Mi az a lézerrel küldött padsor?

Pontszám: 4,3/5 ( 17 szavazat )

Ez nagyon egyszerű, csak küldje el valakinek a „pew pew” szavakat iMessage -ként, és képernyőjét egy virtuális lézershow színes fényekkel és rezgéssel egészíti ki. A címzett ugyanazt fogja látni, mint te, amikor kinyitja az üzenetet, és hűvös meglepetés fogadja.

Mit jelent az, hogy Pew Pew lézerrel küldött?

Ahogy korábban említettük, ha beírja a „pew pew” szót az Üzenetekbe, színes lézersugarak sugároznak ki a szöveges üzenetből az Ön és a címzett képernyőjén is, amikor megnyitják az üzenetet . 2/5. "Gratulálunk!" (és variációi) felszólít egy konfettipartit, hogy átvegyék a képernyőt. "

Milyen szavak váltanak ki hatást az iPhone-on?

iMessage képernyőeffektus kódszavak
 • „Pew pew” – lézerfény-show.
 • 'Boldog születésnapot' - lufi.
 • "Gratulálok" - konfetti.
 • „Boldog új évet” – tűzijáték.
 • „Boldog kínai újévet” – vörös robbanás.
 • „Selamat” – konfetti.

Milyen szó küldi a lézert az iPhone-on?

A trükk egyszerűen abból áll, hogy be kell gépelni a „pew pew” szavakat az iMessage-en azoknak a barátoknak, akiknek szintén van iPhone-juk. Amikor a barátja megnyitja az üzenetet, egy lézershow jelenik meg a képernyőjén, és az iPhone-ja rezegni fog.

Mit küldhet az iMessage pew pew-n?

iMessage képernyőeffektus kódszavak
 • „Pew pew” – lézerfény-show.
 • 'Boldog születésnapot' - lufi.
 • "Gratulálok" - konfetti.
 • „Boldog új évet” – tűzijáték.
 • „Boldog kínai újévet” – vörös robbanás.
 • „Selamat” – konfetti.

Hogyan készítsünk olyan menő iPhone iMessage-trükköket, mint a Pew Pew

18 kapcsolódó kérdés található

A Pew Pew minden iPhone-on működik?

Ne feledje, hogy az effektusokat csak az iMessage-en keresztül küldheti el , ami azt jelenti, hogy az Android-felhasználóknak nincs szerencséje. De ha iPhone, iPad vagy Mac számítógépet használ, elküldheti ezeket a szórakoztató üzeneteket bárkinek az Apple ökoszisztémáján belül, és a címzett látni fogja a hatásokat.

Mi történik, ha behelyezi a pew pew-t az iMessage-be?

Speciális effektusok hozzáadása kulcsszó használatával Csakúgy, mint a Pew Pew, más kulcsszavak használatával több animációt indíthat el, amelyek kitöltik a teljes képernyőt. ... Boldog születésnapot – Animált léggömbök aktiválása . Gratulálunk – Konfettit jelenít meg a képernyő tetején. Boldog új évet – tűzijátékot vált ki.

Hogyan írsz titokban SMS-t iPhone-on?

Szöveges üzenetek elrejtése iPhone-on
 1. Nyissa meg az iPhone beállításait.
 2. Keresse meg az Értesítéseket.
 3. Görgessen le, és keresse meg az Üzenetek lehetőséget.
 4. Az Opciók részben.
 5. Váltás a Soha értékre (az üzenet nem jelenik meg a lezárási képernyőn) vagy a Amikor feloldva (hasznosabb, mert valószínűleg aktívan használná a telefont)

Mit jelent a Pew Pew szlengben?

főnév. (szintén pew pew pew) informális. (sci-fi) egy lézerfegyver által kiadott hang .

Hogyan küldhet lézert iPhone-on?

Az Üzenetek alkalmazásban írja be az üzenetet, és tartsa lenyomva az üzenetküldéshez használt kék felfelé mutató nyíl gombot. Koppintson a képernyő tetején található Képernyő elemre. Most csak csúsztassa az ujját balra az effektusok görgetéséhez. Léggömbök, konfetti, lézerek, tűzijátékok és Shooting Star közül választhat.

Hogyan ül az iMessage-en?

De mégis, valamit.
 1. Ahogy korábban említettük, ha beírja a „pew pew” szót az Üzenetekbe, színes lézersugarak lőnek ki a szöveges üzenetből mind az Ön, mind a címzett képernyőjén, amikor megnyitják az üzenetet. ...
 2. "Gratulálunk!" (

Hogyan animálsz szöveget iPhone-on?

Használja a teljes képernyős effektusokat az üzenet képernyő animálásához.
 1. Egy új vagy meglévő beszélgetésben írjon be egy üzenetet, vagy szúrjon be egy fényképet vagy Memoji-t.
 2. Érintse meg és tartsa lenyomva. , majd érintse meg a Képernyő lehetőséget.
 3. Csúsztassa balra a különböző képernyőeffektusok előnézetét.
 4. Érintse meg az üzenet elküldéséhez vagy. lemond.

