Mi az a microsoft vc redist csomag?

Pontszám: 4,3/5 ( 70 szavazat )

A Visual C++ újraterjeszthető csomagok a Visual C++ könyvtárak futásidejű összetevőit telepítik. Ezek az összetevők szükségesek a Visual Studio használatával fejlesztett C++ alkalmazások futtatásához, és dinamikusan kapcsolódnak a Visual C++ könyvtárakhoz.

Mi a VC redist célja?

A Visual C++ Redistributable egy DLL (Dynamic Link Library) fájl, amelyet a Microsoft Visual Studio szoftverfejlesztői környezetével készült programok vagy játékok igényelnek . Ha egy program futtatásához DLL-re vagy más támogató fájlra van szükség, ezt függőségnek nevezzük.

Törölhetem a VC redist?

Nyissa meg a Vezérlőpult Programok és szolgáltatások elemét, és keresse meg a megfelelő Microsoft Visual C++ újraterjeszthető terméket. Kattintson a jobb gombbal erre, és válassza az Eltávolítás lehetőséget .

Mit jelent a redist telepítése?

A redist mappa tartalmazza a Microsoft Visual C++ újraterjeszthető fájlt (vc_redist. x64.exe). Ez a program telepíti a Visual C++ könyvtárak futásidejű összetevőit , amelyekre számos Windows-alapú FairCom futtatható fájl szükséges. Ezt a programot akkor kell futtatnia, ha a Visual Studio nincs telepítve a rendszerére.

Hogyan javítható a VC redist?

  1. Nyissa meg a Programok és szolgáltatások elemet. Start > Vezérlőpult > Programok > Programok és szolgáltatások. Keresés > Programok és szolgáltatások.
  2. Válassza a Microsoft C++ újraterjeszthető elemet, kattintson a jobb gombbal, és kattintson a Módosítás elemre.
  3. A Microsoft C++ újraterjeszthető telepítőjében kattintson a Javítás lehetőségre.
  4. Kattintson a Bezárás gombra, ha a beállítás sikeres.

A Microsoft VC Redist Package Steam csomag javítása Windows 10/8/7 rendszerben FRISSÍVE

19 kapcsolódó kérdés található

Rendben van a Microsoft Visual C++ eltávolítása?

Válaszok (1)  Tehát, ha törli az egyiket, az adott verzióra támaszkodó szoftverek leállnak . . . Ha több helyet kell felszabadítania a merevlemezen: A File Explorer haszontalan a merevlemez-terület felhasználásának meghatározásához. . .

Mi az a Microsoft Visual C++, szükségem van rá?

A Microsoft Visual C++ Redistributable egy szabványos, terjeszthető megosztott kódcsomag , amely a Windows részeként érkezik, és lehetővé teszi az alkalmazások futtatását a számítógépen. ... Összességében a Microsoft Visual C++ Redistributable egy nagyon praktikus funkció, amelyre az alkalmazásai támaszkodnak, hogy működjenek az Ön számára. Tehát szükséged van rá – ez tény.

Mi az a Redist_?

redist (többes számú redists) (computing, informal) Egy újraterjeszthető szoftverkomponens . idézetek ▼

Mit jelent a Redist?

Szűrők. Lehetővé tenni, hogy mindenki számára másolatot készítsenek a szoftverekről. Ha egy alkalmazás futtatásához futásidejű szoftververziókra van szükség, a futásidejű verzió általában ingyenes, és azt mondják, hogy újraterjeszthető.

Hol vannak a redist fájlok?

Az újraterjeszthető fájlok megtalálásának legegyszerűbb módja a fejlesztői parancssorban beállított környezeti változók használatával. A Visual Studio 2019 legújabb verziójában az újraterjeszthető fájlok a %VCINSTALLDIR%Redist\MSVC\v142 mappában találhatók .

Távolítsam el a Microsoft Visual C++ régi verzióit?

Igen, szükséged van rájuk . Olvassa el róluk ezt az információt: Miért van olyan sok „Microsoft Visual C++ újraterjeszthető... A Visual C++ Redistributable minden további verziója, amelyet a rendszeren lát, telepítve volt néhány olyan programmal együtt, amely ezt igényelte.

Kell a Visual C++ x86 és x64?

Mind az x86, mind az x64 verzióra szükség van a 64 bites rendszereken . Csak az x86-os verziók működnek 32 bites rendszereken.

Eltávolíthatom a Microsoft Web Deploy-ot?

