Mi az a hideg sterilizáló?

Pontszám: 4,3/5 ( 70 szavazat )

Hatékonyság. Az Actril Cold Sterilant egy erős fertőtlenítőszer, amely 0,08%-os szabadalmaztatott keveréket tartalmaz. perecetsav

perecetsav
A perecetsav (más néven peroxi-ecetsav vagy PAA) egy szerves vegyület, amelynek képlete CH3CO3H . Ez a szerves peroxid színtelen folyadék, jellegzetes fanyar szaggal, amely ecetsavra emlékeztet. Erősen maró hatású lehet. A perecetsav gyengébb sav, mint a kiindulási ecetsav , pKa értéke 8,2.
https://en.wikipedia.org › wiki › Peracetic_acid

Perecetsav – Wikipédia

és 1,0% hidrogén-peroxidot . Hatékony az élőlények széles spektruma ellen, beleértve a baktériumspórák, gombaspórák, baktériumok, mikobaktériumok, élesztőgombák, penészgombák és vírusok ellen.

Hogyan használd a hideg sterilizálót?

Az egynegyedes palackok használatra készek. Egyszerűen helyezze be a szórófejet, permetezze be a fertőtleníteni kívánt területeket, majd törölje le . Mint minden tisztítóoldat esetében, egyéni védőfelszerelést, például védőszemüveget és kesztyűt kell használni.

Mi az a Minncare hideg sterilizáló?

A MinncareCold Sterilant egy perecetsav oldat, amelyet fordított ozmózisos (RO) membránokon és a hozzájuk tartozó elosztórendszereken való használatra fejlesztettek ki. ... A Minncare Cold Sterilant egy erős oxidálószer , amely leállítja a szervezet növekedését azáltal, hogy oxidálja a mikrobiális sejtfehérjéket és az enzimrendszereket, és hatékonyan távolítja el a biofilmeket.

Mi az a Mincare?

A Minncare HD az első kémiai fertőtlenítőszer , amely megkapta az FDA 510(k) engedélyt a hemodialízis víztisztító rendszerek fertőtlenítésére. A Minncare HD egy perecetsav oldat, amelyet kifejezetten hemodialízises fordított ozmózis (RO) membránokon és a hozzájuk tartozó elosztórendszereken való használatra fejlesztettek ki.

Hogyan használja a Minncare-t?

Készítsen 1%-os oldatot úgy, hogy 1 rész Minncare Cold Sterilant 99 rész permeátumvízhez adjon. Töltse fel a teljes fertőtlenítendő vízkört 1%-os oldattal, és hagyja, hogy a hígított oldat minimális hőmérséklete elérje a 20°C-ot (68°F). Ne lépje túl a membrán gyártója által javasolt hőmérsékletet. 4.

Actril™ Cold Sterilant használati bemutató

26 kapcsolódó kérdés található

Hogyan semlegesíted a Minncare-t?

Az embereknek el kell távolodniuk minden gőztől a szennyezett területen. Véletlen kiömlés esetén tartsa vissza a kiömlött anyagot és semlegesítse nátrium-hidrogén-karbonáttal vagy nátrium-karbonáttal .

Mi az a Minncare?

A Minncare Cold Sterilant egy erős fertőtlenítőszer, amely 4,5% perecetsav és 22,0% hidrogén-peroxid keverékét tartalmazza. A perecetsav oldat az egyik leggyorsabban ható és leghatékonyabb fertőtlenítőszer.

Mi a Minncare pH-ja?

*Az elhasznált Minncare Cold Sterilant savas kémhatású, és normál közömbösítést igényel az Ön állami és helyi szabályozása szerint. A Minncare Cold Sterilant 1%-os oldatának pH-ja 3,5 . A Minncare™ tesztcsíkok gyors eredményeket biztosítanak könnyen leolvasható indikátorokkal.

Mi az a Minncare megoldás?

A Minncare Cold Sterilant egy perecetsav-oldat, amelyet fordított ozmózisos (RO) membránokon és a hozzájuk tartozó elosztórendszereken való használatra fejlesztettek ki, hogy megvédjék a rövid és hosszú távú bakteriális problémákat.

Mi az a Bacillocid?

Bacillocid Special. Felület- és környezetfertőtlenítő konc. A BacillocidSpecial felületek és környezetek tisztítására és fertőtlenítésére szolgál . A Bacillocid®Special nagyon jó tisztító tulajdonsággal és széles körű baktériumölő hatással rendelkezik, biztosítva a helyiségek és felületek teljes fertőtlenítését és sterilizálását.

Mi az az LpH tisztító?

