Mi a kártya az emberiség ellen?

Pontszám: 4,6/5 ( 66 szavazat )

A Cards Against Humanity egy felnőtt társasjáték, amelyben a játékosok kitöltik az üres nyilatkozatokat olyan szavak vagy kifejezések használatával, amelyek tipikusan sértőnek, kockázatosnak vagy politikailag inkorrektnek minősülnek a játékkártyákra nyomtatva.

A Kártyák az emberiség ellen nem megfelelőek?

A szokásos Cards Against Humanity kártyák közül sok nem megfelelő a legtöbb gyerek számára, de a cég szerint a játék ezen verziója „8 éves és annál idősebb emberek számára készült”, és a tartalom „PG-besorolású ”. A Cards Against Humanity szerint a játékot családoknál is tesztelték.

Mi a Cards Against Humanity célja?

Mi a cél? A Cards Against Humanity célja a kérdés-felelet kártyák párosítása a lehető legviccesebb, legprovokatívabb és legintelligensebb módon .

Mik az alapvető kártyák az emberiség ellen?

A Cards Against Humanity egy társasjáték szörnyű emberek számára. A játék egyszerű. Minden körben egy játékos feltesz egy kérdést egy fekete kártyáról, a többiek pedig a legviccesebb fehér kártyájukkal válaszolnak .

Melyek a legpiszkosabb kártyák az emberiség terjeszkedése ellen?

Az Absurd Box a Cards Against Humanity játék kiegészítője. A valaha írt legfurcsább kártyák 300 darabját tartalmazza (255 fehér és 45 fekete). Ezek a kártyák 20 év sivatagi vándorlás után kerültek hozzánk.

Hogyan játssz - Kártyák az emberiség ellen

31 kapcsolódó kérdés található

Melyik Cards Against Humanity doboz a legjobb?

A legjobb Cards Against Humanity kiegészítő csomagok
 • 1) Cards Against Humanity: Period Pack.
 • 2) Kártyák az emberiség ellen: Geek Pack.
 • 3) Kártyák az emberiség ellen: zöld doboz.
 • 4) Cards Against Humanity: College Pack.
 • 5) Cards Against Humanity Design Pack.
 • 7) Kártyák az emberiség ellen: World Wide Web Pack.
 • 8) Cards Against Humanity: Sci-Fi Pack.

Biztonságban van Xyzzy?

A Pretend You're Xyzzy az egyik legerősebb Cards Against Humanity online oldal – a 2020-as zárlat előtti kevesek egyike volt, és bár néhányszor leállt, még mindig elég megbízható .

Honnan tudod, hogy ki nyeri a Kártyák az emberiség ellen versenyét?

Akinek a legtöbb pontja van a játék végén, az nyer . A játék befejezésének egyik szórakoztató módja a "haiku" fekete kártya használata az utolsó körben. Nem kell megtalálnia a valódi kártyát: csak annyit ír, hogy "Készíts haikut". A többi játékos három-három kártyát választ a kezéből válaszként.

Hogyan szerezhetek ingyenes kártyákat az emberiség ellen?

Ha kreatív módot keres, hogy virtuálisan lógjon barátaival a társadalmi távolságtartás közben, most ingyen játszhat a népszerű NSFW kártyajátékkal, a Cards Against Humanity online online játékkal. A Playingcards.io webhely a Cards Against Humanity ingyenes verzióját kínálja, amely játékonként legfeljebb hat játékost támogat.

Hány autót kapsz a Cards Against Humanity-ben?

Minden játékos kap 10 lapot képpel lefelé, vagy húz. Az a játékos, aki mostanában kakilt, kártyacárként kezdődik.

A Cards Against Humanity jó játék?

Néhány kártya nem öregedett jól, de még mindig érdemes megvenni. A Cards Against Humanity egy modern klasszikus, amely éppolyan megrázó, mint amilyen kedvelt. Ha azonban az újdonság elmúlik, a játékmenet hagy némi kívánnivalót maga után, így valószínűleg tematikus bővítőcsomagokba kell beruháznia, hogy friss maradjon.