Általában ajánlott a Microsoft Web Deploy eltávolítása a Vezérlőpult Program hozzáadása/eltávolítása funkciójával . Ez a hiba akkor fordulhat elő, ha a kapcsolódó telepítőfájl/nyilvántartás hiányzik vagy sérült.

Töröljem a Microsoft Visual C++-t?

Nem, ezek egyikét sem biztonságos törölni , azokat a számítógépére telepített alkalmazások telepítik, ezek az alkalmazások a C++ újraterjeszthető különböző verzióit célozzák meg, és nem fognak megfelelően működni, ha bármelyiket töröljük. . .

Szükségem van a Microsoft Visual C++-ra a játékokhoz?

A játékok automatikusan telepítik a játék által igényelt C++ verziót . - Ha a játék nem telepíti a C++-t, akkor a játéklemezen megtalálhatja azt, amelyet használ.

Miért nem települ a Microsoft Visual C++?

Próbálja meg kijavítani a hibaüzenetben hivatkozott Microsoft Visual C++ verzióit. Távolítsa el a hibaüzenetben hivatkozott Microsoft Visual C++ összes verzióját. Telepítse újra a Visual C++-t az asztali telepítő futtatásával vagy az alkalmazás újratelepítésével.

Hogyan tölthetem le a Steamworks közös újraterjeszthető fájljait?

A közös újraterjeszthető elemek használata nagyon egyszerű. Egyszerűen lépjen az Újraterjeszthető lapra , amely a Steamworks App Admin panel "Telepítés" lapján érhető el, és jelölje be a játék vagy alkalmazás által igényelt újraterjeszthető elemek jelölőnégyzeteit. Ne felejtse el közzétenni a módosításokat, ha végzett!

Honnan tölthetem le a Visual C++-t?

A Visual C++ újraterjeszthető telepítése
  1. Nyissa meg a „Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013” ​​letöltési oldalát: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx? ...
  2. Kattintson a "Letöltés" gombra
  3. A legtöbb esetben az x64 (64 bites) és az x86 (32 bites) verziót is telepítenie kell.

Szükségem van a Microsoft Visual C++ összes ilyen verziójára?

A Visual C++ Redistributable több különböző verziója létezik. Sajnos az újabbak nem váltják fel a régebbieket. Például a Visual C++ 2015 Redistributable nem helyettesíti automatikusan a Visual C++ 2010 Redistributablet. Mindkettőre szükség lehet.

Szükségem van a Microsoft Visual C++-ra Windows 10 rendszeren?

Az a tény, hogy az Ön számítógépén vannak, azt jelenti, hogy a Windows 10 és/vagy a harmadik féltől származó alkalmazások megkövetelik őket. Ha olyan programot telepít, amelyhez a Microsoft Visual C++ egy adott verziója szükséges, a program telepítése előtt automatikusan telepíti azt.

Hogyan ellenőrizhető, hogy telepítve van-e a Visual C++?

Ha ellenőrizni szeretné, hogy a Visual C++ újraterjeszthető program telepítve van-e, nyissa meg a Programok telepítése és törlése lehetőséget, és keresse meg a Microsoft Visual C++ újraterjeszthető elemet . Ha telepítve van, a „Microsoft Visual C++ 2015-2019 Redistributable (x64) – 14.22. 27821” üzenet jelenik meg.

Valóban szükségem van a Microsoft Silverlightra?

Nem követelmény, hogy telepítse , de mint már említettük, egyes weboldalak multimédiás tartalom streamelésére használják. Úgy gondolom, hogy a legutóbbi olimpiákhoz, amelyeken az MSNBC kizárólagos joga volt az interneten történő közvetítésre, szükség volt a Silverlightra. Ez az, amit Ön gazdag internetes alkalmazásnak hív, hasonlóan az Adobe Flash-hez.

Törölhetem a Microsoft OneDrive-ot?

A OneDrive számítógépről való eltávolításával nem veszíthet el fájlokat vagy adatokat. Fájljaihoz bármikor hozzáférhet, ha bejelentkezik a OneDrive.com webhelyre. Az Alkalmazások és szolgáltatások alatt keresse meg és válassza ki a Microsoft OneDrive elemet, majd válassza az Eltávolítás lehetőséget. ...

Mi az a webes telepítési csomag?

Ez a fájl, amelyet általában webes üzembe helyezési csomagként (vagy egyszerűen telepítőcsomagként) ismernek, tartalmazza az összes tartalmi és konfigurációs információt, amelyre az IIS-nek szüksége van a webalkalmazás webkiszolgálón történő újralétrehozásához . Miután létrehozott egy webes telepítési csomagot, többféleképpen közzéteheti azt egy IIS-kiszolgálón.