Mi az a borsó kiegészítő?

Pontszám: 4,9/5 ( 25 szavazat )

A PEA a szervezet által termelt természetes anyag; nagyon hatékony és biztonságos a fájdalom és a gyulladások kiegészítéseként. MI A PALMITOYLETANOLAMIDE? A PEA egy természetes, védő, zsíros molekula, amely szervezetünkben, valamint állatokban és növényekben termelődik.

Mit tesz a fenil-etil-amin a szervezetben?

Hogyan működik? A fenetil-amin arra ösztönzi a szervezetet, hogy bizonyos vegyi anyagokat termeljen, amelyek szerepet játszanak a depresszióban és más pszichiátriai állapotokban. Azok, akik nem termelnek elegendő fenetil-amint természetesen, segíthetnek, ha fenetil-amint szednek kiegészítőként.

A fenil-etil-amin megnövelheti?

Adagonként 500 mg-1,5 g-os adagokban, néhány óránként bevéve a PEA eufória , energia, stimuláció és általános jólét érzését nyújtja a felhasználónak. A mao-b gátlóval, a hordeninnel kombinálva a PEA az eufória és az általános boldogság teljesen új szintjére emelkedik.

Biztonságos a PEA szedése?

Nem okoz függőséget. Az előzetes vizsgálatok azt mutatják, hogy a PEA nem fejleszt farmakológiai toleranciát, vagy fokozatosan veszíti el hatékonyságát az idő múlásával, mint az opioidok esetében. Bebizonyosodott , hogy biztonságos azoknál a betegeknél, akiknél nem jelentettek súlyos mellékhatásokat , és nem tekinthető akut vagy krónikus toxicitásnak.

Milyen gyógyszer a PEA?

A palmitoil -etanolamidról (PEA), egy endogén zsírsavamidról kimutatták, hogy a sejtmagban lévő receptorhoz – a peroxiszóma proliferátor által aktivált receptorhoz – kötődik, és számos biológiai funkciót lát el a krónikus és neuropátiás fájdalommal és gyulladással kapcsolatban. bemutatták...

Mi az a PEA? A palmitoil-etanolamid rövid története

17 kapcsolódó kérdés található

Kell-e script a PEA-hoz?

A PEA-hoz NEM szükséges recept . A PEA még akkor is bevehető kiegészítőként, ha fájdalomcsillapító gyógyszereket szed. Javasoljuk, hogy a betegek állapotát mindig egészségügyi szakembere kísérje figyelemmel. (Itt van egy tanulmány arról, hogy a PEA hogyan csökkentheti a morfinnal szembeni tolerancia kialakulását.

HOGYAN csökkenti a fájdalmat a borsó?

A kutatások kimutatták, hogy a PEA gyulladáscsökkentő és antinociceptív tulajdonságokkal rendelkezik , és rendszeres fogyasztása fokozhatja a szervezet természetes fájdalomra adott válaszát azáltal, hogy csillapítja a fájdalmat okozó idegrendszeri sejteket.

Mikor kell PEA-kiegészítőket szedni?

HOGYAN KELL SZEDNI A BORSÓ-KIEGÉSZÍTŐT? A PEA kapszula formájában és helyi krém formájában kapható. A legjobb eredményt 2-3 hónapig szájon át történő bevétel esetén éri el (400 mg/1 kapszula naponta 3-szor a bevált adag a kezdéshez), és ez a helyi PEA krémmel együtt is használható.

Mikor a legjobb idő a PEA bevételére?

Hogyan kell bevenni a PEA-t? A PEA-t a Mckenzies Chemist 300 mg-os növényi kapszulákba kapszulázza. A javasolt adag egy 300 mg -os kapszula reggel étkezés közben és egy 300 mg-os kapszula este étkezés közben, majd ezt követően napi kétszer két 300 mg-os kapszulára növelhető.

A PEA segít az alvásban?

A PEA elősegítheti a pihentető alvást a CB1 receptorok aktiválásával , ami fokozza az elalvást előidéző ​​nyugtató hatást. A TRPV1 csatornák aktiválásával fokozhatja a pihentető REM alvást – mély alvási fázisunkat, más néven „Rapid Eye Movement” – is.

A fenil-etil-amin megjelenik a drogteszten?

Általánosságban elmondható , hogy nincs kereskedelmi forgalomban kapható immunoassay a pszilocin vizeletben történő kimutatására, de ha a fenil-etil-amin is jelentős mennyiségben jelen van a varázsgombában, az kiválasztódik a vizelettel, és az amfetamin/metamfetamin immunoassay pozitív teszteredményét okozhatja a keresztreaktivitás miatt. a teszt...

A fenetil-amin legális?

