Mi az a gyülekezési város?

Pontszám: 4,2/5 ( 47 szavazat )

Gyűlj össze. A Town egy olyan webkonferencia-szoftver, mint a Zoom , de azzal a hozzáadott összetevővel, hogy megtekintheti azt a virtuális „szobát”, amelyben Ön és mások elfoglalnak, és a helyiségben elfoglalt helye alapján mozoghat és interakcióba léphet más résztvevőkkel. való élet.

Szabad a város összegyűjtése?

Mennyibe kerül? Attól a pillanattól kezdve, hogy létrehozza a Space -t, mindig ingyenesen elérhető akár 25 egyidejű felhasználó számára . Ha egyszerűen csak lógni szeretne a barátaival és beszélgetni, akkor valószínűleg jó az ingyenes fiókunk.

Hogyan csatlakozhatok Gather Townhoz?

Gather.town Instructions: Ön, és válassza ki az eszközöket, például a kamerát és a mikrofont. Kattintson a „Csatlakozz az összejövetelhez” gombra. Gyűlj össze”. Van egy linkje az oktatóanyaghoz, amelyet kihagyhat vagy megnézhet, ha akar.

Fel tudod venni az összegyűjtött várost?

A Gather jelenleg nem nyújt rögzítési szolgáltatásokat közvetlenül a platformunkon. Szívesen fogadjuk azonban, ha bármilyen ingyenes online eszközt használhat saját Gather eseményeinek rögzítésére .

Hány ember használhatja a gyülekezési várost?

Virtuális külső tér ("Gus Day" néven), amely akár ~200 egyidejű ember számára is alkalmas , 6 privát tér, egy közös játéktér és pódium, hogy egyszerre mindenkit megszólítsanak a térben.

A Gather.Town használata

17 kapcsolódó kérdés található

Biztonságos a város gyülekezése?

Az adatok nyugalmi állapotban az AES256-tal titkosítva vannak . Jelenleg azonban nem vagyunk végponttól végpontig titkosítva. ... A csevegés és a hívás titkosítva van az átvitel során, és minden tárolt adat titkosítva van nyugalmi állapotban. Ez a szabvány a videohívási szoftvereknél, és egyenértékű például a Google Meet biztonságával.

Szüksége van fiókra az összegyűjtött város használatához?

Nem kell fiókot létrehoznia a Gather teszteléséhez. Ha azonban szeretné menteni a munkamenet során létrehozott teret, létre kell hoznia egy fiókot, vagy be kell jelentkeznie. Ellenkező esetben kattintson a képernyő bal alsó részén vagy középső részén található Új terület létrehozása lehetőségre.

Hogyan csinálj szobát a gyűjtővárosban?

Hogyan adhatok hozzá új szobát?
  1. Kattintson a nevére a Gather jobb felső sarkában, és válassza a "Beállítások" lehetőséget a legördülő menüből.
  2. Alapértelmezés szerint a Beállítások menü „Hely” lapjára kerül. Kattintson egy helyre a listában.
  3. Kattintson a „Szobák” fülre a Hely oldalának tetején.

Képes megosztani képernyőn a gyülekezési városban?

Képernyőmegosztás Megoszthatja képernyőjét az összes olyan személlyel, akivel kapcsolatban áll a Gather szolgáltatásban, ha az engedélyezve van abban a térben, amelyben tartózkodik . Ehhez kattintson a képernyő megosztási ikonjára a képernyő alján található alsó műveletsoron.

Hogyan teleportálsz, hogy összegyűjtsd a várost?

Nyissa meg a Térképkészítőt, és kattintson a Csempeeffektusok elemre a felső navigációs menüben. Válassza a Spawn lehetőséget a Csempeeffektusokban. Adjon meg egy nevet az egyéni Spawn Tile ID számára (<16 karakter). Kattintson arra a lapkára, amely(ek)re a résztvevőket teleportálni szeretné, amikor az egyéni Spawn hely hivatkozására kattintanak.

Mi a gyülekezés értelme?

egy csoportba, gyűjteménybe vagy helyre összehozni : tűzifát gyűjteni; hogy összegyűjtse a csapatokat. összehozni vagy összegyűlni különböző helyekről, forrásokból vagy emberekből; fokozatosan gyűjts: A főiskola az ország minden tájáról gyűjt oktatókat.

Hogyan juthatok ki Gyűjtővárosból?

Egy hely elhagyásához nem kell kijelentkezni. Ha végzett a nappal, egyszerűen bezárhatja a lapot vagy a webböngészőt, hogy elhagyja a helyet . Abban a pillanatban, amikor a lap bezárul, a Gather többé nem továbbít hangot vagy videót az eszközéről másoknak a Térben.

