Damon embersége kimaradt az 1. évadban?

Pontszám: 4,7/5 ( 6 szavazat )

Damont, valamint a vámpír Enzót megkínozta Dr.... Amikor 1958-ban menekülési lehetőséghez jutott, megpróbálta kiszabadítani Enzót, de kudarcot vallott, mivel ketrecének rácsai átáztak a verbénában. Tudta, hogy önmaga megmentése érdekében abba kell hagynia a barátjával való törődést, ezért kikapcsolta emberségét , és meghalni hagyta Enzót.

Vajon Damon embersége elromlott, amikor megölte Lexit?

A Mert az éjszaka című filmben kiderült, hogy Damon egészen a 70-es évek végéig kikapcsolta emberiségét . ... Egy idő után Damon bevallotta, hogy visszakapcsolta az emberiség kapcsolóját, amiatt, hogy érzései támadtak benne. Lexi, miután megszerette Damont, egy éjszakát vad szexben töltött vele.

Miért utálja Damon Stefant az 1. évadban?

Damon dühös volt Stefanra, mivel megígérte vele, hogy nem mond semmit az apjuknak pontosan emiatt. Úgy döntöttek, hogy kiszabadítják Katherine-t, de közben saját apjuk lelőtte és megölte őket. Katherine vére volt a szervezetükben, amikor lelőtték őket, és később a kőbánya mellett ébredtek fel.

Mikor váltotta fel Damon emberségét?

A "The Vampire Diaries" 8. évada múlt pénteken indult. A "Hello Brother" című epizód még a rajongók által vártnál is jobb volt. Annak ellenére, hogy a nézők rövid időre találkoztak az új nagy rosszal, és látták, mit csinál Damon és Enzo, valami más történik. Ian Somerhalder karaktere azt mondta, hogy átfordította az emberiesség kapcsolóját.

Melyik epizódban kapcsolja ki Damon és Enzo emberségét?

A Man on Fire -ben Enzo rájön, hogy Damon volt az, aki megölte Maggie-t, nem Stefan, és úgy dönt, hogy kikapcsolja az emberségét, hogy megbirkózzon vele.

1x03 Damon bebizonyítja, hogy nincs embersége (HD)

24 kapcsolódó kérdés található

A Damons humanity kikerült a 8. évadból?

A végén Damon és Stefan kihajt Mystic Fallsból, Stefan pedig kikapcsolja az emberségét .

Ki ölte meg Enzót?

Bár Enzo nem egyszer meghalt a sorozat során, és Stefan közvetlen szerepet játszott második és harmadik halála során, a 8. évad 11. részében, a „Te döntöttél úgy, hogy jó leszel” Stefan végleg megöli Enzót, pont akkor, amikor a boldogság küszöbén áll Bonnie Bennet (Kat Graham) társaságában.

Miért zárja el Damon emberségét?

Damon Salvatore Amikor 1958-ban menekülési lehetőséghez jutott, megpróbálta kiszabadítani Enzót, de kudarcot vallott, mivel ketrecének rácsai átáztak a verbénában. Tudta, hogy önmaga megmentése érdekében abba kell hagynia a barátjával való törődést , ezért kikapcsolta emberségét, és meghalni hagyta Enzót.

Hogyan lesz Damon emberré?

Damon egy 178 éves vámpír volt, és Silas távoli leszármazottja. Mivel öccse, Stefan Salvatore beadta neki a Cure -t, mára emberré vált.

Hány éves Damon Salvatore?

Amikor Damon vámpírrá változott, 25 éves volt , és mivel a Vámpírnaplók látszólag valós időben játszódik – tehát 2009-től kezdődően –, ez azt jelenti, hogy Damon 170 éves volt a sorozat indulásakor; 178 éves volt, amikor a műsor véget ért.

Damon megcsalja Elenát?

De szeretem azt az embert, akivé Damon az Elenával való együttlét során vált. Igen, Elena hűtlen és tiszteletlen volt Stefannal szemben. Elena megcsókolta Damont a 2. évad végén, amikor ő és Stefan MÉG EGYÜTT voltak. Nem számít, mit jelentett ez, csalás .

Ki volt Stefan igazi szerelme?

Stefan Salvatore a Vámpírnaplók későbbi évadában találta meg szerelmét Caroline Forbes -szal. Bár a show kezdetben az Elena Gilberttel való kapcsolatára összpontosított, fokozatosan eltávolodik a szerelmi háromszög előfeltételezésétől, miután Elena beleszeret Damonba.

