Milyen térképek vannak a warzone-ban?

Pontszám: 4,5/5 ( 63 szavazat )

A Call of Duty: Warzone Classic Maps visszatér
  • Terminál. Eredetileg a Modern Warfare 2-ben volt látható.
  • Nyurga. Eredetileg a Modern Warfare-ban volt látható.
  • Szeméttelep. Eredetileg a Modern Warfare 2-ben volt látható.
  • Adás. Eredetileg a Modern Warfare-ban volt látható.
  • Burgertown. Eredetileg a Modern Warfare 2-ben volt látható.
  • Szállítás. Eredetileg a Modern Warfare-ban volt látható.
  • Üres.

Vannak különböző térképek a warzone-on?

Összességében hét fő új hely található a Warzone térképen , és öt újratervezett terület. Ez olyan, mintha 12 új többjátékos térképet hoznál létre a prémium játékhoz.

Hány térkép van a cod warzone-ban?

Ebben a cikkben mélyen elmerülünk a Call of Duty: Warzone két térképében, nevezetesen a Verdansk '84-ben és az Újjászületés-szigeten.

Mire épül a Warzone térkép?

A Call of Duty: Warzone Verdansk térképét nagymértékben ihlették Donyeck, Csernobil és más ukrán tereptárgyak valós helyszínei, épületei és régiói . Mostanra a Warzone összes helyszínét úgy fogod ismerni, mint a tenyeredet, de látni, hogy mennyire hasonlítanak a valódi helyekre, felnyitja a szemet.

Mi a legnépszerűbb tőkehal térkép?

1 Rust (Modern Warfare 2) A Rust a játék történetének legikonikusabb térképe, a Modern Warfare játékok egyik legfurcsább térképe.

WARZONE: AZ ÖSSZES KALDERA HELYSZÍN FELJÁRT! (Warzone új térkép)

41 kapcsolódó kérdés található

Mi a neve az új Warzone térképnek?

A fejlesztő kedden, a Call of Duty: Vanguard többjátékos felfedő streamje során hozta nyilvánosságra az új információkat és néhány képernyőképet. Mint minden, ami a Vanguarddal kapcsolatos, a Warzone új térképe is a második világháború témájú lesz.

Változik a Warzone térkép?

A Vanguard Multiplayer bemutatása során a Raven Software Associate kreatív igazgatója, Amos Hodge megerősítette, hogy a Warzone vadonatúj térképet fog kapni a Csendes-óceánon . A 2020-as hidegháborús integrációhoz hasonlóan az új csendes-óceáni térkép sem jelenik meg a Vanguard mellett.

Milyen térkép az új gulág?

Az új Gulag térkép neve Rush , és ha úgy gondolja, hogy ismerősen hangzik, ez azért van, mert a Black Ops 2 térképén alapul. Az új Rush Gulag az eredeti térkép "speedball aréna" része körül fog összpontosulni. .

Az új Warzone térkép nagyobb?

Amikor a következő Call of Duty az év végén megjelenik, végre kapunk egy új Warzone-térképet, amely megegyezik a Verdansk-val. ... A jelentések szerint „jelentősen nagyobb”, mint a Warzone jelenlegi térképe , Verdansk. A nagyobb térkép azt jelenti, hogy új járművekkel egészítik ki a nagyobb térképet.

Miért olyan nagy a cod warzone?

Ez még a PC-n futó Modern Warfare + Warzone kezdeti becsléseinél is nagyobb, amely körülbelül 197 GB-ra teszi a teljes telepítési méretet. ... A Reddit szál több elméletet is kínál arra vonatkozóan, hogy a Call of Duty: Warzone miért foglal olyan sok helyet, legtöbbjük azzal van összefüggésben, hogy a tömörítetlen adatok könnyebben feldolgozhatók alacsonyabb kategóriás rendszereken .

Ki találta fel a warzone-t?

A Warzone-t az Infinity Ward és a Raven Software fejlesztette ki (utóbbit később egyedüli fejlesztőként könyvelték el a hidegháborús tartalom integrálását követően), és az Activision adta ki.

Hogyan jósolsz meg egy warzone kört?

A hiba kiküszöböléséhez a Call of Duty: Warzone játékosoknak kétszer kell lenyomniuk a d-padot, amint egy ellenséges játékos megöli őket . Ha megfelelően csinálod, ez a Warzone meccs hátralévő részében az összes kört mutatja.

Eltűnik a Verdansk térkép?