A Cards Against Humanity gyerekbarát?

A Cards Against Humanity a Family Edition játékot 8 éves és annál idősebb emberek – érett gyerekek és éretlen felnőttek – számára tervezte, és az összes tartalom PG-besorolású .

Létezik a Cards Against Humanity gyerekbarát verziója?

A Cards Against Humanity: Family Edition egy új, teljesen üres vígjáték, amely olyan, mint a Cards Against Humanity, de gyerekek és felnőttek közös játékára készült.

Van-e korhatár az emberiség elleni kártyavásárláshoz?

17 éves kortól.

Tudsz játszani a Cards Against Humanity játékkal pusztán egy kiegészítő csomaggal?

Játszhatok csak a kiegészítővel, és nem az eredeti játékkal? Válasz: lehet, de nem ajánlom . Lehet unalmas és nagyon rövid játék.

Mit jelent a haiku a Kártyák az emberiség ellen című filmben?

Happy Ending: Ha készen állsz, hogy abbahagyd a játékot, játssz a „Make a Haiku” fekete kártyával a játék befejezéséhez. Ez egy jó játék hivatalos ünnepélyes befejezése . Kártyák az emberiség ellen című könyvében, és ennek a kártyának kell. a végére legyen fenntartva. (

Cserélhetsz kártyákat a Kártyák az emberiség ellen játékban?

A játékosok bármikor válthatnak egy Awesome Point-ot, hogy annyi fehér kártyát vigyenek vissza a pakliba, amennyit csak szeretnének, és visszahúzhatnak legfeljebb tízet.

A Cards Against Humanity ingyenes online?

Létezik a „Kártyák az emberiség ellen” ingyenes verziója, amelyet online játszhat barátaival. A játékok lehetővé teszik, hogy mindenki távolról lássa a játékot, miközben az egyéni kezed privát marad. A játékok akkor működnek a legjobban, ha játék közben audio- vagy videohívást bonyolítanak le barátaival.

Hogyan kezdesz úgy tenni, mintha Xyzzy lennél?

Ha saját játékot szeretne rendezni:
 1. Jelentkezzen be a Pretend You're Xyzzy szolgáltatásba (nem kell fiók, csak egy név)
 2. Kattintson a „Játék létrehozása” gombra a bal felső sarokban.
 3. (opcionális) Védje jelszóval a játékot. ...
 4. Adj hozzá Cardcast paklit (javasoljuk, hogy keresd a „Cards Against Arda” vagy a „Tolkien” kifejezést).

Mit jelent a Card Czar szó?

A játékhoz mellékelt szabálykönyv szerint az a személy, aki utoljára ürült (a primitív véletlenszerűsítés egyik formája), „kártyacárként” (vagy „kártyacárként”) kezdődik, és képpel felfelé kijátszik egy fekete kártyát. A kártyacár ezután hangosan felolvassa a fekete kártyán lévő kérdést vagy a kitöltendő kifejezést.

Kell, hogy legyen az eredeti Kártyák az emberiség ellen?

Válasz: Nem kell, nem. Ez egy kiegészítő készlet, de fekete és fehér kártyákkal is jár. Csak ebből a dobozból játszhat, ha akar.

Mi az a kék doboz a Kártyák az emberiség ellen?

A Kék Doboz a Kártyák az emberiség ellen című játékának bővítése . 300 friss kártya jár hozzá, amelyeket a játékba keverhet (220 fehér és 80 fekete). Ugyanazokat a kártyákat tartalmazza, amelyek korábban a Negyedik, Ötödik és Hatodik bővítésben voltak. Red Box nem szükséges, bár szívből ajánlom.

Hány különböző verziója létezik a Cards Against Humanity-nek?

16 Cards Against Humanity hivatalos kiegészítő csomagok Olvass tovább minden hivatalos Cards Against Humanity kiegészítő csomagról.