Ki Damon legjobb barátja?

Bebizonyosodott, hogy Alaric Damon legjobb barátja, mivel gyakran látják őket együtt inni; gyakran látni, hogy csúfolják egymást is.

Miért akarja Damon megkeseríteni Stefan életét?

A legnagyobb ok, amiért Damon pokollá akarta tenni testvére örök életét, az az , hogy 1864-ben Damon úgy döntött, hogy nem fejezi be az átmenetet (hitt Katherine halott, és úgy találta, hogy semmi más nem tartja itt), de Stefan nem volt hajlandó elfogadni ezt a döntést, ami miatt Damon megadta...

Damon tényleg szerette Katherine-t?

Damon mélyen beleszeretett Katherine -be, de tudta nélkül a testvérével, Stefannal is találkozott, ami kirobbantotta a testvérek életre szóló rivalizálását. Kapcsolatuk akkor ért véget, amikor a város elkezdte kiirtani a vámpírokat.

Damonnak és Elenának gyereke született?

Valójában Stefanie Salvatore – ahogyan a The CW's Legacies 1. évadának egyik epizódjában hivatkoztak rá – Elena Gilbert és Damon Salvatore lánya , akit a néhai, nagy Stefan szeretetteljes emlékére neveztek el.

Kivel végez Klaus?

A sok romantikus történet közül a nézők annak örültek a legnagyobb örömnek, hogy a spinoff ismét Klaus Mikaelson és Caroline Forbes románcát látja az 5. évadban. Klaus és Caroline a Vámpírnaplók egyik legtöbbet szállított párja volt, bár hivatalosan soha nem jöttek össze.

Damon Salvatore mennyivel idősebb Stefannál?

Damon Salvatore mennyivel idősebb Stefannál? Mivel Damon Salvatore az idősebb testvér, június 18-án született; Míg Stefan Salvatore november 1-jén született, 7 év korkülönbség van köztük. Stefan 17 éves volt.

Damon elzárta valaha is az emberiségét?

Damon életének legrosszabb pillanataiban arra hivatkozik, hogyan "kapcsolta ki" emberiségét, hogy túlélje a vámpírizmust. ... Nem "kapcsolta ki" az emberségét. Ehelyett Damon olyan mélyre temette el , hogy nem érezte többé azt a fájdalmat, amit 150 év okozhat.

Ki tudják-e kapcsolni az eredetiek emberségét?

A vámpíroknak megvan az a természetfeletti képességük, hogy eltávolítsák vagy eltompítsák érzelmeiket azáltal, hogy „kikapcsolják” vagy „kikapcsolják” emberi mivoltukat, ami közvetlenül kapcsolódik érzelmeikhez.

Mi történt Stefan Salvatore-ral?

Ahogy a dolgok kezdenek kicsúszni az irányításból, Stefant váratlanul megölte Julian , egy Traveller warlock, miközben Caroline-t próbálta megvédeni, de feltámadt, miután Damon, Caroline és Elena terve, hogy visszahozzák őt a másik oldalról, sikeres volt.

Miért utálta Enzo Stefant?

A Welcome to Paradise című filmben Stefan Enzo után indul bosszúból, amiért megölte Ivyt. ... Az Egyedül Enzo bevallja Mattnek, hogy utálja Stefant , mert mindig ő kerül ki a hősből, miközben ő a gazember . Azt is mondja, hogy azért, mert elhagyta Damont, átadta Trippnek, és megbántotta Caroline-t.

Enzo és Bonnie összejönnek?

A hetedik évadban láthatjuk a párost egy romantikus kapcsolatban , de egy pillanat alatt, miután Bonnie-nak három éve meggyűlt a baja a fegyvertárral, Enzo pedig fellépett, hogy távol tartsa őket tőle. ... Két évvel később, miután romantikus érzelmeik felerősödtek, szerelmi viszonyba kezdtek, és egymásba szerettek.

Stefan emberré válik?

Amikor egy emberiségtől mentes Stefan megérkezett Bonnie házába, és azt tervezte, hogy megöli Elenát, a Bennett boszorkány beadta Stefannak a Cure-t, így ő lett az első vámpír, aki sikeresen emberré változott anélkül, hogy közvetlenül megitta volna a Cure-t.