Mit jelent a csodaszer?

Pontszám: 5/5 ( 28 szavazat )

A csodaszer, amelyet az egyetemes gyógymód görög istennőjéről neveztek el, a Panacea minden olyan feltételezett gyógymód, amelyről azt állítják, hogy minden betegséget meggyógyít, és korlátlan ideig meghosszabbítja az életet.

Mit jelent angolul, hogy panacea?

: orvosság minden bajra vagy nehézségre : mindenre gyógyír A törvény javítani fogja a helyi gazdák életét, de nem csodaszer. Egyéb szavak a csodaszerből Szinonimák A csodaszer egy görög istennő nevéből származik További példamondatok Tudjon meg többet a csodaszerről.

Hogyan használod a csodaszert egy mondatban?

Panacea mondat példa
 1. A csodaszert az emberiség konkrét életében találja meg. ...
 2. A börtönbüntetést, bár némileg módosították és felhígították, továbbra is a fő büntetésként és a legmegbízhatóbb csodaszerként használják minden bűncselekményre. ...
 3. Ez a nagy csodaszer, gyógyír minden bajra. ...
 4. Ez nem jelenti azt, hogy a zöld tea csodaszer.

Mi a csodaszer szinonimája?

Ezen az oldalon 13 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel a csodaszerre, mint például: elixir , cure-all, nostrum, solace, relief, cure, catholicon, cureall, remedy, help és nepenthe.

Mi a példa a csodaszerre?

A csodaszer meghatározása egy olyan gyógymód, amely azt mondja, hogy minden betegséget és nehézséget meggyógyít. Példa a csodaszerre az 1910-ben eladott tonik a megfázás kezelésére . ... Olyan gyógymód, amelyről úgy gondolják, hogy minden betegséget meggyógyít és meghosszabbítja az életet, amit eredetileg az alkimisták kerestek; mindenre gyógyír.

🔵 Panacea – Panacea Jelentés – Példák csodaszerre – Panacea meghatározása

23 kapcsolódó kérdés található

Mire használható a csodaszer?

gyógyír minden betegségre vagy bajra . válasz vagy megoldás minden problémára vagy nehézségre: Gazdasági filozófiája jó, de igyekszik csodaszerként használni.

Mit jelent magyarul a multifarious?

: nagyon változatos vagy előforduló : sokféle sokféle tevékenységben vett részt a középiskolában.

Mi a csodaszer legjobb szinonimája?

csodaszer
 • elixír.
 • catholicon.
 • gyógymód.
 • csodaszer.
 • megkönnyebbülés.
 • jogorvoslat.
 • szabadalmaztatott gyógyszer.

Mi a csodaszer ellentéte?

Ellentétben egy gyógyszerrel vagy gyógyszerrel, különösen egy hurutoldóval vagy tisztítószerrel. elzáródás. sérelem. akadály.

Lehet egy ember sokféle?

Egy személy vagy dolog, amelynek sok oldala vagy különböző tulajdonságai vannak, sokrétű . Az internetet sokrétűen használják, a múzeumok sokrétű művészeti gyűjteményükről ismertek, a hindu isteneket pedig sokféle inkarnációhoz kötik.

A csodaszer gyógyszer?

Panacea: univerzális gyógymód, mindenre gyógyír .

Mit nem jelent a csodaszer?

Ha azt mondja, hogy valami nem csodaszer egy adott problémacsoportra, akkor azt jelenti , hogy nem fogja megoldani az összes problémát .

Hogyan készítesz csodaszert?

Egy félig jéggel megtöltött pohárban keverjen össze 2 uncia mézes -citromos-gyömbér szirupot és 2 uncia kevert skótot. Öntsön ¼ uncia Islay single-malt Scotch-ot egy kanál hátára, hogy az lebegjen az ital tetején. Díszítsd egy szelet gyömbérrel és kandírozott citromhéjjal (elhagyható).

A csodaszer görög isten?

A görög mitológiában Panacea (görögül Πανάκεια, Panakeia) az egyetemes gyógymódok istennője , Aszklépiosz és Epione lánya volt. ... Panacea és négy nővére egyaránt bemutatta Apolló művészetének egy-egy oldalát: Panaceát (az egyetemes egészség istennője)

Mi az a helyzetszükséglet?

A szükségszerűség jelentése nyilvánvaló a forrásából, a latin exigentia főnévből, amely "sürgősséget" jelent, és az exigere igéből származik, ami azt jelenti, hogy "követelni vagy követelni". A vészhelyzet vagy szükséghelyzet sürgős, és azonnali cselekvést igényel .

Melyik a legjobb antonim a mindenütt jelenlévő kifejezésre?

a mindenütt jelenlévő antonimák
 • ritka.
 • szűkös.

Mi a renitens két szinonimája?

makacs
 • morcos.
 • makacs.
 • lázadó.
 • rakoncátlan.
 • önfejű.
 • ellentétes.
 • makacs.
 • dacos.

Van csodaszer?

A csodaszer /pænəˈsiːə/, amelyet az egyetemes gyógymódok görög istennőjéről neveztek el, a Panacea minden olyan feltételezett gyógymód, amelyről azt állítják, hogy (például) minden betegséget meggyógyít és az életet korlátlan ideig meghosszabbítja .

Mi a siralmas szinonimája?

siralmas , sajnálatos, szomorú, szerencsétlen, nyomorult, szörnyű, szörnyű, mélységes, nagyon rossz, szörnyű, szörnyű, rettenetes, ördögi. nyomorult, szánalmas, szánalmas, sajnálatos, boldogtalan, szomorú, gyászos.

Mit jelent a panaszos sírás?

melléknév . Szomorúan és gyászosan hangzik . 'panaszos kiáltás' 'A zúgó, gurgulázó hangból még mindig csengő, panaszos és gyászos.

Milyen egy szemrevaló ember?

melléknév. éles mentális észleléssel és megértéssel ; belátás: éles ítélőképességet tanúsít.

Szerinted miről szól a sokféleség?

sok különböző rész, elem, forma stb . számos és változatos; nagyon sokrétű vagy sokrétű: sokrétű tevékenység.

Amelyet nem lehet olvasni, azt hívják?

Olvashatatlan : nem elég világos az olvasáshoz.