Volt is szerény kb?

Pontszám: 4,3/5 ( 51 szavazat )

Modesto az Egyesült Államok kaliforniai Stanislaus megye megyeszékhelye és legnagyobb városa. A 2020-as népszámláláskor hozzávetőleg 218 464 lakosával Kalifornia állam 18. legnagyobb városa, és a San Jose-San Francisco-Oakland kombinált statisztikai körzet részét képezi.

A Modesto CA Észak- vagy Dél-Kaliforniában található?

A Modesto Észak-Kaliforniában található, 90 mérföldre északra Fresnótól, 92 mérföldre keletre San Franciscótól, 68 mérföldre délre Sacramento állam fővárosától és 66 mérföldre nyugatra a Yosemite Nemzeti Parktól.

Modesto LA közelében van?

Modestotól Los Angelesig 291,85 mérföld van délkeleti irányban, és 312 mérföld (502,12 kilométer) autóval a CA 99 útvonalat követve. Modesto és Los Angeles 4 óra 47 perc távolságra van egymástól, ha megállás nélkül vezet.

A Modesto California igazi hely?

Modesto, város, Stanislaus megye székhelye (1871), Kalifornia középső részén , Amerikai Egyesült Államokban A Tuolumne folyó partján, a San Joaquin-völgy északi részén, 94 mérföldre (151 km) délkeletre San Franciscótól.

A Modesto CA jó hely lakni?

Ami a Central Valley városait illeti, Modesto meglehetősen jó hely az élethez . A Graceada Park környékén (a belvárostól északra) gyönyörű fákkal szegélyezett utcák találhatók, nagyon szép, régebbi házakkal. Az elmúlt évtizedben a belváros valóban újjáéledt, számos jó étteremmel és bárral.

Yu-Gi-Oh! Tri-Brigade Lyrilusc Top 4 Deck Profil 2021. novemberi kitiltási lista 👽 Legjobb Meta Build

17 kapcsolódó kérdés található

Drága a Modestóban élni?

Modesto államban a megélhetési költségek 9%-kal magasabbak az országos átlagnál . A megélhetési költségek bármely területen változhatnak olyan tényezőktől függően, mint például a karrier, az átlagos fizetés és az adott terület ingatlanpiaca.

Milyen messze van Modesto a strandtól?

Modestotól Pebble Beachig délnyugati irányban 90,46 mérföld, autóval pedig 127 mérföld (204,39 kilométer) van a CA 152-es útvonalon. Modesto és Pebble Beach 2 óra 24 percre van egymástól, ha megállás nélkül vezet .

A Modesto melyik része biztonságos?

A Modestoban élők általában a város északkeleti részét tartják a legbiztonságosabbnak. Modestóban akár 1 a 10-hez az esélye annak, hogy bűncselekmény áldozatává váljon a déli negyedekben, vagy akár 1:33 a város északkeleti részén.

Miről híres Modesto California?

Modesto jól ismert gazdag mezőgazdasági történelméről – megye, Stanislaus a mezőgazdasági termelést tekintve a kaliforniai megyék első hat helyén található. A Modesto fő mezőgazdasági termékei a mandula, a tej, a dió, a csirke és a kukoricaszilázs. 2011-ben Stanislaus megye több mint 3 milliárd dollár bevételt termelt mezőgazdasági termelésből.

Biztonságos a Modesto CA?

Modesto, Kalifornia A hozzávetőleg 201 165 lakosú Modesto Kalifornia állam 18. legnagyobb városa rendkívül magas bűnözési rátával rendelkezik. Valójában 102%-kal magasabb az országos átlagnál, és csak az Egyesült Államok városainak 3%-ánál biztonságosabb .

Modesto egy sivatag?

Modesto éghajlata forró, félszáraz éghajlatú (BSh) a köppeni éghajlati besorolás szerint.

Modestót Bay Area-nak tekintik?

Üdvözöljük a Bay Area -ban, Merced! Üdvözöljük Modestoban, Sacramentóban és Yuba Cityben is. És Santa Cruz, Monterey és Salinas. ... A Bay Area kiterjesztett fogalma nem tréfa.

Modestót Észak-Kaliforniának tekintik?