Szeretne többet tudni az új Warzone térképről? ... A Vanguard legújabb többjátékos felfedése bepillantást engedett a következő Vanguard térképbe, ami megerősítette, hogy Verdansk még idén lecserélődik . További előzetesek lesznek a Warzone-hoz a WW2-játékra készülve, úgyhogy maradj velünk a további információkért.

Van új térkép a Warzone 4. évadhoz?

Az új frissítés nagy lesz, és a Warzone, a Multiplayer és a Zombies tartalmait tartalmazza. Az új Mauer Der Toten Zombies térkép valószínűleg a játék legnagyobb és legjobban várt kiegészítője. ... A Multiplayer legnagyobb kiegészítése az új Rush 6v6 térkép.

Melyik város Verdansk?

Verdansk (cirill: Верданск) egy nagy város Kastovában , a Call of Duty: Modern Warfare című kitalált országban. Verdansk a különleges hadműveletek és a Modern Warfare földi háborús térképeinek fő helyszíne, valamint a Call of Duty: Warzone csatatere.

Mi az új gulág a warzone-ban?

Mi az új Gulag térkép? Az új Gulag térkép a Rush-i Speedball arénán alapul , amely eredetileg a BO2-től származik, de most újramaszterelték és elérhető a BOCW-ban. A szezon elején a Gulag frissített formátumot lát, ahogy átvált a klasszikus Black Ops II térképre, a Rush-ra.

Mi történik a gulágon, ha nem hal meg senki?

Ha senki sem győzi le a másik játékost, vagy nem kapja el a zászlót, a magasabb életerővel rendelkező játékos nyer . Ha mindkét félnek ugyanannyi életereje van, és az idő lejár, mindkét játékos meghal.

Mire épül az új gulág?

Az új Gulag, az eredeti hatodik évad ihlette A Gulagot a 2019-es Verdansk 1v1-es térképeinek eredeti triója ihlette, és a Modern Warfare® Gunfight térképváltozatán alapul. Ez a mély Zordaya börtönkomplexum nem titkolt és leválasztott szintjén történik.

Lesznek új térképek a Valorantban?

Ahogy a Valorant univerzum folyamatosan bővül, a Riot Games új térképpel, a Fracture-vel egészíti ki a készletet. A Riot Games eddigi térképkészítésével diadalmaskodott a Valorantban.

Mekkora a Warzone térkép mérföldben?

A Call of Duty Warzone battle royale térképe 9 km 2 , míg a Call of Duty Black Ops Blackout térképe 2,6 km 2 . Tehát a Call of Duty Warzone térképe 3,5-szer nagyobb, mint a tavalyi Blackout.

Az új tőkehalnak lesz warzone?

A Warzone a Call of Duty történelmét írja be egy vadonatúj főtérképpel, amely még ebben az évben megjelenik! A Raven Software által vezetett fejlesztéssel a Warzone egy új PC csalás elleni rendszert is tartalmaz majd a teljes élményben, amikor az új térképpel együtt indul.

Hány GB a cod warzone?

Az új Warzone frissítés 52,4 GB-os lesz PC-n , vagy még hatalmasabb, 133,6 GB-os, ha még telepítve van a Modern Warfare. Ez a hatalmas frissítés „az átfogó tartalomkezelő rendszer továbbfejlesztéseit” tartalmazza, beleértve az „adatoptimalizálást és a tartalomcsomagok egyszerűsítését”.

Ingyenes az új Warzone térkép?

Próbálja meg frissíteni az oldalt. A Warzone új térképe világos és színes. A Warzone, az ingyenesen játszható Call Of Duty Battle Royale végre új térképet kap. ... Mivel a Vanguard a második világháború idején játszódik, ez lesz az első nagy Battle Royale, amely a háború alatt játszódik.

Verdanskot bombázzák?

Mivel Verdanskot lefegyverezték , a térkép új verziója kerül bemutatásra. Bár állítólag még nem játszható, néhány játékos, például Bartonologist egy privát meccsen keresztül korán bekerülhetett az új térképre. Ez megerősíti, hogy az új térkép Verdansk színesebb változata lesz, és az 1980-as években játszódik.

Verdanskot bombázták?

A régóta pletykált (és régóta várt) nukleáris esemény végül letörölte Verdansk városát a „Call of Duty: Warzone” térképéről szerdán egy különleges, korlátozott ideig tartó eseménnyel a játék battle royale módjában. ...