnyugatra található Jacksontól, és csak nyugatról, az idahoi Driggsen keresztül érhető el.

Grand Targhee Resort Stick of Truth

18 kapcsolódó kérdés található

A Grand Targhee jó kezdőknek?

Hegyek áttekintése Grand Targhee-n nincs több kezdő terep . A középhaladó síelők és snowboardosok mindkét csúcson választhatnak. A Fred's Mountain Dreamcatcher felvonója jó kiindulópont, ahol számos ápoló és pályán kívüli pálya közül választhat.

Miért esik annyi hó Grand Targhee-ban?

Míg a tengerszint feletti magasság magas, a kitettség túlnyomórészt nyugati. Így a hó nagyobb valószínűséggel olvad/fagy meg meleg napsütéses napokon, mint Alta/Snowbirdnél, és ez az oka annak, hogy Targhee a 3. helyen áll ezeken a területeken az általános hómegbízhatóság tekintetében.

Kié a Jackson Hole?

John L. "Jay" Kemmerer III (született: 1947. július 15.), Jay Kemmererként ismert, amerikai üzletember, vállalkozó és emberbarát. 1992-ben megvásárolta családja számára a wyomingi Teton Village-ben található Jackson Hole Mountain Resort-ot, és azóta is az elnöke.

Kié a Grand Targhee síléc?

A Grand Targhee tulajdonosa, Geordie Gillett nem válaszolt az interjúkérésre, de a Caribou-Targhee egy hatóköri dokumentumban azt írta, hogy a bővítésekre és fejlesztésekre van szükség a növekvő wyomingi és idahoi sípiac kezelésére, és hogy Targhee versenyképes maradjon a többi célpont síterülettel szemben. .

A Grand Targhee jó hely a síelésre?

A Grand Targhee síközpontban csodálatos hó van – mély, könnyű, egyenletes por. A Grand Targhee szórakoztató, fejlett terepekkel és nagyszerű hozzáféréssel rendelkezik a hátországhoz . A terep kezdőknek és középhaladóknak is nagyon jó. Ha egy nagyszerű púdersí üdülőhelyet keres az Egyesült Államokban, akkor Grand Targhee-t feltétlenül meg kell tennie.

Milyen későn lehet síelni a Grand Targhee-n?

Jelentési források. A Grand Targhee Resort Dreamcatcher és Shoshone felvonók 9:00 és 16:00 óra között üzemelnek . A Sacajawea & Blackfoot felvonók 9:00 és 15:30 között üzemelnek. A hajnali 5:00 és a liftnyitás között, erős havas napokon további felhalmozódásokat is jelenteni fognak.

Mekkora a Grand Targhee magassága?

Magasság: Alapterület: 7860 láb, Csúcs: 9920 láb . Függőleges emelkedés: 2270 láb. Napi síjelentés: 800. TARGHEE.

Mekkora a Grand Targhee síléc?

Hómacskáink 602 hektáron és 2400 méter függőlegesen felülmúlhatatlan tájjal és hóviszonyokkal kényeztetik Önt.

Mennyi hó esik Jackson Hole-ban évente?

A Jackson Hole Mountain Resortban átlagosan 459 hüvelyk hó esett évente a szezon elmúlt 5 évében. Jelenleg 195 hektárnyi hótakaróval rendelkezünk. Az átlagos téli hőmérséklet 21 Fahrenheit fok a völgyben.

Mekkora Driggs Idaho tengerszint feletti magassága?

Driggs 43°43′31″N 111°6′22″N (43.725210, −111.106005), 6109 láb (1862 m) tengerszint feletti magasságban található.

Drága a Jackson Hole?

A vállalkozásoknak bele kell számítaniuk a bérleti és bérköltségeiket az áraikba, ami miatt a Jackson Hole olyan drága . Bár nem szokatlan, hogy többet fizetünk azért, hogy nagyszerű helyeken éljünk, valójában szerencsések vagyunk, hogy a rendelkezésre álló magánterületek korlátja megvédi Jackson Hole-t a jövőben.

Miért olyan népszerű a Jackson Hole?

Élénk kultúra. Annyi természeti szépségével a Jackson Hole az ínyencek, valamint a művészet és a zene szerelmeseinek mekkája . ... A terület kulturális szívverése Jackson belvárosában van. A Town Square Park ikonikus agancsíveivel a város központjában található, sétálható éttermekkel, üzletekkel és galériákkal körülvéve.

Mindig van hó a Grand Tetonokon?

A Grand Teton Nemzeti Parkban nagyon havas telek vannak, az átlagos éves havazás 150-175 hüvelyk a völgyben 6000 és 7000 láb között, és több mint 500 hüvelyk a Teton-hegységben 9000 láb felett. ... A hegyekben az év bármely szakában havazhat 9000 láb felett, bár júliusban és augusztusban nem jellemző.

Grand Targhee ködös?

A síterület jól ismert extrém terepjáról, de a hegy több mint fele középhaladók és kezdők számára készült. Jennie White lesiklik a Steamvent pályán a Grand Targhee Resortban egy ködös napon a múlt héten. Fog olyan gyakori látogatója a hegynek, hogy a helyiek néha Grand Foggy néven emlegetik.

Van hó a Grand Tetons-on egész évben?

A Tetonok egész évben változó hőmérsékletnek vannak kitéve, az év első heves havazása általában november 1. előtt történik . December és február között az átlagos magas hőmérséklet a Grand Teton Nemzeti Parkban 28 °F.

Mekkora a Jackson Hole függőleges esése?

Jackson Hole, WY A Jackson Hole villamosa síelőket és snowboardosokat visz az üdülőhely csúcsára, amely 4139 méter függőleges ereszkedést és a legfolyamatosabb liftes síelést kínálja az Egyesült Államokban.