LpH III se fenolos fertőtlenítő A STERIS LpH® III se fertőtlenítőszer kifejezetten kemény, nem porózus felületek rutinszerű fertőtlenítésére szolgál. 0,8 térfogatszázalékos hígítással (1:128) az LpH III fertőtlenítőszerek elpusztítják a közönséges baktériumok és gombák széles spektrumát.

Mi az a Spore tisztítás?

A STERIS Spor-Klenz használatra kész Sterilant egy folyékony sporicid, amelyet kifejezetten kemény környezeti felületek sterilizálására és fertőtlenítésére fejlesztettek ki . Használható közvetlenül a tartályból, és kézzel, permetezve vagy ködösítve alkalmazható.

Hogyan fejti ki hatását a Spor-klenz?

Ez a termék perecetsav, hidrogén-peroxid és ecetsav stabilizált keveréke, amely gyors és hatékony mikrobiális védekezést biztosít , beleértve a spórákat is. A Spor-Klenz Concentrate Cold Sterilant alacsony toxicitási profillal rendelkezik, nem igényel aktiválást, és a használati hígítás legfeljebb 7 napig használható, ami csökkenti a hulladék mennyiségét.

Mi az a sporicid fertőtlenítőszer?

Használatra kész fertőtlenítő tisztítószer, amely a Clostridium difficile (C. diff) spórákat is elpusztítja kemény, nem porózus felületeken, például a kórházakban és más egészségügyi intézményekben. 4 perc alatt hatásos a Clostridium difficile (C.

Mi az a Spor-Klenz RTU?

A STERIS Spor-Klenz RTU ETO Process Packaged Sterilant egy folyékony sporicid, amelyet kifejezetten kemény környezeti felületek sterilizálására és fertőtlenítésére fejlesztettek ki . Használható közvetlenül a tartályból, és kézzel, permetezve vagy ködösítve alkalmazható.

Mennyi a Spor-klenz kapcsolattartási ideje?

ÉRINTKEZÉSI IDŐ: Hagyja nedvesen a felületeket hígítatlan SPOR-KLENZ-cel, használatra készen legalább 30 percig . Ne szennyezze be a vizet, az élelmiszert vagy a takarmányt tárolással vagy ártalmatlanítással.

Mi az a Vesphene fertőtlenítőszer?

Termék áttekintés. A Vesphene® III st fertőtlenítőt kifejezetten kemény, nem porózus felületek rutinszerű fertőtlenítésére fejlesztették ki . 0,8 térfogatszázalékos (1:128) hígítással a Vesphene III fertőtlenítőszerek elpusztítják a közönséges baktériumok és gombák széles spektrumát.

Mik azok a fenolos fertőtlenítőszerek?

A fertőtlenítőszerként használt antimikrobiális szer , az úgynevezett fenol, hasonló eljárást alkalmaz az élettelen tárgyakon lévő baktériumok elpusztítására az enzimrendszerek inaktiválásával. ... Nos, a fenoljaink összeomlanak, égnek és elpusztulnak azok a sejtek, amelyek enzimjei kipattannak.

Milyen fertőtlenítőszerek tartalmaznak fenolt?

A fenolos fertőtlenítőszereket (pl . Meytol, Dettol stb. ) széles körben használják háztartási célokra.

Mi a 3 fokozata a fertőtlenítésnek?

A fertőtlenítésnek három szintje van: magas, közepes és alacsony . A magas szintű fertőtlenítési (HLD) eljárás elpusztítja az összes vegetatív mikroorganizmust, mikobaktériumot, lipid és nem lipid vírust, gombaspórát és néhány baktériumspórát.

Mi az a Korsolex?

Korsolex® basic - Aldehid alapú fertőtlenítőszer hőérzékeny és hőálló, vírusölő hatású műszerekhez .

Mi az OT protokoll?

VAGY Protokollok A műtőprotokoll olyan elvek gyűjteménye, amelyeket a műtőben tartózkodó személyzetnek követnie kell a beteg és a személyzet biztonsága érdekében . Az új rezidenseknek, orvostanhallgatóknak és nővéreknek meg kell érteniük ezeket az elveket, mielőtt belépnének a műtőbe.

Biztonságos a perecetsav?

Perecetsav veszélyei A perecetsav alacsony koncentrációban irritálhatja a bőrt és a szemet , valamint torok- és légzési nehézségeket okozhat. Koncentrált formában azonban súlyos szem- és bőrkárosodást okozhat.

Mennyi ideig tart a perecetsav?

A perecetsav (PAA) ecetsav és hidrogén-peroxid reakciójával keletkezik. A reakciót legfeljebb 10 napig hagyjuk folytatni, hogy a következő egyenlet szerint nagy hozamot kapjunk.