A hgtv szülővárosát törölték?

Pontszám: 4,7/5 ( 29 szavazat )

Ben és Erin Napier HGTV műsora visszatér 2022-ben. Ben és Erin Napier otthonosan mozog a HGTV-n. A házaspár Home Town című reality-sorozata nemrég újult meg a hatodik évaddal .

Ben tényleg dolgozik a Home Townon?

Megjegyzendő, hogy minden nap 8 és 17 óra között nem olyan izgalmas dolgozni, mint azt egyesek gondolják. Egyes rajongók, különösen a Laurel lakói, elmondják a HGTV sztárjainak, milyen menőnek tűnik a tévében szerepelni, de Ben és Erin szerint ez csak egy normális munka . – Felkelünk, dolgozunk a munkatársainkkal, és hazamegyünk.

A Home Town szerepelni fog a HGTV-n 2021-ben?

A HGTV 20 ÚJ EPIZÓDOT MEGRENDEL A 'HAZA VÁROS' című, MEGA-HIT SOROZATÁBÓL, SZEREPEL BEN ÉS ERIN NAPIER. New York [ 2021. augusztus 9. ] A HGTV 20 epizódot vett fel a rajongók kedvenc sorozatából, a Home Townból, miután az utolsó évadban 32 millió nézőt vonzott.

Ben és Erin Alabamába költöznek?

Amint azt a Napiers rajongói tudják, az év elején az ügyes házaspár Alabamába indult új Home Town Takeover sorozatukra, ahol néhány híresség haverjával, a közösség tagjaival, valamint egy keményen dolgozó építőkből és felújítókból álló csapattal dolgoztak, hogy új életet hozzanak a városba. déli kisváros. ...

Mi történt John Combe-val a szülővárosban?

John 2020. április 4-én, a Mississippi állambeli Hattiesburg egyik kórházában halt meg természetes okok miatt , egy Home Town csoport szerint. Sok néző részvétét fejezte ki, és többen megjegyezték, mennyire izgatottnak tűnt, hogy Laurel-i otthonában élhessen.

A HGTV „Home Town” című műsorát törölték?

35 kapcsolódó kérdés található

Ki halt meg a szülővárosból?

Hogyan halt meg Brandon a Home Townon? A Home Town producere és videósa, Brandon Davis még 2018-ban elhunyt. Az ethanveritas, a néhai producer testvére, Ethan blogbejegyzése szerint 2018. március 8-án távozott mennyei lakhelyére, miután összeesett.

Milyen magas Erin Napier?

Ben 6'6" és Erin csak 5'5" . Nem csoda tehát, hogy Erin szeretettel (és imádnivalóan) "Nagy"-ként emlegeti magasba nyúló férjét. Nos, és a szíve mérete miatt – mondja Erin.

Mely HGTV-műsorok hamisak?

7 otthoni valóságshow, ami nem valós (és 7 szerintünk az)
 1. 1 Think It's Real: Extreme Makeover: Home Edition.
 2. 2 Hamis: Szeresd vagy sorold fel. ...
 3. 3. Szerintem ez az igazi: Felhalmozók. ...
 4. 4 Hamisítvány: Property Brothers. ...
 5. 5. Gondold, hogy valóságos: apró luxus. ...
 6. 6 Hamisítvány: Beachfront Bargain Hunt. ...
 7. 7. Gondolja, hogy ez igazi: Flip vagy Flop. ...
 8. 8 Hamisítvány: Rögzítő felső. ...

Erinnek és Bennek a szülővárosból született gyereke?

Hétfőn a HGTV Home Town sztárja, Erin Napier megosztott egy Instagram-bejegyzést, amelyben felfed egy húsvéti tojást a This Is Us 5. évadából, amellyel új lányát tisztelik Bennel. A HGTV sztárjai május 28-án üdvözölték második babájukat, Mae Napier-t. Már a szüleik a 3 éves kislányuknak, Helennek.

Fel tudod bérelni Ben és Erin Napier-t?

A HGTV álomcsapata, Ben és Erin Napier most felveszi bájos kiskereskedelmi üzletébe, a Laurel Mercantile -ba. ... A pályázóknak Laurelben (Mississippi állam) kell lakniuk, vagy napi ingázásra alkalmasnak kell lenniük. Az egyes pozíciókról és követelményekről itt olvashat bővebben.

Kihez ment feleségül Jesse Napier?

Lauren és Jesse Napier frissen házasodó kedvesek, akik a Home Town ötödik évadában kapták meg álomotthonukat.

Lefogyott a szülővárosi Ben?

Ben Napier, a HGTV Home Town műsorvezetője, felesége és színésztársa, Erin "Big"-ként ismeri. "Tavaly óta 55 fontot fogytam" - mondja Ben a CountryLiving.com-nak. ... "A 3. évad során körülbelül 35 kilót fogytam, szóval látni fogod, hogy ez megtörténik."

