Mit csinálnak az idézők a minecraftban?

Pontszám: 4,5/5 ( 17 szavazat )

A felidézők megidézhetnek ördögi repülő vadállatokat, úgynevezett Vexeseket , amelyek áthatolhatnak a falakon, hogy rácsapjanak a játékosra. Ha ez nem lenne elég, van egy másodlagos támadásuk, amely egy sor agyarat idéz elő, hogy kitörjenek a földből – mindez része Jens tervének, hogy mozgásban tartsa a játékost.

Az Evokers megöli a falusiakat?

A felidézők megtámadják a játékosokat , a falusiakat vagy a csecsemőfalusiakat, [ csak JE ] vasgólemeket, hógólemeket, [ csak BE ] és vándorló kereskedőket 12 háztömbön belül úgy, hogy mindkét karjukkal integetnek, miközben a célpontjukra néznek, és előidézik az evoker agyarait vagy veséket.

Mit dobhatnak az Evokers?

A felidézők egyetlen Totem of Undying-et is ledobhatnak, ha egy játékos megöli . Néha smaragdot is ejtenek. A fosztogató varázslattal ellátott kardok csak a smaragdcseppekre hatnak.

Az Evokers megöl a Minecraftban?

Ha a játékosok túl közel kerülnek, az Evokers elmenekül, hogy messziről támadhasson. Ha a játékos gyorsan és hatékonyan mozog, elkaphatja az Evokert, és megölheti . A játékosoknak vigyázniuk kell az Evoker agyarának támadására, amely hatalmas károkat okoz.

Mit csinál a Vindicator a Minecraftban?

A Java Editionban a védnökök a távolságtól függetlenül támadják meg a játékost , ellentétben a legtöbb illagerrel, akik látásra támadják meg a játékost. A vindicator messziről bámulhatja a játékost. Ez más csőcselékre is vonatkozik, ha a vindicatort "Johnnynak" hívták.

5 dolog, amit nem tudtál az Evokersről a Minecraftban

39 kapcsolódó kérdés található

Hogyan szelídíts meg egy fosztogatót?

A rabló megszelídítéséhez el kell törni a számszeríját . Mivel egy számszeríj tartóssága 326, a fosztogatónak 326-szor kell használnia a számszeríjat, hogy megtörje! Tehát adj hozzá 5 pajzsot a hotbarhoz (mi 6-ot adtunk hozzá, minden esetre) és esetleg egy kis ételt.

Mik azok a SZÜRKE falusiak a Minecraftban?

A Minecraftban most gonosz falusi csőcselék vannak, a Pillagers . Úgy néznek ki, mint a falusiak, de szürkék. Előőrsökön élnek, vagy véletlenszerűen ívnak napközben falkában vándorolva. Számszeríjaik vannak, és téged és a falusiakat is megtámadják.

Meg lehet szelídíteni a VEX-et céklával?

Megszelídítésük még inkább ösztönzi a kastélyok felkutatását, hiszen hazavihet egy barátot. A cékla egy másik célt kapott, és a játékosoknak el kell kezdeniük céklafarmokat termeszteni, ha Vexet szeretnének birtokolni.

Hogyan ellensúlyozod a Vex-et a Minecraftban?

Technikák
  1. A játékosok rengeteg csónakot vagy aknakocsit helyezhetnek el, és megpróbálhatják irányítani a vexeket, hogy csapdába essen.
  2. A játékosok meghajlással megölhetik az idézőt, mielőtt az megidézi a bosszúkat.
  3. Tövis páncél.
  4. Használj vasgólemeket a sebzés tankolására, és egyszerre támadd meg őket.

A Minecraft fosztogatói újraindulnak?

A fosztogatók (beleértve a kapitányokat is) végül újra megjelennek . Használhatod egy raidfarmon, hogy a Bad Omen effektust szándékosan kiváltsd, hogy támadjanak egy falut, amelyet csapdaként építettél, és gyűjtsd össze a raidekből származó zsákmányt. Megfoszthatod az előőrstől az erőforrásokat: macskaköves van, ami hasznos általános használati tárgy.

A Vindicators ejti a smaragdokat?

A smaragd egy szokásos raid drop és egy további raid drop. A Looting III varázslattal egy raidből származó vindicator akár 16 smaragdot is ejthet halálakor, de ennek esélye 3,328% könnyű vagy normál, és 4,096% kemény esetén.

Az Evokers mindig totemeket dob ​​el?

A felidézők mindig egy halhatatlan totemet dobnak a halálra . A visszaesési arányt a Looting nem befolyásolja.

Hogyan növeli a falusiak népszerűségét?

Ha egy falusi lakost kereskedéssel feljebb léptet, az 2-4 ponttal növeli a népszerűségét attól függően, hogy milyen szintet értek el. Kereskedni egy falusival. Ha kereskedsz egy falusi lakossal és kimeríted a készletüket, azzal növeled a népszerűségedet, ha 1. Megtámadsz egy falusi lakost.

Nyithatnak ajtót a fosztogatók?

A fosztogatók immár ajtókat nyithatnak rajtaütés közben . Ha a portyázó fosztogatók megölték a falu összes falusi lakosát, vagy az ágyak elpusztultak, a fosztogatók nevetve és ugrálva ünneplik győzelmüket. A rablók már nem nyitnak ajtót rajtaütések alatt. A fosztogató kar textúrája megváltozott.

Hogyan lehet megölni egy illúziót a Minecraftban?

Egy illúziókeltő megöléséhez 32 pontot kell sebezned az illúziókeltőn .

Min nem mehet át egy VEX a Minecraftban?

A vexeket semmilyen módon nem akadályozzák szilárd tömbök, így átrepülhetnek a falakon, padlón, fákon vagy magán a talajon .

Át tudnak menni a vexek az alapkőzeten?

A Vexesek átjuthatnak az alapkőzeten , ami azt jelenti, hogy lehetséges, hogy meghalnak az ürességben.

Meg tudsz szelídíteni egy Ender Sárkányt?

Egy játékos megszelídítheti Ender Dragont a Minecraftban. egy sárkány megszelídítéséhez meg kell idézni és nyers lazaccal etetni . Ender Dragon egy nyers lazacot tartó játékoshoz vonzódik. Ha elég nyers lazacot etettél vele, könnyen megszelídítheted. Az Ender Dragon azonnal megjelenik, amint a játékos megérkezik az End dimenzióba.

Meg tudsz szelídíteni egy méhet a Minecraftban?

A méhek megszelídítése a Minecraftban arra készteti őket, hogy kövessenek téged, hasonlóan a tehenek, bárányok és csirkékhez. Egy méh megszelídítéséhez tartson bármilyen virágot a hot-barján , ez arra készteti a környékbeli méheket, hogy passzívan követni kezdenek. Csak ügyeljen arra, hogy tartsa a virágot, különben elveszti érdeklődését.

A fosztogatók ellopják a cuccaidat?

A fosztogatók ládákat és hordókat keresnek a falusiak vagy a játékosok házainál, ellopják a tartalmát , és rejtek hordókba viszik (eltemetve, barlangok belsejében stb.). A rablók megölnek farmokat, hogy húst, gyapjút és bőrt lopjanak.

Meg tudsz gyógyítani egy boszorkányt a Minecraftban?

1 Válasz. A jelenlegi állás szerint nem. Nincs mód arra, hogy egy megütött boszorkányt vagy egy természetesen szült boszorkányt falusivá változtassunk. A wiki konkrétan azt mondja, hogy amikor egy falusi lakost megütnek, elpusztul, és egy boszorkány születik a helyére, csak azt a hatást keltve, hogy boszorkány lesz belőle.