Mennyibe kerül egy hónap?

Mennyibe kerül a Gather? A Gather ára felhasználónként havi 7,0 USD -tól kezdődik. A Gathernek 3 különböző terve van: Város 7,00 USD felhasználónként havonta.

Működik a collect town IPAD-en?

A várost a Safari nem támogatja (elnézést a Mac felhasználóktól), és nem támogatja a mobileszközöket sem (telefonok, táblagépek stb.). Ha elakad, egyszerűen lépjen be a beállításokba, és térjen vissza az előcsarnokba (lásd lent).

Mi az a gyűjtőalkalmazás?

A Gather egy újonnan indult mobilalkalmazás, amely lehetővé teszi „eldobható” mikrotalálkozók létrehozását, amelyek gyorsan közvetíthetők a Facebookra és a Twitterre. Egyszerű eszközként szolgál, amely segít megosztani tervezett terveit például a Facebook vagy a Foursquare bejelentkezés előtt.

Hogyan forgatod az objektumokat a gyűjtővárosban?

Az objektumot a következőképpen forgathatja el:
  1. Kattintson a nyílbillentyűkre a jobb oldali panelen.
  2. Nyomja meg az [R] gombot a billentyűzeten az óramutató járásával megegyező irányba forgatáshoz.
  3. Nyomja meg a [Shift+R] gombot a billentyűzeten az óramutató járásával ellentétes forgatáshoz.

Mi az a privát tér Gyülekezési városban?

• A privát terek a helyszín azon területei, ahol . belül mindenki láthatja egymást , függetlenül attól, hogy milyen messze vannak a kép/audió elhalványulása nélkül. • Csak más felhasználók ugyanabban a privát térben. látni vagy hallani.

Hogyan hozz létre egy Gather fiókot?

  1. 1. lépés: Hozzon létre egy fiókot/bejelentkezés. Kattintson a "Bejelentkezés" gombra a bejelentkezési folyamat megkezdéséhez. ...
  2. 2. lépés: Válassza a Magic Link vagy a Google lehetőséget. Bejelentkezhet/létrehozhat egy fiókot a Gatherben a Google-fiókjával, vagy küldhet egy varázslatos linket bármely postaládájába. ...
  3. 3. lépés: A bejelentkezés befejezése: Magic Link. ...
  4. 4. lépés: Térjen vissza az összejövetelhez!

A város összegyűjtése jobb, mint a zoom?

A felhasználók ugyanúgy kommunikálnak egymással, mint a való életben. ... Ez azt jelenti, hogy a Gather Town teljes telephelye nemcsak biztonságos struktúrát biztosít az emberek számára a biztonságos távolságból történő interakcióhoz, hanem olyan helyet is kínál, ahol az emberek produktívak lehetnek másokkal olyan módon, amely zökkenőmentesebb, mint a Zoom önmagában .

Gyűjt a város adatokat?

Használati, hely- és nyomkövető cookie-k. Információkat gyűjtünk a Webhelyhez és a Szolgáltatásokhoz való hozzáférésről és felhasználásról („Használati adatok”).

Szórakoztató a város gyűjtése?

Ez igazán szórakoztató . Nemcsak szórakoztató, de teljesen személyre szabható. Az ég a határ, ha Gather Townról van szó. Felépítheti saját környezetét, testreszabhatja a meglévőt, és még interaktív objektumokat is hozzáadhat, például táblákat, videojátékokat, feliratokat, webhelyeket és még sok mást.

Telefonon tudod használni a collect townt?

Gyűlj össze. A város a Google Chrome, a Firefox és a Safari (béta) segítségével érhető el. A Gathert mobileszközén vagy táblagépén is elérheti ezen böngészők egyikével, azonban a mobil élmény szintén béta, és rendkívül korlátozott funkciókkal rendelkezik.

Mi a jó szó az összejövetelre?

A gyülekezés néhány gyakori szinonimája az összegyűjteni , összegyűjteni és összegyűjteni . Míg ezek a szavak azt jelentik, hogy „csoporttá, tömeggé vagy egységgé összeállni vagy összeállni”, a gyülekezés a legáltalánosabb kifejezés arra, hogy szétszórt vagy szétszórt állapotból összehozzunk vagy összejöjjenek.

Mit jelent összejönni?

összegyűjteni, összegyűjteni, összegyűjteni , összegyűjteni azt jelenti, hogy csoportba, tömegbe vagy egységbe jöjjön össze vagy jöjjön össze. Az összegyűjtés a legáltalánosabb kifejezés a szétszórt vagy szétszórt állapotból való összehozás vagy összegyűjtésre.