Mit jelent a fonott ?

Pontszám: 4,6/5 ( 14 szavazat )

A fonat egy összetett szerkezet vagy minta, amelyet két vagy több rugalmas anyag, például textilfonalak, drót vagy haj összefonásával alakítanak ki. A zsinórokat évezredek óta készítik a világ számos különböző kultúrájában, különféle felhasználási célokra.

Mit jelent a fonott ruházatban?

A fonat, más néven fonat , összefonódott, például textil- vagy hajszálakat. A copf, amelyet ma redőnek neveznek, szövetredő, ruházatban és kárpitozásban használják.

Mit jelent, ha egy nő befonja a haját?

Ha három vagy több hosszúságú hajat, kötelet vagy más anyagot fon össze, akkor egymás alá és fölé csavarja őket, hogy egy vastag hosszt kapjon.

Mi a platting definíciója?

A lemezezést fonásként vagy szövésként határozzák meg. ... A plat jelen igenéve. ige. (archaikus) Fonott kéreg, nád, szalma stb. csíkok, kalapok vagy hasonlók készítéséhez.

Mi a fonott szó szinonimája?

Ezen az oldalon 24 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel a fonásra, mint például: szövés , redő, fonat, copf, hajtogatás, ránc, plat, ránc, összefonás, ránc és csipke.

Fona | A copf definíciója

21 kapcsolódó kérdés található

A fonat és a copf ugyanaz?

A fonat (más néven fonat) egy összetett szerkezet vagy minta , amelyet két vagy több rugalmas anyag, például textilfonalak, drót vagy haj összefonásával alakítanak ki. A zsinórokat évezredek óta készítik a világ számos különböző kultúrájában, különféle felhasználási célokra.

Mi a másik szó a kapura?

Ezen az oldalon 25 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel a személybejáróra, mint például: boltív , bejárat, kapu, karika, nyílás, ablak, ragadós kapu, rács, rács, személybejáró ajtó és személybejáró-kapu.

Mit jelent a hajfonás?

A fonat definíciói. hajfonással vagy csavarással kialakított frizura . szinonimák: fonat, tincs, csavar. típusai: sor. egy hajfonat a fej hátsó részén.

Mi a lemezelési folyamat?

Plating folyamat A plattírozás az ingatlan felosztásának módja, papíron történő elhelyezéssel vagy minden egyes földterület feltérképezésével . A rögzített tábla jelzi a telkeket, az építési vonalakat, a szolgalmi jogokat és az elsőbbségi jogokat, az árterületeket, a határjeleket és a földhöz fűződő egyéb állandó csatolásokat.

A plat angol szó?

főnév. 1 Egy telek . – A tábla kiterjedt területet tartalmazott parkok számára, egy vasúti elsőbbséget és vasúti pályaudvarokat. '

Mit neveznek a britek fonatnak?

Ha a hajat három tincsre osztják, majd összefonják, hogy "kötelet" készítsenek, az eredményt BrE-ben fonatnak , AmE-ben pedig fonatnak nevezik – bár mindkét szó ismert mindkét országban. A BrE fonat úgy ejtik, hogy rímel a flat-re, míg az AmE-ben a legtöbb beszélő úgy ejti, mint a lemez.

Mi az, hogy Pleit?

pleit. vita; közbenjár; kifogás; könyörgés; könyörgő .

Hogyan írják a fonott hajat?

A brit szótár definíciói a copfhoz
  1. egy hosszú haj, szalag stb., amelyet befontak.
  2. (Britanniában) több csavarodó vagy összefonódó részből álló kenyér.
  3. a ránc ritka írásmódja.

Mit jelent angolul a nonkonformitás?

Angol nyelvtanulók A nemmegfelelőség definíciója: a legtöbb ember viselkedésének kudarca vagy megtagadása : a megfelelés kudarca vagy megtagadása. Tekintse meg a nem megfelelőség teljes meghatározását az angol nyelvtanulók szótárában. nonkonformizmus. főnév.

Mit jelent nevetségessé tenni?

: valakinek vagy valaminek kegyetlen vagy durva kigúnyolása : aljas vagy barátságtalan megjegyzések vagy viselkedés. gúny. ige. kinevették; nevetségessé.

Mi a borítás célja?

Az előzetes tábla lehetővé teszi a személyzet és a Tervezési és Területrendezési Bizottság számára, hogy felülvizsgálják a telkek általános elrendezését és az alegység utcamintáját, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a javasolt elrendezés megfelel az összes vonatkozó városi követelménynek .

Mit jelent a replat?

A replat azt jelenti, hogy a telkeket, telkeket és szolgalmi jogokat rögzítik egy rögzített felosztásban vagy felosztási táblában a meglévő felosztás vagy válaszfal újrakonfigurálása, illetve a felosztásban lévő telkek számának növelése vagy csökkentése érdekében.

Mi a célja a földalapításnak?

A platting az úgynevezett Plat térkép fejlesztésének folyamata. Leggyakrabban az üres területek vásárlásakor és fejlesztésekor van szükség a beépítésre. Leggyakrabban a kiosztásra akkor kerül sor, amikor egy földtulajdonos ingatlant fejleszt, hogy azt parcellákra osztja, miközben felosztást hoz létre.

Ki hordta az első fonatokat?

"A zsinórok eredete az afrikai kultúrában 5000 évre, ie 3500-ig vezethető vissza – nagyon népszerűek voltak a nők körében." A zsinór nem csak stílus; ez a mesterség a művészet egy formája. „A zsinórozás Afrikában kezdődött a namíbiai himba néppel ” – mondja Alysa Pace, a Bomane Salon munkatársa.

Hogyan írja le a fonatokat?

A fonat definíciója a fonat . Példa a copfra egy felvágott és csavart hajdarab. A fonás definíció szerint szövés vagy fonás. A fonat példája a hajhosszabbításba való szövés.

Hogyan használod a fonott szót egy mondatban?

A szívószálakat ezután hosszú szalagokká fonták , amelyek különféle minták lehetnek. A fejét erősen nehezítette egy kidolgozott virágkötészet, amelyet hosszú fonott hajára erősítettek. A szombati kenyereket általában fonják, a más ünnepekre szánt kenyereket pedig kerekek.

Hogy hívják azt a három faoszlopot, amelyből egy krikettkapu épül fel?

Minden kapu három csonkból áll, függőleges farudakból, amelyek a földbe vannak kalapálva, és két fa kereszttartóval vannak ellátva, amelyeket védnöknek neveznek.

Mi az ellenkezője gonosz?

Ellentéte a gonosszal vagy erkölcsileg rossz . erényes . . igazlelkű . tisztelt USA .

Mit neveznek zsinórnak Ausztráliában?

Ausztráliában a copfokra és a zsinórokra is hivatkozunk, de különbséget kell tenni a kettő között – a fonatokat mások „francia” agynak nevezik, ahol a hajat a fejhez közel fonják, és menet közben további részeket adnak hozzá.