Lehet a hülyeség főnév?

Pontszám: 4,9/5 ( 28 szavazat )

főnév, többes szám stu·pid·i·ties, 2. a hülyeség állapota, minősége vagy ténye . egy hülye tett, elképzelés, beszéd stb.

Mit jelent a hülyeség?

(1. bejegyzés a 2-ből) 1a : lassú gondolkodás : tompa. b : nem intelligens döntésekre vagy cselekedetekre adott : intelligens vagy gondatlan cselekvés. c : intelligencia vagy ész hiánya : brutális.

Mi a pontos főnévi alak?

pontosság \ ˌpəŋk-​chə-​ˈwa-​lə-​tē \ főnév. pontosan \ ˈpəŋk-​chə-​wə-​lē , -​chə-​lē \ határozószó.

Mi a spontán főnév?

spontaneitás . / (ˌspɒntəˈniːɪtɪ, -ˈneɪ-) / főnév többes szám -ties. a spontánság állapota vagy minősége.

Mit mondjak a hülyeség helyett?

A buta néhány gyakori szinonimája a durva , sűrű, unalmas és ostoba.

Mi az a HÜLYESÉG? Mit jelent a HÜLYESÉG? A HÜLYESÉG jelentése, meghatározása és magyarázata

17 kapcsolódó kérdés található

Hogy hívják a spontán embert?

A spontán néhány gyakori szinonimája az automatikus, impulzív , ösztönös és mechanikus.

Jó spontánnak lenni?

Ha nyitottak vagyunk a spontán eseményekre, és hagyunk időt az elménknek arra, hogy elgondolkodjunk a dolgokon, ahelyett, hogy egyik tervezett tevékenységről a másikra rohannánk, nagyon előnyös lehet érzelmi egészségünk szempontjából. ... „Az egyik az, hogy felpörgeti azt a fajta gondolkodást, amely kreativitást hoz létre, és erősíti érzelmi intelligenciánkat és intuíciónkat.

Mi a spontán beszéd?

A spontán beszédet az előkészített beszéddel szemben definiálják , ahol a megnyilatkozások jól formált mondatokat tartalmaznak, amelyek közel állnak az írott dokumentumokban találhatóakhoz. ... Ezt megerősíti a beszéd spontaneitásának jellemzésére vonatkozó megközelítés kiterjesztése egy hatékony automatikus beszélői szerepfelismerő rendszer kiépítésére.

Mi az az elvárás főnév?

elvárás . Az a cselekmény vagy állapot, amikor várunk vagy várunk egy eseményre, ahogyan meg fog történni. Amit várnak vagy keresnek.

Milyen típusú főnév a bizalom?

Önbizalom . A bizonyosság kifejezése vagy érzése. A bizalom minősége.

Lehet a pontos főnév?

a pontosság minősége vagy állapota.

A leghülyébb megfelelő szó?

A hülyébb és a leghülyébb valódi szavak jó minősítéssel . Míg sok (ellentmondó) szabály létezik a komparatív és felsőfokú melléknevekre, nincs szabály a hülyébb és legostobább ellen, és a szavak használatának hosszú története van.

Mi a különbség a hülyeség és a hülyeség között?

Úgy tűnik, hogy a hülyeség egy későbbi változat, amelyet valójában mindig is ritkán használtak. Hülyeség vs butaság: Főnevekként az a különbség a hülyeség és a hülyeség között, hogy a hülyeség ritka, de mindkettő a hülyeség minőségére vagy állapotára utal .

Mi a spontán utazás?

Tegyen egy spontán utazást ebben az új évben Egy általános mítosz: a spontán utazás azt jelenti , hogy egyszerűen bepakol egy csomagot, kiválaszt egy úti célt, és néhány órán belül elindul az adott területre . ... És ha megfelelően csinálod, az utazás során átélt nem tervezett élmények valószínűleg az egész kalandod fénypontjai lesznek!

Mi a spontán viselkedés?

A spontán viselkedést „korlátozás, erőfeszítés vagy előre megfontoltság nélkül” hajtják végre. Emiatt „nem tervezettnek” vagy „rögtönzöttnek” érthető (Webster's New World Dictionary/WNYThesaurus). ... Az ilyen viselkedés tehát elkerülhetetlenül kockázatnak tesz ki bennünket, veszélybe sodorja jólétünket.

Mik azok a spontán dolgok?

A spontán dolgok természetesek vagy ösztönösek , és figyelmeztetés nélkül történnek. Ha azt tervezi, hogy elmegy moziba, és utána megy, az nem spontán dolog. Az utolsó pillanatban hagyja abba a filmet, hogy a parkba menjen? Ez spontán.

Mondhatod, hogy valaki spontán?

Amikor a spontán kifejezést használjuk egy személy leírására, ez azt jelenti, hogy hajlamosak vagy ismertek arról, hogy impulzívan és tervezés nélkül csináljanak dolgokat . Ezt általában pozitív módon használják fel, hogy vidám emberként mutassák be őket, aki kalandvágyó és hajlandó a pillanat hevében tenni dolgokat.

Hogyan mondod, hogy valami spontán?

spontán
  1. alkalmi.
  2. rögtönzött.
  3. ösztönös.
  4. rögtönzött.
  5. egyszerű.
  6. nem tervezett.
  7. önkéntes.
  8. ad-lib.

Mi a spontán személyiség?

Mi a spontán személyiség? Általánosságban elmondható, hogy valaki, akinek spontán személyisége van a munkahelyén , meglehetősen kiszámíthatatlan , és szívesebben cselekszik vagy kimondja azt, ami pillanatnyilag helyesnek tűnik.

A hülyeség rossz szó?

Az idióta , idióta, debil kifejezéseket és származékaikat korábban technikai leíróként használták orvosi, oktatási és szabályozási kontextusban. Ezeket a felhasználásokat a 20. század végére nagyrészt elutasították, és ma már sértőnek tartják.

Népszerű főnév?

a népszerűség minősége vagy ténye . a nagyközönség vagy az emberek egy bizonyos csoportja kedveltsége: Népszerűsége a televíziós közönség körében páratlan.

A pontos szó főnév vagy ige?

főnév [megszámlálhatatlan] Ragaszkodik a rendszeres látogatáshoz és a pontossághoz.

Mi a pontos ige?

pontozással . Írásjelek hozzáadásához . Hozzáadás vagy megszakítás rendszeres időközönként. Hangsúlyozni, hangsúlyozni.