Mit csinált Sheila Evával?

Pontszám: 4,4/5 ( 5 szavazat )

Mit csinál Sheila? Sheila valódi érzelmeket mutat, amikor meghallja, hogy egy fiatal nő meghalt. Ő volt a felelős azért, hogy Eva Smith-t elbocsátsák a ruhaüzletből . Tisztában van vele, hogy az ellenőr fontos, és nem szabad figyelmen kívül hagyni / hazudni neki.

Miért rúgta ki Sheila Evát Milwardstól?

Sheila, Eric és Gerald azt állítják, hogy nem ismerik Eva Smitht, és a felügyelő emlékezteti őket, hogy egynél több nevet használt. ... Amikor meghallja, hogy Eva Smith-t elbocsátották Milwardtól , mert egy ügyfél panaszkodott rá, Sheila izgatott lesz . A felügyelő megmutat neki egy fényképet.

Sheila féltékeny volt Eva Smithre?

Sheila elmondja, hogy azért kérte Eva Smith elbocsátását Milwardstól, mert az a ruha, ami Sheilának tetszett, jobban állt Eva Smithnek, és ettől Sheila keresztbe tett. Eric meglepődik Sheila tettein. A felügyelő megérti Sheilával, hogy a féltékenysége hozzájárult Eva bukásához.

Hogyan reagál Sheila Éva halálára?

Megérkezik a felügyelő, akit nagyon megdöbbent Eva Smith halálhíre, és nagyon sajnálja, hogy részt vett az öngyilkosságban. Ahogy a darab folytatódik, érik, csodálja Gerald őszinteségét, pedig megcsalta.

Mi volt az igazi oka annak, hogy Sheila panaszkodott Éváról?

Sheila nagyon panaszkodik Eva Smith -re, mert féltékeny a kinézetére . Sheila gazdag; pénzért bármit meg lehet venni neki. Ezúttal azonban olyasmivel találkozott, amit pénzért nem lehet megvenni. A drámai irónia az, amikor a közönség tud valamit, amit a színpadon szereplő szereplők nem.

"Egy ellenőr hív": Sheila karakterelemzés (animált)

26 kapcsolódó kérdés található

Sheila idősebb Ericnél?

Az idősebb szereplők véleménye és viselkedése makacsul rögzül. Mr Birling nem hajlandó tanulni, és Mrs. Birling nem látja magáról és gyermekeiről a nyilvánvaló dolgokat. Eric és Sheila azonban fiatalabbak - elfogadják hibáikat, és lehetőséget kínálnak egy szebb jövőre.

Ki a hibás Eva Smith haláláért?

Mr. Birling részben okolható Eva Smith haláláért, mert miután hazajött a nyaralásáról és sztrájkot kezdett, Mr. Birling kirúgta.

Miért kérdezi Sheila, hogy Eva Smith csinos-e?

14 Sheila kijelenti, hogy szerinte Eva Smith nagyon csinos, és úgy nézett ki, mintha tudna vigyázni magára . Ez jelezte, hogy Sheila mennyire sekély a darab ezen a pontján. 15 Sheila beszámol arról, hogy a személyzet „egyfajta pillantást” vet rá. Ez lehet igaz, vagy jelezheti a bűnösségét.

Mit csinál Sheila, amikor felismeri Évát a képen?

Sheila például felismeri Eva Smitht, és „kis sírt,… félig elfojtott zokogást” hallat (21. oldal), ami gyanút kelt vagy megerősít a hallgatóságban. Fontos, hogy egyetlen szereplő sem lehet biztos abban, hogy ugyanazt a fényképet látta, mint egy másik.

Hogy féltékeny Sheila?

Az 'An Inspector Calls'-ben azonban Sheila irigységét számos ok váltja ki. Először is, az uralkodó anyjával egy ruha miatti vitája („anya volt ellene”) megnyitja az ajtót sötétebb érzelmei előtt. ... Másodszor, Eva, aki „nagyon csinos lány” volt, kiváltja Sheila irigy és bosszúálló reakcióját.

Kivel beszélt Sheila Eva Smith kirúgása érdekében?

A felügyelő elmondja Sheilának, hogy egy Eva Smith nevű huszonnégy éves lány öngyilkos lett, és Sheila megdöbbenve hallja ezt. Sheila is megdöbben, amikor megtudja, hogy Arthur a sztrájk után kirúgta Evát.

Sheila felelősnek érzi magát Eva haláláért?

Ez látszik azon, hogy Sheilát mélyen érinti Eva halála, azonnal vállalja a felelősséget , és megígéri, hogy soha többé nem viselkedik így. Nem ez a helyzet a régebbi szereplőkkel, Mr és Mrs Birling, sőt Gerald sem vállalja a felelősséget, és nem az a benyomásunk, hogy változni fognak.