Az Egyesült Államokban a DEA egyes triptaminokat és fenetil-aminokat az I. listán szereplő anyagok közé sorolt, másokat azonban nem. Például, bár továbbra is illegális a DMT vagy a 2C-B birtoklása, kémiai rokonaik, az 5-MeO-DMT vagy a 2C-I birtoklása továbbra is legális .

A PEA segít a depresszión?

A PEA jelentős számú betegnél tartósan enyhíti a depressziót , köztük néhány olyan betegnél is, akik nem reagálnak a standard kezelésekre. A PEA olyan gyorsan javítja a hangulatot, mint az amfetamin, de nem okoz toleranciát.

Milyen élelmiszerek tartalmaznak magas fenil-etil-amint?

A magas tiramint és fenil-etil-amint tartalmazó élelmiszerek közé tartoznak a diófélék, a citrusfélék, a csokoládé, a „penészes” sajtok és az ecet . A tiramin egy olyan aminosav, amely idővel valójában növekszik, ezért könnyen megtalálható a nem megfelelően tárolt maradékokban.

Biztonságos a fenetil-amin napi szedése?

Szájon át történő bevétel esetén: A fenetil-amin LEHETSÉGESEN NEM BIZTONSÁGOS a legtöbb ember számára . A fenetil-amin hasonló az amfetaminhoz, és hasonló mellékhatásokat okozhat, például szapora szívverést, szorongást vagy izgatottságot.

Mire jó a palmitoiletanolamid borsó?

A palmitoil-etanolamidot fájdalom, neuropátiás fájdalom, fibromyalgia , sclerosis multiplex (MS), kéztőalagút-szindróma, légúti fertőzések és sok más betegség kezelésére használják, de nincs megfelelő tudományos bizonyíték ezeknek a felhasználásoknak a támogatására.

Mennyi ideig tart a borsó kiegészítő hatása?

A PEA-kiegészítők különféle egészségügyi előnyökkel járnak a fájdalmas vagy krónikus egészségügyi rendellenességekben szenvedők számára. Az elsődleges előnyök a következők: Segít csökkenteni a gyulladást és a fájdalmat – a PEA csökkentheti az összetett fájdalmat a szervezetben. A fájdalomcsillapítás eléréséhez csak két hét kell .

Mire jó a borsó?

Táplálás. A borsó jó forrása a C- és E-vitaminnak, a cinknek és más antioxidánsoknak, amelyek erősítik az immunrendszert . Más tápanyagok, mint például az A- és B-vitamin és a kumesztrol, csökkentik a gyulladást és csökkentik a krónikus betegségek, köztük a cukorbetegség, a szívbetegségek és az ízületi gyulladás kockázatát.

MIT jelent a borsó?

Az impulzus nélküli elektromos aktivitás (PEA) szívmegállásra utal, amelyben az elektrokardiogram olyan szívritmust mutat, amelynek impulzust kell kiváltania, de nem.

Mi a PEA a gyulladásra?

A palmitoil-etanolamid (PEA), amely az N-acil-etanolamid és egy lipid egy fajtája, gyulladásgátló hatással rendelkezik . Gyulladáscsökkentő hatásához képest keveset tudunk a fájdalomcsillapító hatásáról krónikus fájdalom esetén. A vizsgálat célja annak meghatározása volt, hogy a PEA enyhíti-e a krónikus gyulladásos és neuropátiás fájdalmat.

A palmitoiletanolamid egy kannabinoid?

Krónikus fájdalom és viselkedés A palmitoil-etanolamid (PEA) egy endokannabinoid , amelyet táplálék-kiegészítőként használnak heszperidinnel és glükózaminnal együtt macskák urológiai rendellenességei esetén Olaszországban.

A borsó jó a fibromyalgiára?

Kísérleti bizonyítékok neurogyulladásos modellekben in vitro és in vivo a palmitoil-etanolamid (PEA) gyulladáscsökkentő és neuroprotektív hatását igazolták, amelyet fibromyalgiában szenvedő betegeken végzett megfigyeléses klinikai vizsgálatok igazoltak, amelyekben mikronizált és ultra-mikronizált ...

A palmitoiletanolamid okozhat súlygyarapodást?

Ezek közül a palmitoil-etanolamid (PEA) nem közvetlenül érintett az étvágy szabályozásában és a súlygyarapodásban .

Szüksége van receptre a Palmitoiletanolamidra?

A palmitoiletanolamid kapszulák és bőrápoló krémek NEM igényelnek receptet . Ez az értékes táplálékkiegészítő természetesen megtalálható a szervezetünkben, ezért nem mérgező. Nem lehet túladagolni, és a PEA nem lép kölcsönhatásba a gyógyszereivel.