Ki a leggazdagabb HGTV sztár?

Ez számos más HGTV-s megjelenéshez vezetett, és a csatorna néhány más sztárjával ellentétben minden sorozatban az ő neve szerepelt a címben. Ez valami komoly sztárerő! Jelenleg Mike Holmes 30 millió dollárt ér, és továbbra is az egyik leggazdagabb ember a hálózatban.

A fixer a mesés színpadra?

A HGTV sok más műsorához hasonlóan a lakástulajdonos által használt bútorok a Fixer to Fabulous egyes epizódjainak végén kiderül, hogy gyakran csak a színpadra állítás céljára szolgálnak . Sajnos annak ellenére, hogy az ügyfelek gyakran kommentálnak egy-egy darabot az előadás során, ezek a tárgyak általában nem az övék.

Hamisítvány a Home Town a HGTV-n?

Tehát arra a kérdésre válaszolva, hogy hamis -e vagy sem, egyáltalán nem. Ők egy olyan pár, ami annyira valóságos, amennyire csak lehet, egészen az imádnivaló babájukig. Erin sok előadáson terhes volt, és a közönség mindenhol izgatott volt, amikor bemutatták nekik új babájukat.

Erin és Ben Napier elveszített egy babát?

A HGTV sztárjai május 28-án üdvözölték második babájukat, Mae Napier-t, az EMBEREK megerősíthetik. ... A pár (akik a főiskola szerelmei voltak, mielőtt összeházasodtak 2008-ban) egyben a 3 éves lánya, Helen szülei is.

Megszületett a szülővárosi Erin második babája?

Nevelni vadonatúj babájukat. A HGTV sztárjai, akik a "Home Town" című sorozatukban déli hangulatú házakat állítanak helyre, vasárnap egy Instagram-bejegyzésben jelentették be, hogy megszülettek második gyermekük , egy kislány. Újratervezett helyi hírek és időjárás alkalmazásunk él!

Ben és Erin újabb babát várnak?

Ez a második lánya a "Home Town" sztárjainak, Ben és Erin Napiernek. Erin és Ben Napier két gyermek új szülei! A házaspár május 28-án üdvözölte második közös gyermeküket, Mae Napier -t, a TODAY megerősítette. Ők a 3 éves Helen lányának a szülei.

Miért rossz a HGTV?

#2 A HGTV IRREÁLIS ELVÉREMEKET GONDOLT FELÚJÍTÁSI KÖLTSÉGVETÉSEKRE VONATKOZÓAN. Ismered a fúrót. ... Jonathan Scott, a Property Brotherstől azt mondta egy interjúban: „a produkciós cég személyesen fizeti a műsor felújítását, beleértve az olyan többletköltségeket, mint az azbeszt és a rossz vezetékek”.

Melyik HGTV műsor a legvalóságosabb?

A legrealisztikusabb HGTV-műsorok az ingatlanszakértők szerint
 1. “Az első helyem”
 2. „Tulajdontestvérek”...
 3. "Rögzítő felsőrész"...
 4. "Szeresd vagy sorold fel"...
 5. “Tengerparti alkuvadászat”...
 6. „Flip vagy Flop”...
 7. "Apró luxus"...
 8. 8. „Házvadászok” ...

Megtartotta valaki a HGTV Dream Home-ot?

A HGTV szerint az első 10 Dream House nyertes közül csak egy tudott ragaszkodni nyereményéhez. Az első 21 nyertes közül csak hatan éltek az új ásatásukban több mint egy évig. A leghosszabb „túlélő”, az 1998-as győztes nyolc évig tartotta álmai otthonát Floridában, mielőtt eladta.

A Laurel Mississippi jó hely lakni?

A Laurel remek hely a munkához, az élethez , a játékhoz és a családalapításhoz. Nagyszerű iskoláink, nagyszerű vásárlási lehetőségeink, csodálatos éttermeink és bárjaink vannak ezekben az éttermekben.

A Napierek Laurel Mississippiben élnek?

Erin és Ben a Mississippi állambeli Laurelben él , egy körülbelül 20 000 lakosú városban Hattiesburgtól északkeletre. Szenvedélyesen szeretik megosztani Laurel iránti szeretetüket – és általában a kisvárosi életet –, és remélik, hogy az ott végzett munkájuk segít újjáéleszteni és megőrizni a furcsa, történelmi várost.

Mennyire biztonságos a Laurel Mississippi?

Laurel az egyik legmagasabb általános bűnözési rátával rendelkezik az egyesült államokbeli városok közül . Összehasonlításképpen, az országos teljes bűnözési ráta 2489 incidens 100 000 emberre számítva. Laurel teljes bűnözési rátája 89%-kal magasabb, mint Mississippiben.