Miért változtatja meg a nevét Eva Smith?

Gerald és Eva Smith A felügyelő azt mondja, hogy miután elbocsátották Milwardtól, Eva Smith megváltoztatta a nevét Daisy Rentonra. Ennek hallatán Gerald megrázkódik, és Sheila privátban kéri őt további információkért.

Miért kért Eva Smith több pénzt?

Jó munkás is . Valójában az ottani munkavezető azt mondta nekem, hogy kész előléptetni az általunk vezető operátorrá - egy kis lánycsoport fejévé. De miután abban az augusztusban hazajöttek a nyaralásukról, mindannyian nyugtalanok voltak, és hirtelen úgy döntöttek, hogy több pénzt kérnek."

Eva Smith nevetett Sheilán?

Eva megmutatja, hogy van humora , amikor mosolyog, miközben Sheila olyan ruhát próbál fel, ami nem áll jól neki. A közönség szívesen fogadja Évát, és emberként tekint rá. ... Itt a közönség együtt érezne Évával, és látná, ahogy Sheilán nevet, ami azt mutatja, hogy jó humora van és emberi oldala van.

Miért tiszteli Sheila Geraldot?

Sheila tiszteletét tartja itt Gerald bebocsátása miatt . Szinte nem tiszteli családja többi tagját sem, mert ezek a családtagok nem mentek bele Geraldig, hogy megértsék, amit tettek, és elfogadják az ezzel a kísérlettel járó bűnösséget.

Miért változott Sheila az Inspector Calls-ban?

Az est eseményei során azonban Sheila drámai változáson megy keresztül. Úgy tűnik, hogy az éjszaka elején még gyerek volt , majd az éjszaka vége felé felnőtté vált, aki jobban ismeri a világot, tájékozottabb és függetlenebb.

Miért mondja Sheila, hogy múmia és apa?

Sheila a szüleit „múmiának” és „apunak” nevezi; olyan főnevek, amelyek kisgyermekekkel és nem fiatal felnőttekkel kapcsolatosak; anyja is leszólja, mert összeveszett a bátyjával, ami megerősíti azt az elképzelésünket, hogy a szülei infantilisták.

Miért materialista Sheila?

A darab elején Sheila gyerekes és materialista , aki a huszadik század eleji középosztálybeli lányok hibáit képviseli, ahogy Priestley látja őket. Amikor Gerald egy gyűrűt ajándékoz neki, azt mondja: „Ó, Gerald, ezt akartad tőlem?

Hogyan változik Sheila karakterként?

A Sheila változása itt egyértelmű. Magabiztosabbá vált , és olyan kifejezéseket használ, mint a „megmondom neked”. Az est eseményei ráébredtek arra, hogy az ember tettei milyen komoly hatással lehetnek. Sheila számos ponton megmutatja, hogy olyan dolgokat lát, amit a többi szereplő nem.

Miért fontos Sheila Birling?

Sheila a Birling család lelkiismerete . A felügyelő érkezése után nagyon hamar rájön, hogy Milward iránti haragja Eva/Daisy elbocsátásához vezetett, és mivel Eva/Daisy öngyilkos lett, Sheila szerepet játszott a halálában.

Ki a leginkább felelős Eva Smith halálesszéjéért?

Priestley Eva Smith haláláért a felelősség megoszlik az egész Birling család között, beleértve Gerald Croftot is. Mindannyian hozzájárultak egy apró dologgal, ami összerakva öngyilkosságba kergette Eva Smitht.

Goole felügyelő egy szellem?

Ezt általában a ghoul homofonjának tekintik, ami egy másik szó a szellemre . Goole felügyelőnek hívják, ami kezdetben inkább egy kísérteties alaknak tűnik. Szellemszerű figura lehet, aki inkább egy kiterjesztett metafora a darabban, nem pedig tényleges karakter.

Goole felügyelő időutazó?

4) Goole felügyelő időutazó lehetett, és nem igazi felügyelő a belépésének időpontja miatt, ami úgy tűnik, pontosan akkor történt, amikor Birling nagyon kapitalista beszédet mondott, és nagyon szeretett volna elrontani. az ünnepeiket. ...Olvass tovább.

Ki az a Mr. Birlings lánya?

Sheila Birling úr és asszony lánya, és a darab elején eljegyezte Gerald Croftot. Mit csinál Sheila? Sheila valódi érzelmeket mutat, amikor meghallja, hogy egy fiatal nő meghalt.