Mi az a pad szinonimája?

Pontszám: 4,2/5 ( 7 szavazat )

Ezen az oldalon 12 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat találhat a padhoz, mint például: istálló , ülés, olvasópult, hely, pad, csúszda, templomi pad, veranda, szószék, szónoki emelvény és hölgykápolna.

Mit jelent a pad szó?

1. ábra: több személy számára helyet biztosító rekesz a templom aulájában . 2 : az egyik támlás és olykor ajtós pad egy templomban.

Mi az a pad a templomban?

Pew, eredetileg emelt és zárt hely a templomban, amelyet egyházi méltóság vagy tiszt számára terveztek ; a jelentést később kiterjesztették a templom testében lévő különleges ülőhelyekre is a jeles laikusok számára, és végül az összes templomi ülőhelyre.

A pew valódi szó?

A pad (/ˈpjuː/) egy hosszú pad vagy zárt doboz , amelyet egy gyülekezet vagy kórus tagjainak leültetésére használnak templomban, zsinagógában vagy néha tárgyalóteremben.

Hogyan írják a padot, mint a templomban?

pad
  1. (templomban) a számos, folyosókon keresztül megközelíthető, fix, támlás padszerű ülés közül a gyülekezet használatára.
  2. zárt ülőhely a templomban, vagy ülőhelyekkel ellátott zárt, általában egy család vagy más hívőcsoport számára fenntartott.
  3. a padokat elfoglalók; gyülekezet.

Pew fertőtlenítő videó

23 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a pad anatómiája?

Kilőtt golyója van, a toktól leválasztott golyó egy alapozó alatt, ami egy befejezett kör mellett van . ... 380-as, 9mm-es, 40 cal-os és/vagy 45-ös ACP-vel készülhet.

A pad azt jelenti, hogy büdös?

1) Ez a puteo rövidített kifejezése, ami latinul azt jelenti, hogy " büdösnek lenni, bűzösnek lenni vagy rossz szaga van". Valójában felhívtam a Floridai Egyetem latin professzorát, hogy ellenőrizzem ezt. 2) Valójában „piu”-nak írják, de gyakran „pisi-tiszafa”-nak ejtik. Gyökere az indoeurópai „pu” szó, jelentése: rothadás vagy bomlás.

Mit jelent a padsor szó a szlengben?

(szintén pew pew pew) informális. (sci-fi) egy lézerfegyver által kiadott hang .

Mi a pew pew az SMS-ben?

De mégis, valamit. Ahogy korábban említettük, ha beírja a „pew pew” szót az Üzenetekbe, színes lézersugarak lőnek ki a szöveges üzenetből mind az Ön, mind a címzett képernyőjén, amikor megnyitják az üzenetet. Több. „ Gratulálunk! ” (és változatai) arra késztet egy konfettipartit, hogy átvegyék a képernyőt. "

Hogyan kell írni a padot, mint a büdöst?

E nyelvtani blog szerint az OED fő listája a pad alatt található. Az Oxford English Dictionary szerint a felkiáltószót sokféleképpen írták, mióta először 1604-ben megjelent: „ pue ”, „peuh”, „peugh”, „pyoo” és „pew”. pu Aljas vagy kellemetlen szag jelenlétét jelző felkiáltójel.

Mi az a padbérlet?

: egy pad vagy egy templomi ülés bérleti díja .

Hány ember ülhet a padban?

A „stilizált” ceremóniacsomaghoz tartozó padkollekció sok változótól függően megközelítőleg 90 fő befogadására alkalmas. 8 sor pad van (összesen 16 pad).

Hogy hívják az oltár mögötti helyiséget?

A sekrestye általában a templomon belül található, de esetenként melléképület vagy különálló épület (mint egyes kolostorokban). A legtöbb régebbi templomban a sekrestye egy mellékoltár közelében, vagy általában a főoltár mögött vagy oldalán található.

Honnan származik a pad szó?

14c. vége, peue, "emelt, padszerű ülőhely bizonyos hívők számára" (hölgyek, fontos férfiak stb.), gyakran zárt, az ófrancia puie, puy "erkély, emelt hely vagy ülőhely ; magaslat, domb, halom, " a latin podia szóból, többes számban a pódium "emelt hely", továbbá "első erkély egy római színházban" (ahol megkülönböztetik ...

Mit jelent ez Mew számára?

mewed; nyávogás; istállók. A mew (5/5. bejegyzés) tranzitív ige meghatározása. : elhallgatni : behatárolni — gyakran használják fel.

Ki mondja, hogy Pew pad?

„Láthatod, ahogy Laura Dern „pú”-t mond, amikor elsüti a fegyvert, amit soha nem tudott megtenni minden alkalommal, amikor lelőtte” – árulta el Rian Johnson rendező a hamarosan megjelenő digitális és Blu-ray kiadáshoz fűzött kommentárban. Nem ez az első alkalom, hogy Dern mulatságos „padon” zajai szóba kerültek.

A Pew Pew minden iPhone-on működik?

Ne feledje, hogy az effektusokat csak az iMessage-en keresztül küldheti el , ami azt jelenti, hogy az Android-felhasználóknak nincs szerencséje. De ha iPhone, iPad vagy Mac számítógépet használ, elküldheti ezeket a szórakoztató üzeneteket bárkinek az Apple ökoszisztémáján belül, és a címzett látni fogja a hatásokat.

Hogyan küldhetek padsort iPhone-ra?

Nagyon egyszerű, csak küldje el valakinek a „pew pew” szavakat iMessage-ként, és a képernyőt egy virtuális lézershow színes fényekkel és rezgéssel kiegészíti . A címzett ugyanazt fogja látni, mint te, amikor kinyitja az üzenetet, és hűvös meglepetés fogadja.

Mi az a Pew Pew trezor?

A forgatókönyv szerint Pew Pew-nek az volt a célja, hogy gyorsan kétszer tüzeljen a ravasz minden meghúzásakor, és két töltést használjon el, ahelyett, hogy csak kétszer lőhetett volna, mielőtt újra kellett volna töltenie.

Mitől hangzik a padsor?

"Pew! Pew!" egy fonetikus ábrázolás, amelyet az (amerikai) angol anyanyelvűek készítenek, hogy szimulálják a lövöldözés hangját és robbanékonyságát . Fiatal fiúk általában akkor adták ki (még mindig) ezt a hangot, amikor fegyveres csatákat szimuláltak, kezdetben lőfegyvereket szimuláltak, és idővel sci-fi fegyverekké is fejlődtek.

Mi az a büdös Emoji?

Emoji jelentése : emberi orr . Használható a szaglás vagy valami szag jelzésére. A Nose-t 2010-ben hagyták jóvá az Unicode 6.0 részeként, és 2015-ben adták hozzá az Emoji 1.0-hoz.

Mit jelent a felugró Snapchat?

Nem, nem, a Snapchatben gyakran használt „pop up” kifejezés azt jelenti, hogy az adott személy azt szeretné, ha Ön vagy bárki üzenetet küldene neki .

Hogy hívják a templom bejárati ajtaját?

A narthex az ókeresztény és bizánci bazilikákra és templomokra jellemző bejárati vagy előcsarnokból álló építészeti elem, amely a hajó nyugati végén, a templom főoltárával szemben található.

Hogyan nevezik a gyülekezet területeit?

A főhajó a templom fő része, ahol a gyülekezet (az istentiszteletre érkezők) ül. A folyosók a templom oldalai, amelyek a hajó oldalán futhatnak. A kereszthajó, ha van, egy olyan terület, amely a templom teteje közelében keresztezi a hajót.