Hogyan készíthetsz szöveges effektusokat iPhone-on?

Üzenet küldése effektusokkal
 1. Nyissa meg az Üzenetek alkalmazást, és érintse meg az Írás gombot új üzenet indításához. Vagy lépjen egy meglévő beszélgetésre.
 2. Írja be az üzenetet vagy szúrjon be egy fényképet, majd érintse meg és tartsa lenyomva a Küldés gombot .
 3. Koppintson a szürke pontra. a buborékhatások előnézetéhez.
 4. Koppintson a Küldés gombra.

Hogyan tudom működésre bírni a padsoromat?

Ez nagyon egyszerű, csak küldje el valakinek a „pew pew” szavakat iMessage-ként, és képernyőjét egy virtuális lézershow színes fényekkel és rezgéssel egészíti ki. A címzett ugyanazt fogja látni, mint te, amikor kinyitja az üzenetet, és hűvös meglepetés fogadja.

Ki mondja, hogy Pew pad?

Kedden, amikor a "Star Wars: Az utolsó Jedik" megjelent digitális formában, megtudtuk, hogy ez még más galaxisokban is előfordul. Laura Dern színésznő , aki Amilyn Holdo admirálist alakítja az "Utolsó Jedikben" nem tudott ellenállni, hogy a "Pew! Pew!" a film forgatási jeleneteinek forgatása közben.

Hogyan küldhetek padsort Iphone-ra?

Ez a választás alapvetően az Ön számára készült. Íme egy tipp: csak küldje el a „Boldog születésnapot! ” aktiválja az effektust. Kerülje el a valódi konfetti zűrzavarát, és küldje el virtuálisan. A konfetti effektus automatikusan aktiválódik, ha elküldi a „Gratulálunk!”

A pew pew fegyverhang?

"Pew! Pew!" egy fonetikus ábrázolás, amelyet az (amerikai) angol anyanyelvűek készítenek, hogy szimulálják a lövöldözés hangját és robbanékonyságát . Fiatal fiúk általában akkor adták ki (még mindig) ezt a hangot, amikor fegyveres csatákat szimuláltak, kezdetben lőfegyvereket szimuláltak, és idővel sci-fi fegyverekké is fejlődtek.

Ki taktikus a padban?

Eric Hung – alapító – Pew Pew Tactical | LinkedIn.

Hogyan beszélsz titokban valakivel?

4 veszélyes titkos üzenetküldő alkalmazás Androidra.
 1. Távirat. Egy másik ingyenes alkalmazás titkos üzenetküldéshez Androidon a Telegram. ...
 2. WhatsApp. Mindenki a WhatsApp segítségével üzeneteket, fájlokat, fényképeket és videókat cserél egymással. ...
 3. Viber Messenger. Sokan inkább a Viber Messenger használatával lépnek kapcsolatba egymással.

Vannak titkos alkalmazások az üzenetküldéshez?

Csend – Titkosított üzenetküldő alkalmazások Ez az egyik legnépszerűbb titkos SMS-alkalmazás, amelyet kifejezetten Android-felhasználók számára fejlesztettek ki, ahol egy fedél alatt használhatják az MMS- és SMS-beállításokat. ... Az alkalmazáson keresztül megosztott üzenetek biztonságosak.

Hogyan rejtheti el annak a személynek a nevét, aki SMS-t küld Önnek iPhone-on?

1. lépés Nyissa meg a "Beállítások > Értesítések > Üzenetek" menüpontot. 2. lépés Kapcsolja ki a „ Megjelenítés a zárolási képernyőn ” funkciót a név lezárási képernyőn való megjelenítésének letiltásához.

Hogyan válthat ki hatásokat az iMessage-en?

Tartsa lenyomva a kék nyilat, amely iMessage vázlat készítésekor jelenik meg. Kétféle üzeneteffektust küldhet el az iMessage segítségével: buborékeffektusokat és teljes képernyős effektusokat. A buborékeffektusok megváltoztatják azt a kék buborékot, amelyben az iMessage elküldésre kerül, míg a teljes képernyős effektusok az iPhone teljes képernyőjét lefoglalják.

Hogyan adsz effektusokat a szöveghez?

A szokásos módon írja be szöveges üzenetét az iMessage sávba. Érintse meg és tartsa lenyomva a kék nyilat, amíg meg nem jelenik a „Küldés effektussal” képernyő. Koppintson a Képernyő elemre. Pöccintsen balra, amíg meg nem találja a használni kívánt hatást.

Mi értelme van a digitális érintésnek?

A Digital Touch lehetővé teszi kézzel rajzolt vázlatok, tapintások vagy érzékelő által leolvasott szívverések küldését . Digitális érintéses üzenet küldéséhez nyissa meg az Üzenetek alkalmazást, és koppintson egy beszélgetésre.