Bár nem része a Bay Area-nak, az utóbbi években több ingázót vonzott a Central Valley városaiból, mint például Sacramento, Stockton, Fresno, Turlock és Modesto. ... Az állam nagyobb szárazföldi városait Észak-Kalifornia részének tekintik, ha az állam két részre oszlik .

Modesto vidéki térség?

Ha egyetértünk a Népszámlálási Irodával abban, hogy egy legalább 2500 lakosú település „városinak” minősül, akkor Modesto már legalább egy évszázada nem vidéki . ... Bármilyen statisztikai kritériumot választunk is, a Modesto városi.

Mekkora a bűnözés aránya Modesto Kaliforniában?

Modesto, Kalifornia bűnügyi elemzése Az ezer lakosra vetített 42 bűnözési rátával Modestoban van az egyik legmagasabb bűnözési ráta Amerikában, minden méretű közösséghez képest – a legkisebb városoktól a legnagyobb városokig. Itt egy a 24-hez az esélye, hogy erőszakos vagy tulajdon elleni bűncselekmény áldozatává váljon.

Hol éljek, ha Modesto CA-ban dolgozom?

  • Turlock. Modesto külvárosa, CA. Értékelés: 3,74 az 5 192 értékelésből. ...
  • Ripon. Modesto külvárosa, CA. Értékelés: 3,95 / 5 73 vélemény. ...
  • Oakdale. Modesto külvárosa, CA. ...
  • Del Rio. Modesto külvárosa, CA. ...
  • Folyópart. Modesto külvárosa, CA. ...
  • Salida. Modesto külvárosa, CA. ...
  • East Oakdale. Modesto külvárosa, CA. ...
  • Modesto. Város Kaliforniában.

Biztonságos a Lodi CA?

Az esélye annak, hogy erőszakos vagy tulajdon elleni bűncselekmény áldozatává váljon Lodiban 1:34. Az FBI bűnügyi adatai alapján Lodi nem tartozik a legbiztonságosabb közösségek közé Amerikában . Kaliforniához viszonyítva Lodiban a bûnözési ráta meghaladja az állam bármilyen méretű városának 80%-át.

Milyen messze van az óceán Turlock Kaliforniától?

Turlocktól Pismo Beachig déli irányban 162,90 mérföld, autóval pedig 212 mérföld (341,18 kilométer) van az I-5 S útvonalon. Turlock és Pismo Beach 3 óra 52 perc távolságra vannak egymástól, ha megállás nélkül vezet. Ez a leggyorsabb útvonal Turlock (Kalifornia) és Pismo Beach (Kalifornia) között. A félúton Huron, CA.

A Rio Del Mar Beach bezárt?

Nyitás reggel 8-tól napnyugtáig .

Melyik kerületben van Modesto?

A jelenlegi 10. kongresszusi körzet magában foglalja az egész Stanislaus megyét (beleértve Ceres, Oakdale, Modesto, Riverbank és Turlock) és San Joaquin megye déli részét (beleértve Tracyt és Mantecát is).

Esik a hó Modesto Kaliforniában?

A kaliforniai Modesto államban átlagosan 13 hüvelyk eső esik évente. Az Egyesült Államokban átlagosan 38 hüvelyk eső esik évente. Modesto átlagosan 0 hüvelyk hó esik évente . Az Egyesült Államokban átlagosan 28 hüvelyk hó esik évente.

Melyik a legmelegebb hónap Kaliforniában Modesto?

Modestóban az év legmelegebb hónapja július , az átlagos legmagasabb hőmérséklet 95°F és a legalacsonyabb hőmérséklet 64°F. A hűvös évszak 2,7 hónapig tart, november 22-től február 14-ig, az átlagos napi magas hőmérséklet 62 °F alatt van. Modestóban az év leghidegebb hónapja december, az átlagos legalacsonyabb hőmérséklet 40 °F és a legmagasabb hőmérséklet 56 °F.

A Modesto CA jó hely családteremtésre?

A Modesto remek hely családalapításra, kivételes oktatási lehetőségekkel a gyermekek számára. A Modesto számos vásárlási és étkezési lehetőséget kínál. A belváros folyamatosan javul, és nagyon szép, főleg amióta az éjszakai klubok elköltöztek, és biztonsági szolgálatot is felvettek. A parkok jól karbantartottak.